Ilahi kizlar guldurdunuz beni:)
canım dün yayınladım seni etiketledim..Bende sabahtandir bekliyorum listeyi
Ben olayı farklı anladım açlık vurdu galibacanım dün yayınladım seni etiketledim..
eskilere bakarsan görürsün..en az 2 kere sana kolay gelsin dedim..
liste sıramız...
aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı
sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı
sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı
filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı
seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016 liste yaptı
özlemm1990:9 Aralık 2016 liste yaptı
ficans:16 Aralık 2016 liste yaptı
mesmeser :23 Aralık 2016
sarfansarı:30 Aralık 2016
mesmeser canım kolay gelsin ..Tartı yüzümüzü güldürsün kızlar...
suspushanimcim canım listeye girmek istiyorsan ilk yarın başlangıç kilosu bildireceksin haftaya listede olursun..
!!!!Duyuru!!!
Kızlar liste yılbaşı sonrası yenilenecek onun için ekleme yapmıyorum..yeni katılanları o zaman liste sırasına ekleyeceğim..Bilginize..
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık. Bende herkesi tebrik ederim. Inşallah haftaya daha güzel yuzdelerle seviniriz. Darısı kerkese23 ARALIK 2016 Tarihli Listemiz@sarfansari ve
Hayırlı Olsun
Kilo verenler
ozlemm1990:%1.662
ficans:%1.521
sabahvesen:%1.47
mesmeser:%1.081
sarfansarı:%0.352
Aynı kalanlar
zeze_35%00
Kilo alanlar
seylanıngunlügü:%0.296
sersum:%0.374
filiztoprak:%1.803
Bu hafta kilo başlangıç
suspushanimcim
Kızlar bu hafta ben yaptım listeyi mesmeser arkadaşımız karıştırmış..Özellikle 1. mizi ve herkesi kutluyorum...
Seylanin Gunlugu canlarım yüzdeleri hesaplamamışsınız..ben hesapladım..Haftaya bildirirken hesaplarsanız listeci arkadaşa kolaylık olur..
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık. Bende herkesi tebrik ederim. Inşallah haftaya daha güzel yuzdelerle seviniriz. Darısı kerkese23 ARALIK 2016 Tarihli Listemiz@sarfansari ve
Hayırlı Olsun
Kilo verenler
Aynı kalanlar
zeze_35%00
Kilo alanlar
Bu hafta kilo başlangıç
suspushanimcim
Kızlar bu hafta ben yaptım listeyi mesmeser arkadaşımız karıştırmış..Özellikle 1. mizi ve herkesi kutluyorum...
Seylanin Gunlugu canlarım yüzdeleri hesaplamamışsınız..ben hesapladım..Haftaya bildirirken hesaplarsanız listeci arkadaşa kolaylık olur..
Teşekkür ederim canım darısı size inşallah.
8.5 kiloAradaki farkı bulalım :))
grili olan 29 ekim yani diyetimin 5. günü :)
pembeli ise geçtiğimiz pazar. 18 aralık :)
Ne kadar farketmis tebrikler
23 ARALIK 2016 Tarihli Listemiz@sarfansari ve
Hayırlı Olsun
Kilo verenler
Aynı kalanlar
zeze_35%00
Kilo alanlar
Bu hafta kilo başlangıç
suspushanimcim
Rica ederim canım
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık. Bende herkesi tebrik ederim. Inşallah haftaya daha güzel yuzdelerle seviniriz. Darısı kerkese
Helal olsun canımKilo verenleri tebrik ediyorum. Maşallah size,
Sersumcum ben verince hep hesaplıyorum ama kilo alıncada yüzde hesaplandığını bilmiyodum kusura bakma. Sana zahmet oldu hakkını helal et. Bir daha alırsam ki inşallah almam ben hesaplarım canım.
Biz bu akşam eşimin en yakın arkadaşında parti vardı oraya gittik. Parti dediysem yiyip içip sohbet ediyo millet öyle müzikli falan değil,
Çok fazla çeşit yemek vardı. Orda 2 parça sushi, çiğ sebze, 1 tane haşlanmış karides ve meyve yedim. Su içtim bol bol. zaten eşim ve ben alkol kullanmıyoruz. Ama millet götürüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?