sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık
bakayım ben de azimli anne demiİnstigramda takip ettigim azimli anne cikli bir bayan var. Cok siki karatay diyeti yapitor.
Cocuklugundan brri hep obez biriylis karatayla 2 senede 60 kilo verdi ve su an 60 kilo. Kilo verme surecini paylasmak ivin acmis instigram hesabini cok tatli bir bayan. En son ilkokulda 60 kilolardaymis, hep yakiniyor cocuklugum gencligim dugunum hep kilolarla mahvetmisim, keske daha once baslasaydim karataya diyor
toto için bi şey yapıyor musun . egzersiz vs
toton eriyor mu peki zayıflayınca
squat yapabilirsin canım bir araştır istersen
kg verdikçe eriyor canım benm de popom büyüktü verdikçe gitti.
azimli_anne boyle yaziliyor canim.bakayım ben de azimli anne demi
kedi gibi etrafımda dolaşıyor özür diliyor ama affetmeyeceğim
neeeee???
inanmıyorum . çok üzüldüm.
kardeşin ile ilgili konunu okumuştum. daha 15 yaşında değil mi bu çocuk. üzülmedi mi. ?
bende de var o orantısızlık bel ince basenler var göğüsler varGecen sene kasim ayinda sguat yaptim bir ay. 20 yle basladim en son 100 e kadar yaptim.bir ay. Bana pek faydasi olmadi gini geldi o sira 60 li kilolardaydim, belki de olmustur.
16 kilo verdim kuculdu ama benim yapi olarak buyuk, belim de cok ince olunca biraz daha buyuk gorunuyor. Musait olunca foto atarim orantisizligimin.Eki Görüntüle 1930356
Bu foto gecen seneki halim.
geçen yıl baya kilolu duruyorsun. ama yeni doğum yapmışsınGecen sene kasim ayinda sguat yaptim bir ay. 20 yle basladim en son 100 e kadar yaptim.bir ay. Bana pek faydasi olmadi gini geldi o sira 60 li kilolardaydim, belki de olmustur.
16 kilo verdim kuculdu ama benim yapi olarak buyuk, belim de cok ince olunca biraz daha buyuk gorunuyor. Musait olunca foto atarim orantisizligimin.Eki Görüntüle 1930356
bulamadım zaten . bi sürü azimli anne çıktıazimli_anne boyle yaziliyor canim.
canım ya. affetme sakın . kesinlikle. fiziksel bi zarar vermiş . duygusal bi z ararı anlarım ama olay fiile dönüşmüş.kedi gibi etrafımda dolaşıyor özür diliyor ama affetmeyeceğim
Gecen sene kasim ayinda sguat yaptim bir ay. 20 yle basladim en son 100 e kadar yaptim.bir ay. Bana pek faydasi olmadi gini geldi o sira 60 li kilolardaydim, belki de olmustur.
yok cnm affetmeyeceğim fazlasıyla kırgınım kızgnımcanım ya. affetme sakın . kesinlikle. fiziksel bi zarar vermiş . duygusal bi z ararı anlarım ama olay fiile dönüşmüş.
geçen yıl baya kilolu duruyorsun. ama yeni doğum yapmışsın
ikinci resim şimdiki halin mi. toto kısmı geniş evet ama bence gayet fitsin şimdi.
İnternette o kadar cok hareket var mi.kafa karisikligi yapiyor bende her baktigimda.basenlerini başka nasıl eritebilirsin
canım güncel resim atsan ya.İlk resim 2015 in basi, ikinci resim 2016 nin basi. Yani ikinci resimden sonra 4 kilo daha verdim, guncel halim degil.
İnternette o kadar cok hareket var mi.kafa karisikligi yapiyor bende her baktigimda.
En iyisi yuruyuz aslinca ama malum.kistan dolayi baya ara verdim. Havalar isininca baslayacagim insallah yuruyuse.
selam kızlar...evde yalnız olmaktansa şükür eşimle evdeyim..
sabah
3 parça kıymalı börek
peynir zeytin
sucuklu omlet
akşama da kar izin verirse yürürüm inşallah
Az yeseydin tatlim yada diyet biskuvi yeseydin
Aynen canm ya hic yapmadigim biseydir aslinda kahvaltisiz cikmak yarin diyetisyene gitcem ondan yemedim
Diyetisyensiz devam dimi cnm nasi gdio
Benden 10 cm kisaymissin cnm azcik vermen lazim ama basaricaksn
En sevdgim seyi yapmissin
Sesrumcum canm hosgeldim devam kaldgin yerden
İnstigramda takip ettigim azimli anne cikli bir bayan var. Cok siki karatay diyeti yapitor.
Cocuklugundan brri hep obez biriylis karatayla 2 senede 60 kilo verdi ve su an 60 kilo. Kilo verme surecini paylasmak ivin acmis instigram hesabini cok tatli bir bayan. En son ilkokulda 60 kilolardaymis, hep yakiniyor cocuklugum gencligim dugunum hep kilolarla mahvetmisim, keske daha once baslasaydim karataya diyor
Sarma kucuktu abla5 adet sarma büyük müyü
tereyağda yumurta çok güzel de. 3 dilim ekmek çok değl mi . nasıl gitcek kilolar
afiyet olsun.Ekmek de sadece sabahlari yiyorum
Musait olup firina gidemedim.
Burda firinda firinlamis kizarmis cavdar ekmegi satiliyor diyetlik
Koca paket 2tl
Geçmiş olsun canım iyi bari ağzına gelmiş cam baharatlik gözüne falan gelseydi ya Allah korumuşsağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık
Baya fark var orantisiz olsada sagliklisin en azından ben de senin gibiyimGecen sene kasim ayinda sguat yaptim bir ay. 20 yle basladim en son 100 e kadar yaptim.bir ay. Bana pek faydasi olmadi gini geldi o sira 60 li kilolardaydim, belki de olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?