Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık

neeeee???
inanmıyorum . çok üzüldüm.
kardeşin ile ilgili konunu okumuştum. daha 15 yaşında değil mi bu çocuk. üzülmedi mi. ?

bakayım ben de azimli anne demi

toto için bi şey yapıyor musun . egzersiz vs
toton eriyor mu peki zayıflayınca

squat yapabilirsin canım bir araştır istersen

kg verdikçe eriyor canım benm de popom büyüktü verdikçe gitti.

Gecen sene kasim ayinda sguat yaptim bir ay. 20 yle basladim en son 100 e kadar yaptim.bir ay. Bana pek faydasi olmadi gini geldi o sira 60 li kilolardaydim, belki de olmustur.

16 kilo verdim kuculdu ama benim yapi olarak buyuk, belim de cok ince olunca biraz daha buyuk gorunuyor. Musait olunca foto atarim orantisizligimin.
Bu foto gecen seneki halim.

bende de var o orantısızlık bel ince basenler var göğüsler var

geçen yıl baya kilolu duruyorsun. ama yeni doğum yapmışsın
ikinci resim şimdiki halin mi. toto kısmı geniş evet ama bence gayet fitsin şimdi.

basenlerini başka nasıl eritebilirsin

geçen yıl baya kilolu duruyorsun. ama yeni doğum yapmışsın
ikinci resim şimdiki halin mi. toto kısmı geniş evet ama bence gayet fitsin şimdi.

İlk resim 2015 in basi, ikinci resim 2016 nin basi. Yani ikinci resimden sonra 4 kilo daha verdim, guncel halim degil.

basenlerini başka nasıl eritebilirsin
İnternette o kadar cok hareket var mi.kafa karisikligi yapiyor bende her baktigimda.

En iyisi yuruyuz aslinca ama malum.kistan dolayi baya ara verdim. Havalar isininca baslayacagim insallah yuruyuse.

canım güncel resim atsan ya.
4 kilo da az değil yani. vermişsin
bekarken de basenlerin büyük müydü.

selam kızlar...evde yalnız olmaktansa şükür eşimle evdeyim..
sabah

3 parça kıymalı börek
peynir zeytin
sucuklu omlet

akşama da kar izin verirse yürürüm inşallah

Afiyet olsun canım..

Evet canım karatay yapıuorum,çok iyi gidiyo şimdilik...

Aslında en kolay diyet karatay diyeti.bende 5 sene önce 23 kilo vermiştim ah ahhh...

Ekmek de sadece sabahlari yiyorum
Musait olup firina gidemedim.
Burda firinda firinlamis kizarmis cavdar ekmegi satiliyor diyetlik
Koca paket 2tl
afiyet olsun.
küçük sanıyorum dilimler de .
ben düzene giremedim yine kaçırdım öğlen yemeği sonrası. akşama inşallah dengelerim

Baya fark var orantisiz olsada sagliklisin en azından ben de senin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…