- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Cok gecmis olsun bnde biraz agir atlattim bu aykahvaltım= sucuk yedim bugün biraz diğerleri aynı
akşam=tavuk ciğer+yoğurtlu brokoli
1 meyve
yatarken süt
bugün reglden dolayı baya hasta gibi oluyorum ben kızlar karnım doğurcak gibi şişiyo hamileler bile benden iyidir yürüyüşüm bile değişiyo sıcak termos hazırladı eşim battaniyeya sarındım dinlendim 5 gibi falan biraz toparlandım
gece başlamıştı zaten gece 5 kere falan tuvalete gittim
bugün kızım için alışverişe gidicektik yarına kaldı nikah için kıyafet alıcaz
öpüyorum kızlar
Yolunuz acik olsun
Sagsalim gidin gelin ins
sersum yolun açık olsun kazasız belasız gidin gelin insallah
Dikkatli gdin canm ins cok guzel zaman geciririniz
Sağ olun kızlarr....geldik çok şükürkahvaltım=1 yumurta +peynir+zeytin+2 ceviz +2 dilim yaptığım ekmek+çay
öğlen= 1 bardak süt
akşam=bulgur pilavı+köfte+turp salatası+acı turşu
çayla leblebi üzüm 1 tutam gibi yiyorum
1 meyve
sersumcum güle güle git gel kuzum
Geçmiş olsun kuzum...İyi akşamlar kızlar..yediklerimi yazayım unutmadan.
Sabah:kaşarlı omlet,zeytin,sucuk,domates,salatalık,1 dilim ekmek
Saat 4 te akşam yemeğimi yedim.1 lahmacun,salata,ayran
Bugün kızım hastaydı yürüyüş malesef yok...
ben de dayanamam salatayasalataya dayanamıyorum ben ya :) sözde yemem diyordum ama masada salata görünce dayanamadım :)
acıktım dayanamadım salata yedim :) marul maydanoz domates soğan ın üzerine nar ekşisi döktüm birazda haşlanmış tavuk ile 1 çatal karnıbahar.
yarım bardak ayranla yedim
Yumurta yemezsen muz yemek serbest canım karatayda..Yanına da ceviz veya fındıkAma karatay sabah bir muz yiyin cok enerji verir dio bnce peynir yumurta ekmek ye zaten ama orda muzu gorunce ondan sabah ye dedim:)
Geçmiş olsundün akşam kaçamak yaptım peynir zeytin domates salça yedim tam buğday ekmeği ile 2 dilimle 5-6 parça kurabiye yedim.
bugün de allah cezamı verdi dişim dudağımın içini parçaladı hiç birşey yiyip içemiyorum suyu bile pipetle zor içiyorum davul gibi şişti sağ dudağımın içi
Canım inşallah nikaha kadar biterkahvaltım= sucuk yedim bugün biraz diğerleri aynı
1 meyve
yatarken süt
bugün reglden dolayı baya hasta gibi oluyorum ben kızlar karnım doğurcak gibi şişiyo hamileler bile benden iyidir yürüyüşüm bile değişiyo sıcak termos hazırladı eşim battaniyeya sarındım dinlendim 5 gibi falan biraz toparlandım
öpüyorum kızlar
Cok hos menu canm afiyet olsunSelam kızlar
Bugünkü menülerim sabah tereyağında yumurta peynir zeytin domates yarım avuç içim kadar lavaş 1 çay kaşığı nutella
2. öğün annemde 1 minik dilim revani sonrasında yayla çorbası fırında köfte ,zeytinyağlı barbunya ,az türlü,salata
Ah canm ya senin her regl donemi ayni cok yogun gecio ins bi sifasini bulursun dinlen bol bolkahvaltım= sucuk yedim bugün biraz diğerleri aynı
1 meyve
yatarken süt
öpüyorum kızlar
Regl de ouding en masum tatli canimcim o yuzden hic uzulme iyi yapmissinOgleni de yazayim
Yarim tabak bol acili yarm tabak makarna
2sb ayran
Ikindi bi kase puding regliyim tatli diye yedim
Aksam iki dilim ekmek
Bi kucuk kase ayran corbasi
Biraz tavuk ciger
1saat yuruyus
Aksam yemekten sonra sade kahve
Cok hos menu canm afiyet olsunSelam kızlar
Bugünkü menülerim sabah tereyağında yumurta peynir zeytin domates yarım avuç içim kadar lavaş 1 çay kaşığı nutella
2. öğün annemde 1 minik dilim revani sonrasında yayla çorbası fırında köfte ,zeytinyağlı barbunya ,az türlü,salata
Ah canm ya senin her regl donemi ayni cok yogun gecio ins bi sifasini bulursun dinlen bol bolkahvaltım= sucuk yedim bugün biraz diğerleri aynı
1 meyve
yatarken süt
öpüyorum kızlar
Regl de ouding en masum tatli canimcim o yuzden hic uzulme iyi yapmissinOgleni de yazayim
Yarim tabak bol acili yarm tabak makarna
2sb ayran
Ikindi bi kase puding regliyim tatli diye yedim
Aksam iki dilim ekmek
Bi kucuk kase ayran corbasi
Biraz tavuk ciger
1saat yuruyus
Aksam yemekten sonra sade kahve
Sağ olun kızlarr....geldik çok şükür
Geçmiş olsun kuzum...
