Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun canım iyi bari ağzına gelmiş cam baharatlik gözüne falan gelseydi ya Allah korumuş

aynen canım verilmiş sadakam varmış resmen

Surundur haylazi bu konu öyle hafife alınacak bu konu değil benim erkek kardeşimin gözüne yas değmişti yıllar önce bu gözü kör oldu görmüyor tamamen neler çektik biz

süründüreceğim. yılbaşı akşamı dışarı çıkacaktı babamda ablana kendini affettirmezsen yok sana dışarı çıkmak falan dedi. kedi gibi dolaşıp durdu dün etrafımda affedeyim diye

Ona verecgin büyük bir ceza fırsatı sen bilirsin artık

canım güncel resim atsan ya.
4 kilo da az değil yani. vermişsin
bekarken de basenlerin büyük müydü.
Tamam canim.musait olunca cekip atacam.

Surundur haylazi bu konu öyle hafife alınacak bu konu değil benim erkek kardeşimin gözüne yas değmişti yıllar önce bu gözü kör oldu görmüyor tamamen neler çektik biz

Cok gecmis olsun canim.uzuldum

sağol canım devam devam

sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık

Geçen yıl bile bbize göre maşallahın var canım

azimli_anne boyle yaziliyor canim.
ben de bakayım şu hatuna

kedi gibi etrafımda dolaşıyor özür diliyor ama affetmeyeceğim
affetme canım..sürünsün..yaptığı şey çook tehlikeli Allah korumuş seni

Afiyet olsun canım..

Evet canım karatay yapıuorum,çok iyi gidiyo şimdilik...

Aslında en kolay diyet karatay diyeti.bende 5 sene önce 23 kilo vermiştim ah ahhh...

Yine vereceksin canım..

Cok hos menu canm afiyet olsun

Ah canm ya senin her regl donemi ayni cok yogun gecio ins bi sifasini bulursun dinlen bol bol

Regl de ouding en masum tatli canimcim o yuzden hic uzulme iyi yapmissin

Sağol adacım

aman canım yeme dikkat et . porsiyonları küçült de ye bari.

ben kahvaltı yapamadım yine.
taze lor üzerine pekmez döktüm onu yedim. 1 kibrit kutusu kadardı. bi de mandalina yedim .

Küçültmem lazım ama mide geniş olacak inşallah

selam kızlar...evde yalnız olmaktansa şükür eşimle evdeyim..
sabah

3 parça kıymalı börek
peynir zeytin
sucuklu omlet

akşama da kar izin verirse yürürüm inşallah

Ne mutlu sana canım Sağlıkla huzurla inşallah Allah daim etsin

sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık

Canım çok geçmiş olsun Allah esirgemiş kaç yaş var aranızda iy bir cezayı haketmiş

Canım çok geçmiş olsun çok üzücü

2 kupa mercimek çorbası içtim 5.5 da yürüyüşe gideceğim..sonrasında ayran içerim artık..

2. Öğünümde 1 kase köfteli terbiyeli çorba,1 tabak piyaz,3 tane de çiğ köfte yedim.
1 saat de yürüyüş

Yarından itibaren akşam yemeklerini azaltıcam

Canım en iyisi ,daha önce yaptın şimdi de yaparsın Allah ın izniyle

2. Öğünümde 1 kase köfteli terbiyeli çorba,1 tabak piyaz,3 tane de çiğ köfte yedim.
1 saat de yürüyüş

Yarından itibaren akşam yemeklerini azaltıcam

Amin canım sağol

Bugün yürüyüş yapamadım hafta sonu da yürümemiştim

Kahvaltı yapamadım ;saat 5 gibi ;menemen ,peynir ,yoğurtlu pulbiberli haşlanmış karnabahar ,çay , fındık ve gün kurusu kayısı
Telafi edersin sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…