evet iftar vaktı ben de öyle oluyordum.Valla sofraya oturunca belli olur ama ben iftar yapınca açlık hemen gidiyor
oy oy . çokca uyumuşsun. kız o kadar uyuyor mu ki senin .Bugun niyetliyim
Sahurda yumurta peynir yedim 2 uzun dilim ekmekle. Yarim bardakta sut ictim. 10 bucukta uyandim. Grc uyandigim icin mi bilmiyorum basim agriyor.
ne yiycen.tünaydın kızlar dha birşey yemedim ben :) işim vardı dışarı çıktım geldim derken yeni oturdum yerime :)
oruç değil misin ?Inşallah canım şimdiden çok aciktim
bilmiyorum ki vallahi ne yesem canım :) dudağm halen yara ekşili salata istiyor canım ama imkansızne yiycen.
ben öğlende nohut ve turşu yedim
oruç değil misin ?
acıktın mı.
yemek düşünme . orucunu düşün. keyfine var.
Allah kabul etsin canım. Duzensizlikten dolayı agriyordur geçmiş olsunBugun niyetliyim
Sahurda yumurta peynir yedim 2 uzun dilim ekmekle. Yarim bardakta sut ictim. 10 bucukta uyandim. Grc uyandigim icin mi bilmiyorum basim agriyor.
Off hâlâ ağrıyor değil mibilmiyorum ki vallahi ne yesem canım :) dudağm halen yara ekşili salata istiyor canım ama imkansız
sızlıyor canım arada bir şişiyor bir iniyorOff hâlâ ağrıyor değil midikkat et canım biraz daha iyileşmesini bekle yoksa tekrar kanarsa daha kötü olur.
Ohh canım güle güle kullansın cicilerini..slm arkadaşlar
kahvaltım= 1 yumurta+ 2 dilim ev ekmeğim+peynir+zeytin+ 2 tane ceviz
öğlen=leblebi ,üzüm
akşam=lahmacun +ayran
bügün dışardaydıık kızıma ciciller alldık nikah için dışarda yediik malum ama karataya uygun yedim en azından
ara= çeyrek ayva+küçük bir mandalin
sağol canım.sersumcum hoşgeldin kuzum nasıl geçti ziyaret
Alıştım artık çok kaçamak yapmıyorum en fazla ucundan tadına bakıyorum mesela annem akşam kabak tatlısı getirmişti köy kabağı ama sadece tadına baktım eşim üç dilim yedi
Amin canım ev hanımı olmak ne de zormuş hele de iki çocukla daha da zormuş ilk çocukta bu kadar değildi topikte üç çocuklu olan arkadaşları tebrik ediyorum zoru başarıyorlar
Kızlar kabak tatlısını ben tatlandırıcıyla yapıyorum ve hiç korkmadan yiyorum..Kalorisi çok az kabağın çünkü..Şekeri yoksa süper karataylık..üstüne soğuk süt ve cevizle yeme de yanında yatKabak tatlısına iyi dayanmissin bravo...evet allah yardımcıları olsun. Benim oğlumda zor bir bebekti 7 yaşına geldi hâlâ uğraştırır her konuda. Kızım da tam bir cadı 10 aylık oldu şimdiden herşeyi anlıyorlar. Allah acılarını göstermesin canım sağlıklı olsun larda buyüyorlar çok şükür
Ayvalık a da bayılırımay izmir güzel olmaz mı. biz de 30 yıldır ayvalık tayız annemler yani.. eşim 40 yıldır ayvalıkta ailesi onunda.
biz de düzce deyiz şimdi ama hedefimiz yine ayvalık a geri dönebilmek.
Canım birdy di o..Biz hala görüşüyoruz..onun bebeği oldu çanakkaleye yerleşti..Ve hala otları dolduruyor dolabaayvalık da da çok fazla rum evi var. alaçatının da yemek festivali oluyor her yıl . netten takip ediyorum .
enginar şevketi bostan izvinye turp otu arapsaçı. ah ah . çok özlüyorum. kayınvalidem koli ile yollar bize
arkadaşlar bi ara bi arkadaş vardı. burhaniye ye gidip pazarından alışveriş yapıyordu. ben de burhaniye de oturuyordum o zamanlar.
