Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar kızlar..yediklerimi yazayım unutmadan.
Sabah:kaşarlı omlet,zeytin,sucuk,domates,salatalık,1 dilim ekmek

Saat 4 te akşam yemeğimi yedim.1 lahmacun,salata,ayran

Bugün kızım hastaydı yürüyüş malesef yok...

Ben yuz bolgesine gdiorum canm 20 gunde bo r gdiorum ben

salataya dayanamıyorum ben ya :) sözde yemem diyordum ama masada salata görünce dayanamadım :)

acıktım dayanamadım salata yedim :) marul maydanoz domates soğan ın üzerine nar ekşisi döktüm birazda haşlanmış tavuk ile 1 çatal karnıbahar.
yarım bardak ayranla yedim

Tebrik ediyorum sizi

uuuuuuuuuuuuuu süpersinnnn

harikasın. yuruyüş yapmışsın . bravo
yemeklerin de çok iyi maşallah . tebrik ederim arkadaşım

Teşekkür ederim hepinize kızlar

Selam kızlar dün annemdeydim orda kaldık

Gelemedim o yüzden ben de herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenlerle de haftaya hep beraber veririz inşallah diyorum kendi adıma bi artı bi eksi olduğum için vermeye devam ederim umarım

Annemde olunca menüler de tabi kaçamaklı oldu yazmayım yarın gene gidecem kızım gelmedi onu alıcam yorgun olunca da ne bulursam yiyorum maalesef bakalım hayırlısı

Canım 1 gün önce yapmamıştım kahvaltıyı dediğin gibi atlamak iyi olmuyor ,muzu da zaten o günkü kahvaltıda yemiştim bu arada muzun glisemik indeksi ekmekten yüksekmiş

Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.

Ben de içemiyorum fazla zorla içmek gerek

Ben de 45 günde bir gidiyordum kontrol seansı bende de yoktu

Ben de hiç dayanamam salataya ekşi ekşi:)

Canım 1 gün önce yapmamıştım kahvaltıyı dediğin gibi atlamak iyi olmuyor ,muzu da zaten o günkü kahvaltıda yemiştim bu arada muzun glisemik indeksi ekmekten yüksekmiş
Ama karatay sabah bir muz yiyin cok enerji verir dio bnce peynir yumurta ekmek ye zaten ama orda muzu gorunce ondan sabah ye dedim:)

Afiyet olsun canım eee dayanilacak gibi de değilmiş. Bende salatayı çok seviyorum bol ekşili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…