Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.
bende içemeyenlerdenim aklıma gelmiyor su içmek

Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.
sehpamda litrelik şişem var doldurup içiyorum :) günde 2 şişe bitiyor birde üstüne 2.5 bardak daha içip 2.5 litreyi tamamlıyorum :)

Ben hic icemiyorum.unutitorum kis geldi geleli hatirladikca 2-3 bardak ancak duzeltmem gerek bu durumu.

Benim de sabah kahvalti ve ogle yemegi birlikte oldu bugun, 3 tane sigara boregi, bira patates ve peynir yedim.

Ara olarak turk kahvesi ictim aimdi ve 1 ceviz yedim.

Aksama da et sote ve mercimekli bulgur pulavi yapacam.

içine limon salatalık dilimi vs atsan canım içebilmek için

Duzeltirsin canım. Sürekli gözünün önünde bulundur. Bi zaman sonra bakmissin alışkanlık olmuş.

Keşke icebilsen yani heryonden yararlı zaten su. Yavaş yavaş alışkanlık haline getir canım. Ben mesela su içmeden ve yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum.
2 yasinda oglum var ve suyu alip yere ustune dokmeyi cok seviyor
Artik su icmekten sogudum o derece
Gerci suan hayattan sogudum o da ayri mesele
Sebepsiz ofke krizi geciriyor ozellikle uyumadan once ne yapacagiz babasiyla sastik kaldik
2 yas sendromu tamam da yani uyumadan once ozellikle agliyor (((

Üzüldüm canım alışkanlık haline getirmiştir. Inşallah bir an önce düzelir.

Yok

Yok cnm
Bn onume gelen herseyi yiyecek miyum diye demistim
Bn cok yiyorumda
Yani aclik hissetmesemde yiyordum taki dune kadar
Artik yemiyorum
Sizlerle ciddi motive oldum
Bende bu grubumuzu cok seviorum biseye niyet edince hemen sayfaya griorum snra da o seyi yapmaktan vazgciorum
Cok guzel canim menun
sehpamda litrelik şişem var doldurup içiyorum :) günde 2 şişe bitiyor birde üstüne 2.5 bardak daha içip 2.5 litreyi tamamlıyorum :)
Ben gunde 3 lt icerim mutlaka susuz yasayamam

Bende unutuyorum kısım bulaşık yikadiktan sonra bir bardak içiyorum 3 4 bardak yeterli değil maalesef

Canim benim kizimda ocak 19 da 2 yasinda olacak. Donem donem.huylari degisiyor cok takilma. Ben kizima surekli sulukla su veriyorum, dedigin gibi yoksa dokuluyor.

Kizlar sizden tavsiye almaya ihtiyacim var.

Bundan 6 yil once lazer yaptirmistim.memnundum ama dogumdan sonra genital bolgem ve yuzum.eski haline dondu.

Dogumda zaten horminlardan dolayi cikacagini biliyordum ama benimki cok cikti.

Yuzume aimdi yeniden basladim. İlk seansimi persembe gunu aldim ve 21 gun aonra 2. Seans randevusu verdi. Col erken degil mi ? Kontrol seansinin olmamasi da ayri canimi sikti. Ama kucuk yerde yasiyorum buraya gitmez zorundayim fazla altarnatifim yok malesef.

Aranizda lazere giden yada gitmus olan varsa kac gunde bir seansa gidiyordunuz ? Ben 6 yil once 40 gunde bir gittim.diye hatirliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…