- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Ben yuz bolgesine gdiorum canm 20 gunde bo r gdiorum benKizlar sizden tavsiye almaya ihtiyacim var.
Bundan 6 yil once lazer yaptirmistim.memnundum ama dogumdan sonra genital bolgem ve yuzum.eski haline dondu.
Dogumda zaten horminlardan dolayi cikacagini biliyordum ama benimki cok cikti.
Yuzume aimdi yeniden basladim. İlk seansimi persembe gunu aldim ve 21 gun aonra 2. Seans randevusu verdi. Col erken degil mi ? Kontrol seansinin olmamasi da ayri canimi sikti. Ama kucuk yerde yasiyorum buraya gitmez zorundayim fazla altarnatifim yok malesef.
Aranizda lazere giden yada gitmus olan varsa kac gunde bir seansa gidiyordunuz ? Ben 6 yil once 40 gunde bir gittim.diye hatirliyorum.
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar..yediklerimi yazayım unutmadan.
Sabah:kaşarlı omlet,zeytin,sucuk,domates,salatalık,1 dilim ekmek
Saat 4 te akşam yemeğimi yedim.1 lahmacun,salata,ayran
Bugün kızım hastaydı yürüyüş malesef yok...
Tebrikler
Tebrik ediyorum sizi
uuuuuuuuuuuuuu süpersinnnn
harikasın. yuruyüş yapmışsın . bravo
yemeklerin de çok iyi maşallah . tebrik ederim arkadaşım
canım sen iyi olda o zaman tutarsın önemli olan sağlık
amanınnn ben bi kullandımda çıkarana kadar canım çıktı çok yakıyo çok acı verdi çıkarırken
hımmmmm güzel görünüyo canımcım
amanın eşide gelmişte köfteyide eşine yedirecekmişte kıssss sonunda kavuştun da bunları söylemek nasip oldu allah ayırmasın bidaha
sofrada gayet hafif 300 gr nedirki kıs verdin bil
eşine güldüm kıs hasretine dayanamamış adam erimiş bitmiş
ama o kadar vermesine rağmen senide fark etmiş canım
allah mutluluğunuzu daim etsin
bravosss
benimki kilolu 94 lerde falan ama boyuda var malesef göbek varr
bi aldı öyle kaldı ne yese değişmiyo artık gece çerezleri falan tabaktaki meyvenin hepsini yiyo ben ise 1 tanesini
amannnn allah başımızdan eksik etmesin
bizde o günleri görürmüyüz acabamaşallah sana
senin çocuklar bizi görse fıçı falan der korktum ben
ficansım tebrik ederim maşallah kıs
Sakin ole bisey yaoma canm ole yaparsan sonu gelir sakin ol o yag degildir suan sadece odemdir bir gunluk detoks yap hemen gder
Bende cok seviorum onlarin fiziklerini seyma subasiya bayiliorum onun fizigine harika ne zaman gaza gelmek istesem hep onun fizigine bakiorum benim boy 1.68 bnim vucut yapim.kasli o yuzden gostermiorum cok kilomu
Canim kahvaltiyi sakin atlama bir muz da olsa ye keske o muzu kahvaltida yeseydin hem meto erken calisio erotiosun hem de gun icinde kan sekerin dengede duruo kahvalti sayesinde
Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.
Kizlar sizden tavsiye almaya ihtiyacim var.
Bundan 6 yil once lazer yaptirmistim.memnundum ama dogumdan sonra genital bolgem ve yuzum.eski haline dondu.
Dogumda zaten horminlardan dolayi cikacagini biliyordum ama benimki cok cikti.
Yuzume aimdi yeniden basladim. İlk seansimi persembe gunu aldim ve 21 gun aonra 2. Seans randevusu verdi. Col erken degil mi ? Kontrol seansinin olmamasi da ayri canimi sikti. Ama kucuk yerde yasiyorum buraya gitmez zorundayim fazla altarnatifim yok malesef.
Aranizda lazere giden yada gitmus olan varsa kac gunde bir seansa gidiyordunuz ? Ben 6 yil once 40 gunde bir gittim.diye hatirliyorum.
salataya dayanamıyorum ben ya :) sözde yemem diyordum ama masada salata görünce dayanamadım :)
acıktım dayanamadım salata yedim :) marul maydanoz domates soğan ın üzerine nar ekşisi döktüm birazda haşlanmış tavuk ile 1 çatal karnıbahar.
yarım bardak ayranla yedim
Ama karatay sabah bir muz yiyin cok enerji verir dio bnce peynir yumurta ekmek ye zaten ama orda muzu gorunce ondan sabah ye dedim:)Canım 1 gün önce yapmamıştım kahvaltıyı dediğin gibi atlamak iyi olmuyor ,muzu da zaten o günkü kahvaltıda yemiştimbu arada muzun glisemik indeksi ekmekten yüksekmiş
Gecmis olsun cnmTeşekkür ederim kızlar
Kizlar karnim cok acikti detoks yapinca ama o kadar dayandim bugun de dayanirim surda uykuya ne kaldi ki:))
Afiyet olsun canım eee dayanilacak gibi de değilmiş. Bende salatayı çok seviyorum bol ekşilisalataya dayanamıyorum ben ya :) sözde yemem diyordum ama masada salata görünce dayanamadım :)
acıktım dayanamadım salata yedim :) marul maydanoz domates soğan ın üzerine nar ekşisi döktüm birazda haşlanmış tavuk ile 1 çatal karnıbahar.
yarım bardak ayranla yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?