Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mesmeser 351. sayfada canım ben her perşembe hatırlatıyorum zaten..

23 ARALIK 2016 Tarihli Listemiz
Hayırlı Olsun

Kilo verenler

ozlemm1990:%1.662

ficans:%1.521

sabahvesen:%1.47

mesmeser:%1.081

sarfansarı:%0.352

Aynı kalanlar

zeze_35%00

Kilo alanlar

seylanıngunlügü:%0.296

sersum:%0.374

filiztoprak:%1.803

Bu hafta kilo başlangıç

suspushanimcim

Kızlar bu hafta ben yaptım listeyi mesmeser arkadaşımız karıştırmış..Özellikle 1. mizi ve herkesi kutluyorum...
@sarfansari ve Seylanin Gunlugu canlarım yüzdeleri hesaplamamışsınız..ben hesapladım..Haftaya bildirirken hesaplarsanız listeci arkadaşa kolaylık olur..

Teşekkür ederim canım ellerine sağlık. Bende herkesi tebrik ederim. Inşallah haftaya daha güzel yuzdelerle seviniriz. Darısı kerkese

Teşekkür ederim canım ellerine sağlık. Bende herkesi tebrik ederim. Inşallah haftaya daha güzel yuzdelerle seviniriz. Darısı kerkese

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Maşallah size,
Sersumcum ben verince hep hesaplıyorum ama kilo alıncada yüzde hesaplandığını bilmiyodum kusura bakma. Sana zahmet oldu hakkını helal et. Bir daha alırsam ki inşallah almam ben hesaplarım canım.
Biz bu akşam eşimin en yakın arkadaşında parti vardı oraya gittik. Parti dediysem yiyip içip sohbet ediyo millet öyle müzikli falan değil,
Çok fazla çeşit yemek vardı. Orda 2 parça sushi, çiğ sebze, 1 tane haşlanmış karides ve meyve yedim. Su içtim bol bol. zaten eşim ve ben alkol kullanmıyoruz. Ama millet götürüyodu

sersum eline sağlık teşekkürler canım
Birinci yi tebrik ediyorum
Rica ederim canım

Helal olsun canım..Hatırlatayım dedim..benim için sorun değil asıl kilo verince önemli tabii ama alınca da sonuncu olmak var.yarışma diyoruz ya adı üstünde ondan yanii..Yoksa zaten sen 100 gr versen,alsan bizim 1 kilomuza eşit nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…