ben de dayanamam salataya
Yumurta yemezsen muz yemek serbest canım karatayda..Yanına da ceviz veya fındık
Geçmiş olsun
Canım inşallah nikaha kadar biter
Kızlar ben geldim..Bayaa uzun yazmışsınız okuyabilediğim kadarını okudum..Gözümden kaçanlar varsa kusura kalmasın
Kısa ve dolu dolu bir geziydi.. Ve maalesef..Kaçamaklı..Ama yarın telafi başlıyor..
Hepinizi öptüm
Sevgili arkadaslar bi konuda danismak istiyorum hatta nerde aciliyorsa bi topik acmak istiyorum konuyla alakali
Ama once sizin fikirlerinizi alayim
oglum var 2 yasinda
Ilk 9 ay iyiydik emerek uyuyordu. Bnde rahatsiz olmuyordum. Gece uyaniyordu tabiki emmek icin ama etkilemiyordu beni
9aydan sonra sallayarak uyutmaya basladik
Uykuya direniyordu
Neyse bliss hamak aldik cunku esimle kollarimizda derman kalmadi
20 aydan sonra hamaga sigmadi
Dizde sallamaya alistirmaya calistik ama dizde de durmuyor
Ayaklarindan destek alip itiyor
Bi ara cocuk sarkilari acip uyutmaya calistik biraz ise yaradi
Sonra oda olmadi
Simdi de 2aydir ogle ve aksam uyumadan once agliyor
Ama nasil aglamak sanki canindan can gidiyor
Gozunde de yas yok
Esimle arda battaniyede salliyoruz ama kollarda derman kalmadi.
Sizler bu durumda ne yapardiniz
Bu arda uyku rutinide yapmaya calistik
Buyuk yumusak bi kopegi var bi ara onda sarildi ama oda uzun surmedi
Kizin kac yasinda basladi canm o sekilde uyumayaCanım benim kızım da o kadar çok ağlardı ki anlatamam.emmeyi bırakana kadar emerek uyudu hep.bıraktırınca ne yapacağını şaşırdı kucağımda-ayağımda sallayayım dedim önce istemedi sonra ablam yanımdaydı ben sallayayım sen odadan çık dedi.hakikaten de annem yada ablam uyutunca ağlamadan çok kolay uyudu.eğer uyutabilecek başka kimse varsa bir de onlar denesin derim bazen işe yarıyor.ben artık sallamıyorum da.yatağına gidiyoruz beraber,iyi geceler kızım diyorum öpüyorum uyumuş gibi yapıyorum kendi kendine uyuyor.sallama kısmı emmeyi unutana kadardı yani.sende yanına yatmayı bi dene istersen.ağlayarak da olsa sonunda uyuyolar..
canım bence de karatay güzel. ablam da 72 kilodan 57 ye düştü 4 ay kadar bi sürede. hala da koruyor . 1 yıl oldu vereli. hiç bir diyet yöntemi ile verememişti ama karatay ile verdi. yıllardır kiloluydu5 te yedim akşam yemeğini canım.karataydaki gibi.hatta karatayı tam uygulamayı düşünüyorum...
Aynen canım,karatayımı özledim zaten:))
kilo almışsın. oysa ki az yedin sen . kaçamak mı yaptınRumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 53.940
Bu hafta : 54.100
Fark: +160
Bu hafta bende kilo alanlar kervanındanım
görünmüyor resimakşam yemeğim
2 yemek kaşığı yoğurda
2 kaşık kahvaltılk gevrek
ben öyle yengen vs gibi kaçamaklar sonrası öğün atlıyorum. yani mesela yedim. geç saatte yemiş isem 2-3 gibi akşam yemeğini salata ya da az bi çorba ile geçiyorumeşimle kızım dişçiye gitmişlerdi kontrol için gelirken yengen almışlar bugün yedim artık yarına dikkat edicem
regl oldum ama tam gelmedi onunda sıkıntısı var
gelseydi iyiydi nikaha kadar bitse karnım şiş olursa pantalonda olmaz offffff
nasipse perşembe günü çok yakın kara kara düşünüyom
Kizin kac yasinda basladi canm o sekilde uyumaya
Nasil sabit tuttunuz
Durmuyor ki agliyor hoppp ayaga kalkiyor
Gunaydinlariniz olsun efendim
Gerci burda gun hala aymadi
Hava karanlik hala...
