- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
ben de bi kaç gündür türk kahvesi yapıyorum içiyorum ama su bardağına yapıyorum ,kesmiyor
canım benim çocuğu bi rahat bırakmamışsınız ki uyumayı öğrensin. nasıl uyuyacağını bilsin.Sevgili arkadaslar bi konuda danismak istiyorum hatta nerde aciliyorsa bi topik acmak istiyorum konuyla alakali
Ama once sizin fikirlerinizi alayim
oglum var 2 yasinda
Ilk 9 ay iyiydik emerek uyuyordu. Bnde rahatsiz olmuyordum. Gece uyaniyordu tabiki emmek icin ama etkilemiyordu beni
9aydan sonra sallayarak uyutmaya basladik
Uykuya direniyordu
Neyse bliss hamak aldik cunku esimle kollarimizda derman kalmadi
20 aydan sonra hamaga sigmadi
Dizde sallamaya alistirmaya calistik ama dizde de durmuyor
Ayaklarindan destek alip itiyor
Bi ara cocuk sarkilari acip uyutmaya calistik biraz ise yaradi
Sonra oda olmadi
Simdi de 2aydir ogle ve aksam uyumadan once agliyor
Ama nasil aglamak sanki canindan can gidiyor
Gozunde de yas yok
Esimle arda battaniyede salliyoruz ama kollarda derman kalmadi.
Sizler bu durumda ne yapardiniz
Bu arda uyku rutinide yapmaya calistik
Buyuk yumusak bi kopegi var bi ara onda sarildi ama oda uzun surmedi
oooo maşallah ya . ablam kitaplarını aldı 2 tane . bence gerek yoktu ama . ablanı da tebrik ederim canımAynen benim ablam da zayıfladı karatayla,3-4 ay oldu başlayalı.17 kilo verdi o da...
oooo maşallah ya . ablam kitaplarını aldı 2 tane . bence gerek yoktu ama . ablanı da tebrik ederim canım
Hoşgeldin canımKızlar ben geldim..Bayaa uzun yazmışsınız okuyabilediğim kadarını okudum..Gözümden kaçanlar varsa kusura kalmasın
Kısa ve dolu dolu bir geziydi.. Ve maalesef..Kaçamaklı..Ama yarın telafi başlıyor..
Hepinizi öptüm
Canım eşi gelmiş ti ya akraba ziyaretine gittiler iki gün yoktuooo götürmüşsün mamaları .
komşudan sonra akşam yemeği yemedin umarım. üstüne bi de
sersum nereye gitti . mesajı göremedim onun
hım tamam canım . döndüm mesajını gördüm sersum unCanım eşi gelmiş ti ya akraba ziyaretine gittiler iki gün yoktu
Afiyet olsun prensese18 aylıktı emmeyi bıraktığında canım,2 ay kadar salladım.sonra da yanına yatıp uyumaya başladım.6 aydır falan öyle uyuyo yani.benim kızım da ağlayıp kalkmaya çalışıyodu.ama ben tepki vermeyince geri yatıyodu.çünkü çok uykusu geldiğinde uyumaya götürüyorum.
Günaydın canım,biz de kalktık daha hava karanlıkken.pankek yaptık,hatta yedi bile:)
Olsun o da bi kahvalti canm lor tok tutar pekmez enerji veriraman canım yeme dikkat et . porsiyonları küçült de ye bari.
ben kahvaltı yapamadım yine.
taze lor üzerine pekmez döktüm onu yedim. 1 kibrit kutusu kadardı. bi de mandalina yedim .
hadi ins cnm senin boy kactiBende her gun nescafe aincaniyla turk kahvesi icerim. Bir de bir kupa sade nescafe, yada eapresso kahve. Cayi cok aramiyorum ama kahvesiz yaoamiyorum.
Bende caydan nefret ederim 2 yil oncesine kadar kahve de icmezdim ama suan bagimlisiyim her cesit kahveyi denerim mutlaka ama gunde bir tane 2 nadirdir yani selulit yapio cnku
Dun cok guzel kacamaksiz bir gundur, aksam komsum caya cagirdi gittim ki pasta yapmis, dogum gunumdu yas oldu 31. Bir dilim yemek zorunda kaldim. Bu hafta 55 li rakanlari gormek iatoyorum siki tutacagim.
Reglim bugun bitiyor, yarin borc oruclarimi da tutmaya baslayacagim insallah.
ama üstüne dayanamadım bisküvi yedim.Olsun o da bi kahvalti canm lor tok tutar pekmez enerji verir
hadi ins cnm senin boy kacti
bravo ki almamışsın simit.bak ben yedim bisküvi. iradesiz insan ,ben.Oglen yemgimde tavuk var bugun ins bidaha kahvaltisiz cikarsam tobe resmen enerjim coktu simit falan da almak istemedim
Yeni musait oldumsuspushanimcim özelden mesaj attım görmedin mi.
Kahvaltı yapmayınca nasıl fark ediyor değilmi? Dayanamayıp simit falan almaman da iyi idare etmişsin canım.Oglen yemgimde tavuk var bugun ins bidaha kahvaltisiz cikarsam tobe resmen enerjim coktu simit falan da almak istemedim
5 adet sarma büyük müyüSabah uyaninca bi kupa yesil cay
Kahvalti gec yaptim
5bulgurlu mercimekli sarma
3dilim ekmek
Tereyagda yumurta
Domates
Cayyyyyy:))))
Herkese bereketli, huzurlu ve sihhatli gunler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?