Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende bazen kaçamak yapacaksam hemen burası geliyor aklıma hemen bırakıyorum. Bana çok iyi geldi burası canım. Elinden bir kere bitirmeden birakabildiysen çok iyi bidaha hiç almazsın.
Alıştım artık çok kaçamak yapmıyorum en fazla ucundan tadına bakıyorum mesela annem akşam kabak tatlısı getirmişti köy kabağı ama sadece tadına baktım eşim üç dilim yedi
Amin canım ev hanımı olmak ne de zormuş hele de iki çocukla daha da zormuş ilk çocukta bu kadar değildi topikte üç çocuklu olan arkadaşları tebrik ediyorum zoru başarıyorlar

Kabak tatlısına iyi dayanmissin bravo...evet allah yardımcıları olsun. Benim oğlumda zor bir bebekti 7 yaşına geldi hâlâ uğraştırır her konuda. Kızım da tam bir cadı 10 aylık oldu şimdiden herşeyi anlıyorlar. Allah acılarını göstermesin canım sağlıklı olsun larda buyüyorlar çok şükür

Günaydın kızlar

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 domates salatalık
2 çatal peynir
1 kozlenmis biber
2 bardak şekersiz çay
2 tane kuru kayısı

Öğlen
1 portakal suyu
2 ceviz
1 kurabiye

Akşamı daha düşünmedim

Dikkat ettim de hep iki ogun mu yiyorsunuz

Gunaydin

Dun akraba gezmesine ciktik
Sabahi yazmistim
Oglede
sade cay bi avuc cekirdek
Canin biseyler yemek istemedi
Aksam
Bi tabak bulgur pilavi
2but tavuk
Biraz patates
Aksam kalabalikta cok yedim

Bugunde orucum
Dun aksam cok yiyince canim istemedi

Allah kabul etsin

Cok mantikli
Bnde bi deneyeyim
kahvaltiyi cok guzel yapinca ogleyede yer kalmaz sanirim
Evet canım iyi kahvaltı yapınca öğlene de meyve biraz leblebi olur ceviz olur yada kraker yersin böylece alışır bünyen. Kahvaltıni saat 8 yada 9 gibi yap erken yaparsan alışkın olmadığın için çabuk acikabilirsin. En önemlisi kahvaltı istediğini kararında yersen sorun olmaz

canım iyi barı devamını yemeden bırakmışsın
Demirleke sen cuma günü kilo bildirimi yaptın mı göremedim listede sanki seni kilo durumun nedir nasıl gidiyorsun
canım kilo bildirimi yapmıyorum.
yani kilo verme gibi bi gayretin içine daha giremedim. bir de öyle fazla bi kilom da yok ondan galiba.
işte geliyorum . eski arkadaşlarım var

Sohbet ve arkadaşlık da cok önemli
topigimizin adı gibi

Cok mantikli
Bnde bi deneyeyim
kahvaltiyi cok guzel yapinca ogleyede yer kalmaz sanirim
Herkesin bir yöntemi var tabiki ben de sabah iyi kahvalti öğlen normal akşam da mümkün olduğu kadar az yeme taraftarıyım insan gün içinde hareketli enerji harciyorsun ama akşam ister istemez daha az hareketli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…