Insanin yataga gomulesi geliyor
Ama oyle de olmaz ki
Krep yapmak varken oglusuna
Kitap okumak varken yesil cay esliginde
canım bence de karatay güzel. ablam da 72 kilodan 57 ye düştü 4 ay kadar bi sürede. hala da koruyor . 1 yıl oldu vereli. hiç bir diyet yöntemi ile verememişti ama karatay ile verdi. yıllardır kiloluydu
kilo almışsın. oysa ki az yedin sen . kaçamak mı yaptın
görünmüyor resim
ben öyle yengen vs gibi kaçamaklar sonrası öğün atlıyorum. yani mesela yedim. geç saatte yemiş isem 2-3 gibi akşam yemeğini salata ya da az bi çorba ile geçiyorum
mısır çok severiz ailecek. sevmeyen yoktur sanırım zaten. bol bol yemek lazım . ama artık mısırlar da garipleşti. tatlı şekerli bi tadı var nedense. eski mısırlardan yok artık .Hiç dağ yok koskoca eyalette dümdüz. Bataklıklara gidersen tehlikeli tabiiki timsahlar falan var. Kenarından geçerken görüyoruz timsahları.
Burda en çok mısır, portakal, narenciye ve tropikal meyveler yetişiyor.
Öyle deme insan çok yalnızlık hissediyor. Yazları Türkiye'de geçirmesem kafayı yerdim. Ayrıca alışverişi çok seven biri değilim. Dolayısıyla çalışarak bide çocuklarla oyalıyorum kendimi.
Ayyy okurken kendimi görür gibi oldum. Ben 54 kiloyum bana şişko diyo bizimkiler.
Yaaa maşallah sana ne güzel vermişsin tebrikler.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar harikasınız. Benim gibi alanlara da inşallah telafisi haftaya olsun diyorum.
Az önce kahvaltı yaptım. 1 dilim az tereyağlı ekmek ve ballı çay.
Burda tatil olduğu için evdeyiz çocuklar hasta onlara bakıyorum.
güzel yemişsin. benim sevdiğim şeyler hep.Sabah omlet peynir iki dilim.ekmek
Oglen 2 dilim ekmege peynir surup, kozlenmis patlicanla yedim.
Ara bir avuc leblebi
Aksam, 1 kase tavuk corba, bir tabak bezelyeli patatea yemegi
Ara
İnce bir dilim.mozaik pasta
ooo götürmüşsün mamaları .Dunku yediklerim
Sabah bi elma
Ara bi kucuk muz
Ogleye dogru hadlanmis karnibahar yesil mercimekli salata
Saat 2 gibi esim ciger yapti yarimdan az ekmegin icini aldi ekmek arasi yapti
Hastaydim reglimin ilk gunu ve zor gecti
Ikindi komsuya caya gittim
Bi dilim kek
Yarim pogaca
Aksam caya misafirim vardi 2 catal kek
Bn cok yemisim yaaaaaa((
Nasil az yiyorsunuz ya
Bn dayanamiyorum
Bide su icemiyorum yani oglum 2 yadinda demistim bn su ictigimi gorunce oda istiyor ve tabi bile bile ustune etrafa dokuyor suyu ne yapacam bilmiyorum
Su icmekten sogudum resmen
sersum nereye gitti . mesajı göremedim onunsersum yolun açık olsun kazasız belasız gidin gelin insallah
ben de bi kaç gündür türk kahvesi yapıyorum içiyorum ama su bardağına yapıyorum ,kesmiyorBen hic icemiyorum.unutitorum kis geldi geleli hatirladikca 2-3 bardak ancak duzeltmem gerek bu durumu.
Benim de sabah kahvalti ve ogle yemegi birlikte oldu bugun, 3 tane sigara boregi, bira patates ve peynir yedim.
Ara olarak turk kahvesi ictim aimdi ve 1 ceviz yedim.
Aksama da et sote ve mercimekli bulgur pulavi yapacam.
aman canım yeme dikkat et . porsiyonları küçült de ye bari.Selam kızlar dün annemdeydim orda kaldık
Gelemedim o yüzden ben de herkesi tebrik ediyorum kilo veremeyenlerle de haftaya hep beraber veririz inşallah diyorum kendi adıma bi artı bi eksi olduğum için vermeye devam ederim umarım
Annemde olunca menüler de tabi kaçamaklı oldu yazmayım yarın gene gidecem kızım gelmedi onu alıcam yorgun olunca da ne bulursam yiyorum maalesef bakalım hayırlısı
ben kahvaltı yapamadım yine.Ama karatay sabah bir muz yiyin cok enerji verir dio bnce peynir yumurta ekmek ye zaten ama orda muzu gorunce ondan sabah ye dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?