Surundur haylazi bu konu öyle hafife alınacak bu konu değil benim erkek kardeşimin gözüne yas değmişti yıllar önce bu gözü kör oldu görmüyor tamamen neler çektik bizkedi gibi etrafımda dolaşıyor özür diliyor ama affetmeyeceğim
Geçmiş olsun canım iyi bari ağzına gelmiş cam baharatlik gözüne falan gelseydi ya Allah korumuş
Surundur haylazi bu konu öyle hafife alınacak bu konu değil benim erkek kardeşimin gözüne yas değmişti yıllar önce bu gözü kör oldu görmüyor tamamen neler çektik biz
Ona verecgin büyük bir ceza fırsatı sen bilirsin artıkaynen canım verilmiş sadakam varmış resmen
süründüreceğim. yılbaşı akşamı dışarı çıkacaktı babamda ablana kendini affettirmezsen yok sana dışarı çıkmak falan dedi. kedi gibi dolaşıp durdu dün etrafımda affedeyim diye
yılbaşı akşamı dışarı çıkarsa bakın bakalım zehir etmiyor muyum o akşamı size dedim babama izin verdirtmeyeceğim oturacak evde yok öyle yağmaOna verecgin büyük bir ceza fırsatı sen bilirsin artık
aynen canım verilmiş sadakam varmış resmen
süründüreceğim. yılbaşı akşamı dışarı çıkacaktı babamda ablana kendini affettirmezsen yok sana dışarı çıkmak falan dedi. kedi gibi dolaşıp durdu dün etrafımda affedeyim diye
Sağol CnmGeçmiş olsun canım yaa
Tamam canim.musait olunca cekip atacam.canım güncel resim atsan ya.
4 kilo da az değil yani. vermişsin
bekarken de basenlerin büyük müydü.
Surundur haylazi bu konu öyle hafife alınacak bu konu değil benim erkek kardeşimin gözüne yas değmişti yıllar önce bu gözü kör oldu görmüyor tamamen neler çektik biz
sağol canımAz yeseydin tatlim yada diyet biskuvi yeseydin
Aynen canm ya hic yapmadigim biseydir aslinda kahvaltisiz cikmak yarin diyetisyene gitcem ondan yemedim
Diyetisyensiz devam dimi cnm nasi gdio
Benden 10 cm kisaymissin cnm azcik vermen lazim ama basaricaksn
En sevdgim seyi yapmissin
Sesrumcum canm hosgeldim devam kaldgin yerden
sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık
Geçen yıl bile bbize göre maşallahın var canımGecen sene kasim ayinda sguat yaptim bir ay. 20 yle basladim en son 100 e kadar yaptim.bir ay. Bana pek faydasi olmadi gini geldi o sira 60 li kilolardaydim, belki de olmustur.
16 kilo verdim kuculdu ama benim yapi olarak buyuk, belim de cok ince olunca biraz daha buyuk gorunuyor. Musait olunca foto atarim orantisizligimin.Eki Görüntüle 1930356
Bu foto gecen seneki halim.
ben de bakayım şu hatunaazimli_anne boyle yaziliyor canim.
affetme canım..sürünsün..yaptığı şey çook tehlikeli Allah korumuş senikedi gibi etrafımda dolaşıyor özür diliyor ama affetmeyeceğim
Afiyet olsun canım..
Evet canım karatay yapıuorum,çok iyi gidiyo şimdilik...
Aslında en kolay diyet karatay diyeti.bende 5 sene önce 23 kilo vermiştim ah ahhh...
sağol canımdevam devam
Geçen yıl bile bbize göre maşallahın var canım
ben de bakayım şu hatuna
affetme canım..sürünsün..yaptığı şey çook tehlikeli Allah korumuş seni
Yine vereceksin canım..
Cok hos menu canm afiyet olsun
Ah canm ya senin her regl donemi ayni cok yogun gecio ins bi sifasini bulursun dinlen bol bol
Regl de ouding en masum tatli canimcim o yuzden hic uzulme iyi yapmissin
aman canım yeme dikkat et . porsiyonları küçült de ye bari.
ben kahvaltı yapamadım yine.
taze lor üzerine pekmez döktüm onu yedim. 1 kibrit kutusu kadardı. bi de mandalina yedim .
selam kızlar...evde yalnız olmaktansa şükür eşimle evdeyim..
sabah
3 parça kıymalı börek
peynir zeytin
sucuklu omlet
akşama da kar izin verirse yürürüm inşallah
sağol cnm kardeşimle kavga ediyorduk arkamdan cam baharatlığı fırlattı bende dönünce yüzüme geldi. içten dişim kesti eti dıştan baharatlık
2 kupa mercimek çorbası içtim 5.5 da yürüyüşe gideceğim..sonrasında ayran içerim artık..
2. Öğünümde 1 kase köfteli terbiyeli çorba,1 tabak piyaz,3 tane de çiğ köfte yedim.
1 saat de yürüyüş
Yarından itibaren akşam yemeklerini azaltıcam
2. Öğünümde 1 kase köfteli terbiyeli çorba,1 tabak piyaz,3 tane de çiğ köfte yedim.
1 saat de yürüyüş
Yarından itibaren akşam yemeklerini azaltıcam
Amin canım sağolSağol adacım
Küçültmem lazım ama mide genişolacak inşallah
Ne mutlu sana canım Sağlıkla huzurla inşallah Allah daim etsin
Canım çok geçmiş olsun Allah esirgemiş kaç yaş var aranızda iy bir cezayı haketmiş
Canım çok geçmiş olsun çok üzücü
Canım en iyisi ,daha önce yaptın şimdi de yaparsın Allah ın izniyle
Telafi edersin sen canımBugün yürüyüş yapamadım hafta sonu da yürümemiştim
Kahvaltı yapamadım ;saat 5 gibi ;menemen ,peynir ,yoğurtlu pulbiberli haşlanmış karnabahar ,çay , fındık ve gün kurusu kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?