- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
su bile içemiyorum ki canım kanıyor şekerli bir şeyler yakarSekerli biseyler icin pekmez gibi kan sekerin dusmustur
Çok geçmiş olsun ceza olarak düşünme canım senin de bi nefsin vardün akşam kaçamak yaptım peynir zeytin domates salça yedim tam buğday ekmeği ile 2 dilimle 5-6 parça kurabiye yedim.
bugün de allah cezamı verdi dişim dudağımın içini parçaladı hiç birşey yiyip içemiyorum suyu bile pipetle zor içiyorum davul gibi şişti sağ dudağımın içi
Sağol cnmÇok geçmiş olsun ceza olarak düşünme canım senin de bi nefsin var
Teşekkür ederim canım. Aman aman dikkat edin kendinizeGecmis olsun topige nazar degdi
Teşekkür ederim canım. Bir kaç gün sürer o ne yazıkki dikkat etmen lazım.sağol canım sana da geçmiş olsun davul gibi oldu ne konuşabiliyorum ne birşey su içiyorum su içtikçe kanamaya başlıyor
Canım sen yinede dikkat et aç kalma sağlığın herşeyden önemli.Benim de dundendir bir meseleye canım sıkıldı onun için zaten pek de bişey yemedim buraya da pek ugramadim
Yeni yıl sana başta sağlıklı günler getirsin inşallah canım.ben zaten 2016dan sağ çıkabilirsem başka bir şey istemeyeceğim 15 gün önce burnum bugün dudağım . bacağımın ameliyatı falan derken bu son 3 ayda kaybettiğim kanı hiç bir zaman kaybetmedim
Cok fecmis olsn cnm kavga etmeyin kiz guzel guzel gecininben zaten 2016dan sağ çıkabilirsem başka bir şey istemeyeceğim 15 gün önce burnum bugün dudağım . bacağımın ameliyatı falan derken bu son 3 ayda kaybettiğim kanı hiç bir zaman kaybetmedim
Teşekkür ederim canım. Bir kaç gün sürer o ne yazıkki dikkat etmen lazım.
Yeni yıl sana başta sağlıklı günler getirsin inşallah canım.Iyi düşün iyi olsun
Cok fecmis olsn cnm kavga etmeyin kiz guzel guzel gecinin
ben zaten 2016dan sağ çıkabilirsem başka bir şey istemeyeceğim 15 gün önce burnum bugün dudağım . bacağımın ameliyatı falan derken bu son 3 ayda kaybettiğim kanı hiç bir zaman kaybetmedim
Benim de dundendir bir meseleye canım sıkıldı onun için zaten pek de bişey yemedim buraya da pek ugramadim
İki gündür giremiyorum eşim laptopunu ofiste unutmuş benim İpadime el koydu bana sıra gelmiyor.
Herkese sevgiler.
Bizden de sana sevgilerİki gündür giremiyorum eşim laptopunu ofiste unutmuş benim İpadime el koydu bana sıra gelmiyor.
Herkese sevgiler.
ah canım geçmişdün akşam kaçamak yaptım peynir zeytin domates salça yedim tam buğday ekmeği ile 2 dilimle 5-6 parça kurabiye yedim.
bugün de allah cezamı verdi dişim dudağımın içini parçaladı hiç birşey yiyip içemiyorum suyu bile pipetle zor içiyorum davul gibi şişti sağ dudağımın içi
dokunmuyorsa pekmez yeee kuru üzüm ye canım kan yapsın kendine bak tabi biraz iyileşince yemen lazımben zaten 2016dan sağ çıkabilirsem başka bir şey istemeyeceğim 15 gün önce burnum bugün dudağım . bacağımın ameliyatı falan derken bu son 3 ayda kaybettiğim kanı hiç bir zaman kaybetmedim
Çok geçmiş olsun canım bir an önce hemen toparlanirsin inşallah.ah o şişlik mahvediyor insanıkahvaltım= sucuk yedim bugün biraz diğerleri aynı
akşam=tavuk ciğer+yoğurtlu brokoli
1 meyve
yatarken süt
bugün reglden dolayı baya hasta gibi oluyorum ben kızlar karnım doğurcak gibi şişiyo hamileler bile benden iyidir yürüyüşüm bile değişiyo sıcak termos hazırladı eşim battaniyeya sarındım dinlendim 5 gibi falan biraz toparlandım
gece başlamıştı zaten gece 5 kere falan tuvalete gittim
bugün kızım için alışverişe gidicektik yarına kaldı nikah için kıyafet alıcaz
öpüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?