afiyet olsun . mayasız bazlama nasıl oldu. sert olmadı mı.Kahvaltımı yaptım yazayım hemen.
Dün eşimin ailesi kendi yaptıkları un göndermişler.o unla kendime mayasız bazlama yaptım.1 tane küçük bazlama yedim yumurta yemedim.gerisi zeytin,peynir,domates,salatalık,kaşarlı domates ve çay
Akşamı daha düşünmedim bulurum bişeyler...
afiyet olsun . mayasız bazlama nasıl oldu. sert olmadı mı.
öğlen ne yiycen. 2 öğünmüş değil mi asıl karatay . ablam öyle diyordu
karbonat varmış. tamam . ben de kabarmazsa sert olur dedimdiCanım un,yoğurt ve karbonatla yapıyorum,sert de olmuyo gayet yumuşak oluyo.
Öğlen değil de 4-5 gibi yerim artık.çorba ve piyaz yapmayı düşünüyorum.evet ben yıllar önce de 2 öğünle vermiştim kilolarımı...ah ahh
ah canım geçmişherşeyde seni buldu
dokunmuyorsa pekmez yeee kuru üzüm ye canım kan yapsın kendine bak tabi biraz iyileşince yemen lazım
benimde regl günüm miyom olduğu için çok ağır geçiyor kan kaybım çok oluyor pekmezde alerji yapıyor kuru üzüm yiyorum faydası var
karbonat varmış. tamam . ben de kabarmazsa sert olur dedimdi
yine verirsin nolcak canım. doyurucu ve sağlıklı beslen yeter ki
1.58 canim. Ve kilolarim hep popomdaOlsun o da bi kahvalti canm lor tok tutar pekmez enerji verir
hadi ins cnm senin boy kacti
şimdi yoğurtlu yeşil mercimekli ve erişteli çorbamı içtim1.58 canim. Ve kilolarim hep popomda
toto için bi şey yapıyor musun . egzersiz vs1.58 canim. Ve kilolarim hep popomda
1.58 canim. Ve kilolarim hep popomda
toto için bi şey yapıyor musun . egzersiz vs
toton eriyor mu peki zayıflayınca
neden öyle oldun canım sen. hem açsın hem yemiyorsunsu bile içemiyorumiçten içten kanıyor su içtiğim zaman bile.tartıya çıktım sabah cumartesi akşam o kadar kaçamağa rağmen 67 kg'yum dün zorla içtiğim 1 kepçe çorba ile duruyorum. süt çıkarttım dolaptan yarım bardak çeyrek muzla blendardan geçirip onu içmeye çalışacağım başım dönüyor açlıktan
dudağımın iç kısmı yara canım. suratımın sağ kısmı davul gibi. yiyemiyorum zorla su içebiliyorum şimdi de muzlu süt yapıp onu içtim biraz enerji versin diyeneden öyle oldun canım sen. hem açsın hem yemiyorsun
Sağol canım..Çok şükürsersum hoşgeldin canım kazasız belasız gidip gelmissin
Sağol bebeeemmm.Sağol canımcım
Hoşgeldin sersumum,kaçamakları yarından itibaren telafi edersin boşver
Zor iş..Sevgili arkadaslar bi konuda danismak istiyorum hatta nerde aciliyorsa bi topik acmak istiyorum konuyla alakali
Ama once sizin fikirlerinizi alayim
oglum var 2 yasinda
Ilk 9 ay iyiydik emerek uyuyordu. Bnde rahatsiz olmuyordum. Gece uyaniyordu tabiki emmek icin ama etkilemiyordu beni
9aydan sonra sallayarak uyutmaya basladik
Uykuya direniyordu
Neyse bliss hamak aldik cunku esimle kollarimizda derman kalmadi
20 aydan sonra hamaga sigmadi
Dizde sallamaya alistirmaya calistik ama dizde de durmuyor
Ayaklarindan destek alip itiyor
Bi ara cocuk sarkilari acip uyutmaya calistik biraz ise yaradi
Sonra oda olmadi
Simdi de 2aydir ogle ve aksam uyumadan once agliyor
Ama nasil aglamak sanki canindan can gidiyor
Gozunde de yas yok
Esimle arda battaniyede salliyoruz ama kollarda derman kalmadi.
