Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de bi kaç gündür türk kahvesi yapıyorum içiyorum ama su bardağına yapıyorum ,kesmiyor

Bende her gun nescafe aincaniyla turk kahvesi icerim. Bir de bir kupa sade nescafe, yada eapresso kahve. Cayi cok aramiyorum ama kahvesiz yaoamiyorum.

Dun cok guzel kacamaksiz bir gundur, aksam komsum caya cagirdi gittim ki pasta yapmis, dogum gunumdu yas oldu 31. Bir dilim yemek zorunda kaldim. Bu hafta 55 li rakanlari gormek iatoyorum siki tutacagim.

Reglim bugun bitiyor, yarin borc oruclarimi da tutmaya baslayacagim insallah.

canım benim çocuğu bi rahat bırakmamışsınız ki uyumayı öğrensin. nasıl uyuyacağını bilsin.
ağladıkça bi yöntem bulmuşsunuz.
ilk çocukta ben de ilk dönemler 2-3 aylık komşum önerdi kolikliydi bebeğim. kundakta salladık.
arkadaşım işe daha 1 aylıkken ayaklarında salladı. uyumadığını görünce.
9 aylık olana kadar salladım ayakta. bağıra bağıra ninni söylersem susuyordu.
babam annem geldi bi gün . gözleri pörtledi.
hep birlikte bağırarak ninni söyledik öyle uyudu.
sonra babam sallanmadan uyumayı öğretti. birlikte uyudular . ama babamın kaşları ve bıyıkları ile uğraşa uğraşa. bu kez de bu alışkanlık oldu. kaşlarımla uğraştı 2,5 yaşına kadar.
artık canıma yetti . uyuması da 2 saat sürüyordu . ve kaşlarım bitti yani çocuk uğraşa uğraşa.
neyse uyku problemi zaten vardı çocuğun ve bak 10 yaşında hala uykuya direnir ve hala kolay uyuyamaz.
2. çocukta asla ne sallama ne bi şey . yapmadım. ağladığı dönemler de oldu ki bebeklerin bazı alışkın oldukları durumlara da itiraz ettikleri atak dönemleri varmış . dert etmedim o yüzden. rahat büyüttüm .
3. bebeği de aynı.

kesinlikle çocuğu rahat bırakmanı öneririm.
kocaman olmuş artık suspushanimcim

Günaydın kızlar!

Kahvaltım
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
2 çatal peynir
2 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Öğlen
1 kurabiye
1 mandalina
2ceviz

Akşam
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Bol salata

Afiyet olsun prensese

aman canım yeme dikkat et . porsiyonları küçült de ye bari.

ben kahvaltı yapamadım yine.
taze lor üzerine pekmez döktüm onu yedim. 1 kibrit kutusu kadardı. bi de mandalina yedim .
Olsun o da bi kahvalti canm lor tok tutar pekmez enerji verir
hadi ins cnm senin boy kacti

Oglen yemgimde tavuk var bugun ins bidaha kahvaltisiz cikarsam tobe resmen enerjim coktu simit falan da almak istemedim

Sabah uyaninca bi kupa yesil cay
Kahvalti gec yaptim
5bulgurlu mercimekli sarma
3dilim ekmek
Tereyagda yumurta
Domates
Cayyyyyy:))))
Herkese bereketli, huzurlu ve sihhatli gunler diliyorum

Sabah uyaninca bi kupa yesil cay
Kahvalti gec yaptim
5bulgurlu mercimekli sarma
3dilim ekmek
Tereyagda yumurta
Domates
Cayyyyyy:))))
Herkese bereketli, huzurlu ve sihhatli gunler diliyorum
5 adet sarma büyük müyü
tereyağda yumurta çok güzel de. 3 dilim ekmek çok değl mi . nasıl gitcek kilolar

Kahvaltımı yaptım yazayım hemen.
Dün eşimin ailesi kendi yaptıkları un göndermişler.o unla kendime mayasız bazlama yaptım.1 tane küçük bazlama yedim yumurta yemedim.gerisi zeytin,peynir,domates,salatalık,kaşarlı domates ve çay

Akşamı daha düşünmedim bulurum bişeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…