- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Tabiki ben akşamları da az yiyorum çünkü alıştı bünyem artık yemekten sonrada acikirsam da ya ayran ya da neskafe içiyorum yetiyor bana. Ilk zamanlar zorlanıyor insan.Herkesin bir yöntemi var tabiki ben de sabah iyi kahvalti öğlen normal akşam da mümkün olduğu kadar az yeme taraftarıyım insan gün içinde hareketli enerji harciyorsun ama akşam ister istemez daha az hareketli oluyor
canım 3 yaşından sonra biraz durulması lazım çocukların.tam durulma çağına gelmiş kızın .Merhaba kızlar nasılsınız
Bi kaç gündür giremedim malum ananemler geldi bi de benim oğlan diş çıkarıyor ateşli ve huysuz onlarla uğraşıyorum kızım 3 yaşında ben de onun uyku probleminden muzdaribim mahvediyorlar beni . Ben çalışınca bu kadar yorulmuyorum pestilimi çıkarıyorlar offf offf
ay izmir güzel olmaz mı. biz de 30 yıldır ayvalık tayız annemler yani.. eşim 40 yıldır ayvalıkta ailesi onunda.Teşekkürler canım doğma olmasa da büyüme İzmirliyim 6 yıldır bursadaydık tayinimiz çıkınca da izmire taşındık annemler de 28 yıldır burdalar
Allah kabul etsin arkadaşım.Sahur yapmaya kalktım iki kepçe çorba
Iki dilim peynir 7 zeytin üç bardak limonlu cay herkesi okula yollayıp yatarim artık
akşam iyi yemişsin evet suspushanimcim.Gunaydin
Dun akraba gezmesine ciktik
Sabahi yazmistim
Oglede
sade cay bi avuc cekirdek
Canin biseyler yemek istemedi
Aksam
Bi tabak bulgur pilavi
2but tavuk
Biraz patates
Aksam kalabalikta cok yedim
Bugunde orucum
Dun aksam cok yiyince canim istemedi
Sohbet ve arkadaşlık da cok önemli
topigimizin adı gibi
akşamları az yemek lazım zaten kahvaltı önemli amaHerkesin bir yöntemi var tabiki ben de sabah iyi kahvalti öğlen normal akşam da mümkün olduğu kadar az yeme taraftarıyım insan gün içinde hareketli enerji harciyorsun ama akşam ister istemez daha az hareketli oluyor
12.15 te randevum var tabiki veririm cnm sen m etme hergun de yaziirum menumu ilk kez ac kalmiorum 2 yikdir bulundgum sehirdeki butun diyetisyenleri denedim:)
Ay bayiliorum oraya da cnm ben de izmirliyim ama tabi ayriyim suanda orda surekli gdiorum ama cok ozluorum bnde cesme alacati hayraniyim izmire her gittigimde yaz kis farketmez mutlaka gderim o sokaklar rum evleri atmosferine hayranim oraninay izmir güzel olmaz mı. biz de 30 yıldır ayvalık tayız annemler yani.. eşim 40 yıldır ayvalıkta ailesi onunda.
biz de düzce deyiz şimdi ama hedefimiz yine ayvalık a geri dönebilmek.
ayvalık da da çok fazla rum evi var. alaçatının da yemek festivali oluyor her yıl . netten takip ediyorum .12.15 te randevum var tabiki veririm cnm sen m etme hergun de yaziirum menumu ilk kez ac kalmiorum 2 yikdir bulundgum sehirdeki butun diyetisyenleri denedim:)
Ay bayiliorum oraya da cnm ben de izmirliyim ama tabi ayriyim suanda orda surekli gdiorum ama cok ozluorum bnde cesme alacati hayraniyim izmire her gittigimde yaz kis farketmez mutlaka gderim o sokaklar rum evleri atmosferine hayranim oranin
Orucunu da simdiden Allah kabul etdin bnde cuma falan baslim diorum
Nescafe ucu bir arada mi iciyorsun onun da kalorisi fazlaTabiki ben akşamları da az yiyorum çünkü alıştı bünyem artık yemekten sonrada acikirsam da ya ayran ya da neskafe içiyorum yetiyor bana. Ilk zamanlar zorlanıyor insan.
Hayır sade içiyorum. Yada 2 si bir arada. Şekeri tamamen çıkardım hayatımdan.Nescafe ucu bir arada mi iciyorsun onun da kalorisi fazla
HmmmAksama peynirli gozleme yapmayı düşünüyorum çayla iyi gider
ay benim babannemde ole iste canim nerde ne ot var hepsini toplar getirirayvalık da da çok fazla rum evi var. alaçatının da yemek festivali oluyor her yıl . netten takip ediyorum .
enginar şevketi bostan izvinye turp otu arapsaçı. ah ah . çok özlüyorum. kayınvalidem koli ile yollar bize
arkadaşlar bi ara bi arkadaş vardı. burhaniye ye gidip pazarından alışveriş yapıyordu. ben de burhaniye de oturuyordum o zamanlar.
40 yaşlarındaydı 4 yıl önce falan . o nerede. dolabı ot ile dolduruyordusersum
Hayır sade içiyorum. Yada 2 si bir arada. Şekeri tamamen çıkardım hayatımdan.
yiycen mi şeker . az mı yiycenAksama peynirli gozleme yapmayı düşünüyorum çayla iyi gider
Inşallah canım şimdiden çok aciktimHmmmbayılırım...şimdiden ellerine sağlık afiyet olsun. Çok fazla kaçamak yapmazsan süper olur
Valla sofraya oturunca belli olur ama ben iftar yapınca açlık hemen gidiyoryiycen mi şeker . az mı yiycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?