- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
bende içemeyenlerdenim aklıma gelmiyor su içmekBu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.
evet canım :)sabahseven =çok fark etmiş canım yola devam
sehpamda litrelik şişem var doldurup içiyorum :) günde 2 şişe bitiyor birde üstüne 2.5 bardak daha içip 2.5 litreyi tamamlıyorum :)Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.
Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.
içine limon salatalık dilimi vs atsan canım içebilmek içinBen hic icemiyorum.unutitorum kis geldi geleli hatirladikca 2-3 bardak ancak duzeltmem gerek bu durumu.
Benim de sabah kahvalti ve ogle yemegi birlikte oldu bugun, 3 tane sigara boregi, bira patates ve peynir yedim.
Ara olarak turk kahvesi ictim aimdi ve 1 ceviz yedim.
Aksama da et sote ve mercimekli bulgur pulavi yapacam.
İcemedigimden degil de canim unutuyorum...içine limon salatalık dilimi vs atsan canım içebilmek için
Keşke icebilsen yani heryonden yararlı zaten su. Yavaş yavaş alışkanlık haline getir canım. Ben mesela su içmeden ve yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum.Ya bn icemiyorum(
Canım gözünün önünde de bulundurman lazım ben başlarda öyle yaptım. 5 bardak da içsen kârbende içemeyenlerdenim aklıma gelmiyor su içmek
Süper canım. Bende öyle yapıyorum. Darısı herkese :)sehpamda litrelik şişem var doldurup içiyorum :) günde 2 şişe bitiyor birde üstüne 2.5 bardak daha içip 2.5 litreyi tamamlıyorum :)
Duzeltirsin canım. Sürekli gözünün önünde bulundur. Bi zaman sonra bakmissin alışkanlık olmuş.Ben hic icemiyorum.unutitorum kis geldi geleli hatirladikca 2-3 bardak ancak duzeltmem gerek bu durumu.
Benim de sabah kahvalti ve ogle yemegi birlikte oldu bugun, 3 tane sigara boregi, bira patates ve peynir yedim.
2 yasinda oglum var ve suyu alip yere ustune dokmeyi cok seviyorKeşke icebilsen yani heryonden yararlı zaten su. Yavaş yavaş alışkanlık haline getir canım. Ben mesela su içmeden ve yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum.
Üzüldüm canım alışkanlık haline getirmiştir. Inşallah bir an önce düzelir.2 yasinda oglum var ve suyu alip yere ustune dokmeyi cok seviyor
Artik su icmekten sogudum o derece
Gerci suan hayattan sogudum o da ayri mesele
Sebepsiz ofke krizi geciriyor ozellikle uyumadan once ne yapacagiz babasiyla sastik kaldik
2 yas sendromu tamam da yani uyumadan once ozellikle agliyor(((
Bende bu grubumuzu cok seviorum biseye niyet edince hemen sayfaya griorum snra da o seyi yapmaktan vazgciorumYok
Yok cnm
Bn onume gelen herseyi yiyecek miyum diye demistim
Bn cok yiyorumda
Yani aclik hissetmesemde yiyordum taki dune kadar
Artik yemiyorum
Sizlerle ciddi motive oldum
Cok guzel canim menunkahvaltım=1 yumurta +peynir+zeytin+2 ceviz +2 dilim yaptığım ekmek+çay
öğlen= 1 bardak süt
akşam=bulgur pilavı+köfte+turp salatası+acı turşu
çayla leblebi üzüm 1 tutam gibi yiyorum
1 meyve
sersumcum güle güle git gel kuzum
Ben gunde 3 lt icerim mutlaka susuz yasayamamsehpamda litrelik şişem var doldurup içiyorum :) günde 2 şişe bitiyor birde üstüne 2.5 bardak daha içip 2.5 litreyi tamamlıyorum :)
Bende unutuyorum kısım bulaşık yikadiktan sonra bir bardak içiyorum 3 4 bardak yeterli değil maalesefBen hic icemiyorum.unutitorum kis geldi geleli hatirladikca 2-3 bardak ancak duzeltmem gerek bu durumu.
bende de alışkanlık su içmek :) su içmediğim zaman tansiyonum düşüyor benimBende bu grubumuzu cok seviorum biseye niyet edince hemen sayfaya griorum snra da o seyi yapmaktan vazgciorum
Cok guzel canim menun
Ben gunde 3 lt icerim mutlaka susuz yasayamam
gözünün gördüğü yerde bırak canım şişeyi aklına gelsin :)İcemedigimden degil de canim unutuyorum...
2 yasinda oglum var ve suyu alip yere ustune dokmeyi cok seviyor
Artik su icmekten sogudum o derece
Gerci suan hayattan sogudum o da ayri mesele
Sebepsiz ofke krizi geciriyor ozellikle uyumadan once ne yapacagiz babasiyla sastik kaldik
2 yas sendromu tamam da yani uyumadan once ozellikle agliyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?