Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun ceza olarak düşünme canım senin de bi nefsin var

ben zaten 2016dan sağ çıkabilirsem başka bir şey istemeyeceğim 15 gün önce burnum bugün dudağım . bacağımın ameliyatı falan derken bu son 3 ayda kaybettiğim kanı hiç bir zaman kaybetmedim
Yeni yıl sana başta sağlıklı günler getirsin inşallah canım. Iyi düşün iyi olsun

1 kepçe yeşil mercimek çorbasını zorla içtim ağrı kesici içmek için hiç bir şey anlamadım içtiğim çorbadan da

ben zaten 2016dan sağ çıkabilirsem başka bir şey istemeyeceğim 15 gün önce burnum bugün dudağım . bacağımın ameliyatı falan derken bu son 3 ayda kaybettiğim kanı hiç bir zaman kaybetmedim

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Benim de dundendir bir meseleye canım sıkıldı onun için zaten pek de bişey yemedim buraya da pek ugramadim

Canını sıkan neyse çabucak düzelir inşallah canım

İki gündür giremiyorum eşim laptopunu ofiste unutmuş benim İpadime el koydu bana sıra gelmiyor.
Herkese sevgiler.

Bizden de sana sevgiler

Selam kızlar

Bugünkü menülerim sabah tereyağında yumurta peynir zeytin domates yarım avuç içim kadar lavaş 1 çay kaşığı nutella

2. öğün annemde 1 minik dilim revani sonrasında yayla çorbası fırında köfte ,zeytinyağlı barbunya ,az türlü,salata

ah canım geçmişherşeyde seni buldu

dokunmuyorsa pekmez yeee kuru üzüm ye canım kan yapsın kendine bak tabi biraz iyileşince yemen lazım
benimde regl günüm miyom olduğu için çok ağır geçiyor kan kaybım çok oluyor pekmezde alerji yapıyor kuru üzüm yiyorum faydası var

kahvaltım= sucuk yedim bugün biraz diğerleri aynı
akşam=tavuk ciğer+yoğurtlu brokoli
1 meyve
yatarken süt
bugün reglden dolayı baya hasta gibi oluyorum ben kızlar karnım doğurcak gibi şişiyo hamileler bile benden iyidir yürüyüşüm bile değişiyo sıcak termos hazırladı eşim battaniyeya sarındım dinlendim 5 gibi falan biraz toparlandım
gece başlamıştı zaten gece 5 kere falan tuvalete gittim
bugün kızım için alışverişe gidicektik yarına kaldı nikah için kıyafet alıcaz
öpüyorum kızlar

Çok geçmiş olsun canım bir an önce hemen toparlanirsin inşallah.ah o şişlik mahvediyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…