Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tabiki ben akşamları da az yiyorum çünkü alıştı bünyem artık yemekten sonrada acikirsam da ya ayran ya da neskafe içiyorum yetiyor bana. Ilk zamanlar zorlanıyor insan.

canım 3 yaşından sonra biraz durulması lazım çocukların.tam durulma çağına gelmiş kızın .

Teşekkürler canım doğma olmasa da büyüme İzmirliyim 6 yıldır bursadaydık tayinimiz çıkınca da izmire taşındık annemler de 28 yıldır burdalar
ay izmir güzel olmaz mı. biz de 30 yıldır ayvalık tayız annemler yani.. eşim 40 yıldır ayvalıkta ailesi onunda.
biz de düzce deyiz şimdi ama hedefimiz yine ayvalık a geri dönebilmek.

akşam iyi yemişsin evet suspushanimcim.
bulgur pilavını yarım tabak yiyip but ise 1 tane yesen patatesz hiç almasan olurmuş aslında.

ben de bu gece sahur yapacağım nasipse. inşallah .

Sohbet ve arkadaşlık da cok önemli
topigimizin adı gibi

akşamları az yemek lazım zaten kahvaltı önemli ama

A aaadddaaa saat kaçta gideceksin belki dönüşte bize verecegin tüyolar olur
12.15 te randevum var tabiki veririm cnm sen m etme hergun de yaziirum menumu ilk kez ac kalmiorum 2 yikdir bulundgum sehirdeki butun diyetisyenleri denedim:)
ay izmir güzel olmaz mı. biz de 30 yıldır ayvalık tayız annemler yani.. eşim 40 yıldır ayvalıkta ailesi onunda.
biz de düzce deyiz şimdi ama hedefimiz yine ayvalık a geri dönebilmek.
Ay bayiliorum oraya da cnm ben de izmirliyim ama tabi ayriyim suanda orda surekli gdiorum ama cok ozluorum bnde cesme alacati hayraniyim izmire her gittigimde yaz kis farketmez mutlaka gderim o sokaklar rum evleri atmosferine hayranim oranin
Orucunu da simdiden Allah kabul etdin bnde cuma falan baslim diorum

ayvalık da da çok fazla rum evi var. alaçatının da yemek festivali oluyor her yıl . netten takip ediyorum .
enginar şevketi bostan izvinye turp otu arapsaçı. ah ah . çok özlüyorum. kayınvalidem koli ile yollar bize

arkadaşlar bi ara bi arkadaş vardı. burhaniye ye gidip pazarından alışveriş yapıyordu. ben de burhaniye de oturuyordum o zamanlar.
40 yaşlarındaydı 4 yıl önce falan . o nerede. dolabı ot ile dolduruyordu sersum

ay benim babannemde ole iste canim nerde ne ot var hepsini toplar getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…