- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Canım zorla değil de isteyerek içmeliyiz. Zorlayinca 2 bardak falan içtiğimiz zaman tıkanma oluyor mide bulantısı oluyor dikkat etmek lazım. Inşallah şu yemek yeme duzenimizde su içme duzenimizde yoluna girer.Ben de içemiyorum fazla zorla içmek gerek
Ben de 45 günde bir gidiyordum kontrol seansı bende de yoktu
Afiyet olsun canım eee dayanilacak gibi de değilmiş. Bende salatayı çok seviyorum bol ekşili
Canım zorla değil de isteyerek içmeliyiz. Zorlayinca 2 bardak falan içtiğimiz zaman tıkanma oluyor mide bulantısı oluyor dikkat etmek lazım. Inşallah şu yemek yeme duzenimizde su içme duzenimizde yoluna girer.
Aynen canimcim aynenCanım ben de acıktım ama yemiycem inşallah saat 3 te yemiştim en son ,dayanalım az kaldı:))
Ben yuz bolgesine gdiorum canm 20 gunde bo r gdiorum ben
Hepsi cikmio hatta nerdeyse hic cikmio da diyebilirim cnm 1 ay gitmezsem cikiolarPeki canim 20 gunde dokulme.olup tekrar cikiyor mu hepsi ?
Ama canim cikip dokulme saglanmali, ondan sonra tekrar cikmali ki yeniden seans zamani gelsin. Neden boyle yapiyorlar acabaHepsi cikmio hatta nerdeyse hic cikmio da diyebilirim cnm 1 ay gitmezsem cikiolar
Iste tam cikmak uzereyken aliolar ki iyice dipleri falan kurusun die bide cikip beklesek olmaz canm ya ben ole gezememAma canim cikip dokulme saglanmali, ondan sonra tekrar cikmali ki yeniden seans zamani gelsin. Neden boyle yapiyorlar acaba
Gecmis olsundün akşam kaçamak yaptım peynir zeytin domates salça yedim tam buğday ekmeği ile 2 dilimle 5-6 parça kurabiye yedim.
bugün de allah cezamı verdi dişim dudağımın içini parçaladı hiç birşey yiyip içemiyorum suyu bile pipetle zor içiyorum davul gibi şişti sağ dudağımın içi
Kardeşimle tartisirKen olduGecmis olsun
Nasil olduki doktora bi gidin
Tekrar gecmis olsunKardeşimle tartisirKen oldu
Bende regliyim zaten kanamam var birde dudagimdan bayağı kan aktı üşüyorum iyiceTekrar gecmis olsun
Topik bayagi sessiz haftasonu diye sanirim
2gindur reglliyim vede acayip halsizim hicbisey yapmak istemiyor canim
Oylece yatmak istiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Off çok kötü olmuş ya. Bende dış çektirdim hâlâ kanıyor. Bir an önce düzelir inşallahdün akşam kaçamak yaptım peynir zeytin domates salça yedim tam buğday ekmeği ile 2 dilimle 5-6 parça kurabiye yedim.
bugün de allah cezamı verdi dişim dudağımın içini parçaladı hiç birşey yiyip içemiyorum suyu bile pipetle zor içiyorum davul gibi şişti sağ dudağımın içi
sağol canım sana da geçmiş olsun davul gibi oldu ne konuşabiliyorum ne birşey su içiyorum su içtikçe kanamaya başlıyorÇok geçmiş olsun canım. Off çok kötü olmuş ya. Bende dış çektirdim hâlâ kanıyor. Bir an önce düzelir inşallah
Sekerli biseyler icin pekmez gibi kan sekerin dusmusturBende regliyim zaten kanamam var birde dudagimdan bayağı kan aktı üşüyorum iyice
Gecmis olsun topige nazar degdiÇok geçmiş olsun canım. Off çok kötü olmuş ya. Bende dış çektirdim hâlâ kanıyor. Bir an önce düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?