Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de içemiyorum fazla zorla içmek gerek

Ben de 45 günde bir gidiyordum kontrol seansı bende de yoktu
Canım zorla değil de isteyerek içmeliyiz. Zorlayinca 2 bardak falan içtiğimiz zaman tıkanma oluyor mide bulantısı oluyor dikkat etmek lazım. Inşallah şu yemek yeme duzenimizde su içme duzenimizde yoluna girer.

Afiyet olsun canım eee dayanilacak gibi de değilmiş. Bende salatayı çok seviyorum bol ekşili

Hamurişi ve tatlı olunca menü de akşam yemeyim dedim canım:)

Canım zorla değil de isteyerek içmeliyiz. Zorlayinca 2 bardak falan içtiğimiz zaman tıkanma oluyor mide bulantısı oluyor dikkat etmek lazım. Inşallah şu yemek yeme duzenimizde su içme duzenimizde yoluna girer.

İnşallah canım

dün akşam kaçamak yaptım peynir zeytin domates salça yedim tam buğday ekmeği ile 2 dilimle 5-6 parça kurabiye yedim.

bugün de allah cezamı verdi dişim dudağımın içini parçaladı hiç birşey yiyip içemiyorum suyu bile pipetle zor içiyorum davul gibi şişti sağ dudağımın içi

Gecmis olsun
Nasil olduki doktora bi gidin

Çok geçmiş olsun canım. Off çok kötü olmuş ya. Bende dış çektirdim hâlâ kanıyor. Bir an önce düzelir inşallah

Selam güzeller: )

Kahvaltım
1 yumurta
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 şekersiz çay
1 domates

Öğlen dişim kanadigi için hiçbirşey yiyemedim

Akşam eğer dişim düzelir ise domates çorbası içerim bir kase

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…