Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ohh canım güle güle kullansın cicilerini..
sersumcum hoşgeldin kuzum nasıl geçti ziyaret
sağol canım..Güzeldi ama kaçamaklıydı..telafiye başladım

Kızlar kabak tatlısını ben tatlandırıcıyla yapıyorum ve hiç korkmadan yiyorum..Kalorisi çok az kabağın çünkü..Şekeri yoksa süper karataylık..üstüne soğuk süt ve cevizle yeme de yanında yat
ay izmir güzel olmaz mı. biz de 30 yıldır ayvalık tayız annemler yani.. eşim 40 yıldır ayvalıkta ailesi onunda.
biz de düzce deyiz şimdi ama hedefimiz yine ayvalık a geri dönebilmek.
Ayvalık a da bayılırım

Canım birdy di o..Biz hala görüşüyoruz..onun bebeği oldu çanakkaleye yerleşti..Ve hala otları dolduruyor dolaba

aaa. onun çocuğu büyüktü ama değil mi. kendi de 40 ın üzerindeydi o zaman.
maşalalh . çanakkale daha güzel tabi.ben de çok beğenirim orayı.
buraya neden gelmiyor . kk ya girmiyor mu.

bakın ne buldum kızlar :)

çocukken vardı bunlar demi
Selam canlar..bu sabah eşimle kızılay'da kahvaltı bol yürüme ve son
kahvaltı

yarım simit
omlet
peynir zeytin ,
az patates
çayy çayy
afiyet olsun canım .
kardeşim de ankara da o da kızılayda simit sarayına gitmiş . resim atar hep. ben gidince de simit sarayına götürdü bizi. ve kocaman . kekler . tatlılra. ne çeşit şeyler vardı . çok beğenmiştim

öğle yemeğim

kepekli makarna cherry domates azıcık zeytinyağda soteledim karabiber kekik üzerine zeytin ve yanında 1 yemek kaşığı yoğurt ile azıcık karnıbahar

ya senin mamaların ne güzel. tam sevdiğim mamalar. ve porsiyonların az . kaçamak yapmıyorsun demi. maşallah

evet canım çocukken vardı :) bakkalda görünce dayanamayıp aldım :)

ya senin mamaların ne güzel. tam sevdiğim mamalar. ve porsiyonların az . kaçamak yapmıyorsun demi. maşallah

dün kaçamak yaptım ama pazar günü sadece 1 kepçe çorba ile durdum tüm gün dudağımın içindeki yara yüzünden bugünde telafi ediyorum işte. kepekli makarnayı öneririm canım. beyaz makarnadan daha lezzetli :) hemde diyete uygun ekmek yerine akşam yemelik. resim atıyorum çnkü en azından fikir olsun diyet yaparken diyetisyenlerin verdiği tek tip yeme düzeni o zaman da insan sıkılıp diyeti çabuk bırakıyor ama en azından insan kendi bedenini tanıyıp menüsünü ona göre oluşturunca sorun olmuyor :)

aaa. onun çocuğu büyüktü ama değil mi. kendi de 40 ın üzerindeydi o zaman.
maşalalh . çanakkale daha güzel tabi.ben de çok beğenirim orayı.
buraya neden gelmiyor . kk ya girmiyor mu.
onun çocuğu yoktu canım..40 lı yaşlardaydı sürpriz yaptı bebiş..Zayıftı zaten o ondan gelmiyor ..
sağol canım..kızılayda favorimiz fırıncım ya da simit dünyası dediğin gibi ne ararsan var

kepekli makarnayı ben de çok yaparım bu aralar yapmıyorum bak iyi oldu hatırlattın..peynirli maydanozlu süper oluyor

bakın ne buldum kızlar :)

ayyy resmen cocuklugumu hatirladim cnm

onun çocuğu yoktu canım..40 lı yaşlardaydı sürpriz yaptı bebiş..Zayıftı zaten o ondan gelmiyor ..
sağol canım..kızılayda favorimiz fırıncım ya da simit dünyası dediğin gibi ne ararsan var
bende simit saraylarini cok seviorum bugun bnimde odul gunumdu bulundugum sehirde cankaya simitcisi var ordan simit aldim ben ankaraya geldgimde sersumcum mutlaka cankaya simidi yerim cok lezzetli gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…