Sizler bu durumda ne yapardiniz
Bu arda uyku rutinide yapmaya calistik
Buyuk yumusak bi kopegi var bi ara onda sarildi ama oda uzun surmedi
Eşimin ailesini ziyarete gidip geldik canım..hafta sonuooo götürmüşsün mamaları .
komşudan sonra akşam yemeği yemedin umarım. üstüne bi de
sersum nereye gitti . mesajı göremedim onun
sağol canımcımHoşgeldin canım
Az yeseydin tatlim yada diyet biskuvi yeseydinama üstüne dayanamadım bisküvi yedim.
Aynen canm ya hic yapmadigim biseydir aslinda kahvaltisiz cikmak yarin diyetisyene gitcem ondan yemedimKahvaltı yapmayınca nasıl fark ediyor değilmi? Dayanamayıp simit falan almaman da iyi idare etmişsin canım.
Diyetisyensiz devam dimi cnm nasi gdioKahvaltımı yaptım yazayım hemen.
Dün eşimin ailesi kendi yaptıkları un göndermişler.o unla kendime mayasız bazlama yaptım.1 tane küçük bazlama yedim yumurta yemedim.gerisi zeytin,peynir,domates,salatalık,kaşarlı domates ve çay
Akşamı daha düşünmedim bulurum bişeyler...
Benden 10 cm kisaymissin cnm azcik vermen lazim ama basaricaksn1.58 canim. Ve kilolarim hep popomda
En sevdgim seyi yapmissindudağımın iç kısmı yara canım. suratımın sağ kısmı davul gibi. yiyemiyorum zorla su içebiliyorum şimdi de muzlu süt yapıp onu içtim biraz enerji versin diye
Sesrumcum canm hosgeldim devam kaldgin yerdenselam kızlar...evde yalnız olmaktansa şükür eşimle evdeyim..
sabah
3 parça kıymalı börek
peynir zeytin
sucuklu omlet
akşama da kar izin verirse yürürüm inşallah
oo geçmiş olsun neden öyle oldun ki. doktora gittin mi. diş apsesi ise mutlaka git doktora aman ihmal etmedudağımın iç kısmı yara canım. suratımın sağ kısmı davul gibi. yiyemiyorum zorla su içebiliyorum şimdi de muzlu süt yapıp onu içtim biraz enerji versin diye
az yedim . bisküvi paketinde 3 tane falan bıraktım.Az yeseydin tatlim yada diyet biskuvi yeseydin
Aynen canm ya hic yapmadigim biseydir aslinda kahvaltisiz cikmak yarin diyetisyene gitcem ondan yemedim
Diyetisyensiz devam dimi cnm nasi gdio
Benden 10 cm kisaymissin cnm azcik vermen lazim ama basaricaksn
En sevdgim seyi yapmissin
Sesrumcum canm hosgeldim devam kaldgin yerden
sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlıkoo geçmiş olsun neden öyle oldun ki. doktora gittin mi. diş apsesi ise mutlaka git doktora aman ihmal etme
afiyet olsun . mayasız bazlama nasıl oldu. sert olmadı mı.
öğlen ne yiycen. 2 öğünmüş değil mi asıl karatay . ablam öyle diyordu
Canım un,yoğurt ve karbonatla yapıyorum,sert de olmuyo gayet yumuşak oluyo.
Öğlen değil de 4-5 gibi yerim artık.çorba ve piyaz yapmayı düşünüyorum.evet ben yıllar önce de 2 öğünle vermiştim kilolarımı...ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?