40 yaşlarındaydı 4 yıl önce falan . o nerede. dolabı ot ile dolduruyordusersum
aaa. onun çocuğu büyüktü ama değil mi. kendi de 40 ın üzerindeydi o zaman.Ohh canım güle güle kullansın cicilerini..
sağol canım..Güzeldi ama kaçamaklıydı..telafiye başladım
Kızlar kabak tatlısını ben tatlandırıcıyla yapıyorum ve hiç korkmadan yiyorum..Kalorisi çok az kabağın çünkü..Şekeri yoksa süper karataylık..üstüne soğuk süt ve cevizle yeme de yanında yat
Ayvalık a da bayılırım
Canım birdy di o..Biz hala görüşüyoruz..onun bebeği oldu çanakkaleye yerleşti..Ve hala otları dolduruyor dolaba
çocukken vardı bunlar demibakın ne buldum kızlar :)
afiyet olsun canım .Selam canlar..bu sabah eşimle kızılay'da kahvaltı bol yürüme ve son
kahvaltı
yarım simit
omlet
peynir zeytin ,
az patates
çayy çayy
ya senin mamaların ne güzel. tam sevdiğim mamalar. ve porsiyonların az . kaçamak yapmıyorsun demi. maşallahöğle yemeğim
kepekli makarna cherry domates azıcık zeytinyağda soteledim karabiber kekik üzerine zeytin ve yanında 1 yemek kaşığı yoğurt ile azıcık karnıbahar
çocukken vardı bunlar demi
afiyet olsun canım .
kardeşim de ankara da o da kızılayda simit sarayına gitmiş . resim atar hep. ben gidince de simit sarayına götürdü bizi. ve kocaman . kekler . tatlılra. ne çeşit şeyler vardı . çok beğenmiştim
ya senin mamaların ne güzel. tam sevdiğim mamalar. ve porsiyonların az . kaçamak yapmıyorsun demi. maşallah
onun çocuğu yoktu canım..40 lı yaşlardaydı sürpriz yaptı bebiş..Zayıftı zaten o ondan gelmiyor ..aaa. onun çocuğu büyüktü ama değil mi. kendi de 40 ın üzerindeydi o zaman.
maşalalh . çanakkale daha güzel tabi.ben de çok beğenirim orayı.
buraya neden gelmiyor . kk ya girmiyor mu.
sağol canım..kızılayda favorimiz fırıncım ya da simit dünyası dediğin gibi ne ararsan varçocukken vardı bunlar demi
afiyet olsun canım .
kardeşim de ankara da o da kızılayda simit sarayına gitmiş . resim atar hep. ben gidince de simit sarayına götürdü bizi. ve kocaman . kekler . tatlılra. ne çeşit şeyler vardı . çok beğenmiştim
kepekli makarnayı ben de çok yaparım bu aralar yapmıyorum bak iyi oldu hatırlattın..peynirli maydanozlu süper oluyorevet canım çocukken vardı :) bakkalda görünce dayanamayıp aldım :)
dün kaçamak yaptım ama pazar günü sadece 1 kepçe çorba ile durdum tüm gün dudağımın içindeki yara yüzünden bugünde telafi ediyorum işte. kepekli makarnayı öneririm canım. beyaz makarnadan daha lezzetli :) hemde diyete uygun ekmek yerine akşam yemelik. resim atıyorum çnkü en azından fikir olsun diyet yaparken diyetisyenlerin verdiği tek tip yeme düzeni o zaman da insan sıkılıp diyeti çabuk bırakıyor ama en azından insan kendi bedenini tanıyıp menüsünü ona göre oluşturunca sorun olmuyor :)
ben domates koydm canım zeytin kekik karabiber o şeklde denedim bir dahakine lorlu maydanozlu denerim :)kepekli makarnayı ben de çok yaparım bu aralar yapmıyorum bak iyi oldu hatırlattın..peynirli maydanozlu süper oluyor
ayyy resmen cocuklugumu hatirladim cnmbakın ne buldum kızlar :)
bende simit saraylarini cok seviorum bugun bnimde odul gunumdu bulundugum sehirde cankaya simitcisi var ordan simit aldim ben ankaraya geldgimde sersumcum mutlaka cankaya simidi yerim cok lezzetli gercektenonun çocuğu yoktu canım..40 lı yaşlardaydı sürpriz yaptı bebiş..Zayıftı zaten o ondan gelmiyor ..
sağol canım..kızılayda favorimiz fırıncım ya da simit dünyası dediğin gibi ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?