gözün aydınÇok şükür koşu bandim geldi
Bir tane twister
2 kg dambil
Bende bir iki gun ac geziyim.vucudum resmen snraki gunler telafi istio daha beter yiyesim gelio doymuorum resmen2 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 adet etimek
1 çatal peynir yedim
dünden beri aç olunca halen aç hissediyorum kendimi
Menu iyi canim hadi ins olcak bu isSabah kahvaltıda iki dilim ekmek ve bu iki dilim peynir üç zeytin bir lokma da pekmez yedim
Öğlen bir tane lahmacun
Aksama da mercümek çorbası ıspanak kaçırması yapacam bir kase yerim sadece belki bir dilim ekmek
Sağol adacım
Küçültmem lazım ama mide genişolacak inşallah
Ne mutlu sana canım Sağlıkla huzurla inşallah Allah daim etsin
Canım çok geçmiş olsun Allah esirgemiş kaç yaş var aranızda iy bir cezayı haketmiş
Canım çok geçmiş olsun çok üzücü
Canım en iyisi ,daha önce yaptın şimdi de yaparsın Allah ın izniyle
Çok şükür koşu bandim geldi
Bir tane twister
2 kg dambil
Selam kızlar...4 km yürüdüm ..Gelince eşimle kızım yemek yedi..ben de sadece kalan kadınbudu köfteden 1 adet yedim(bitti garii )
Bende yaklasik 7 km ye kadar yurudum oglen tavuk yemistim bi tabak nefisti ya ikindide de diyet biskuvi bugum yuruyusumu erken yaoinca canm aksam yemegi istemedi ama limonlu soda takilcam ins
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan.Çok şükür koşu bandim geldi
Bir tane twister
2 kg dambil
Bende bir iki gun ac geziyim.vucudum resmen snraki gunler telafi istio daha beter yiyesim gelio doymuorum resmen
Menu iyi canim hadi ins olcak bu is
Iyiyiz canm sen nasilsim zeze sende mi izmirlisin benim gbiMerhaba kızlar nasılsınız
Bi kaç gündür giremedim malum ananemler geldi bi de benim oğlan diş çıkarıyor ateşli ve huysuz onlarla uğraşıyorum kızım 3 yaşında ben de onun uyku probleminden muzdaribim mahvediyorlar beni . Ben çalışınca bu kadar yorulmuyorum pestilimi çıkarıyorlar offf offf
Teşekkürler canım doğma olmasa da büyüme İzmirliyim 6 yıldır bursadaydık tayinimiz çıkınca da izmire taşındık annemler de 28 yıldır burdalarIyiyiz canm sen nasilsim zeze sende mi izmirlisin benim gbi
Cocuklar icin uzuldum ins yoluna girer
gözün aydın canımÇok şükür koşu bandim geldi
Bir tane twister
2 kg dambil
Bende bazen kaçamak yapacaksam hemen burası geliyor aklıma hemen bırakıyorum. Bana çok iyi geldi burası canım. Elinden bir kere bitirmeden birakabildiysen çok iyi bidaha hiç almazsın.Dün gece canım bir tatlı istedi sormayın akşam da yemeği güzel yemiştim halbuki elime bir gofret aldım yememek için çok uğraştım ama nefsime yenildim iki ısırık aldım sonra aklıma siz geldiniz ve tabiki yedikten sonra yaşayacağım pişmanlık sonra bıraktım başka da yemedim
Çocuklarla ilgilenmek her işten zor canım. Diş en zor şey benim kızımda üst dişlerini çıkaracak kacgundur ateş huysuzluk var. Inşallah bi an önce ağrısız sorunsuz çıkarır yavrularımız dişlerini.Merhaba kızlar nasılsınız
Bi kaç gündür giremedim malum ananemler geldi bi de benim oğlan diş çıkarıyor ateşli ve huysuz onlarla uğraşıyorum kızım 3 yaşında ben de onun uyku probleminden muzdaribim mahvediyorlar beni . Ben çalışınca bu kadar yorulmuyorum pestilimi çıkarıyorlar offf offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?