aaaa yok muydu. ben vardı sanıyorum büyük bi oğlu. 15 yaşında falandı diye hatırlıyorum.onun çocuğu yoktu canım..40 lı yaşlardaydı sürpriz yaptı bebiş..Zayıftı zaten o ondan gelmiyor ..
sağol canım..kızılayda favorimiz fırıncım ya da simit dünyası dediğin gibi ne ararsan var
evet sen de çok yapardın. bana da tavsiye etmiştinkepekli makarnayı ben de çok yaparım bu aralar yapmıyorum bak iyi oldu hatırlattın..peynirli maydanozlu süper oluyor
Kizlar 1.100 kg da bu hafta gitti 100gram da kas arttirmisim.cok sukur
Gökten üç cino düşmüş biri sana biri bana diğeri de kardeş payıbakın ne buldum kızlar :)
o kadar kötü mü oldun .bilmiyorum ki vallahi ne yesem canım :) dudağm halen yara ekşili salata istiyor canım ama imkansız
yakıyor canım ekşi. okulda fırlama ne yapsın. kedi gibi dolanıp duruyor evde.o kadar kötü mü oldun .
yakıyor mu ekşi.
çok üzüldüm yahu.
ne yapıyor kardeşin. annen baban ne dedi
Şu meşhur kızılay simidini yemek kismet olmadı dahaSelam canlar..bu sabah eşimle kızılay'da kahvaltı bol yürüme ve son
kahvaltı
yarım simit
omlet
peynir zeytin ,
az patates
çayy çayy
bende :))Gökten üç cino düşmüş biri sana biri bana diğeri de kardeş payıayy çok severim ben onu
:) :).:)evet sen de çok yapardın. bana da tavsiye etmiştin
çok kıskandııııııııımmmmmmmmmm
bakın ne buldum kızlar :)
Kizlar 1.100 kg da bu hafta gitti 100gram da kas arttirmisim.cok sukur
kitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
bende bakkalda gördüm tesadüfen :)Bulsam bende alırım
teşekkür ederim canımGüle güle kullan canımşimdiden doğum günün kutlu olsun...
Cok guzelmis bahceniz ellerinize saglikGünaydın şekerler kaç gündür giremedim ama merak etmeyin kaçamak falan yapmadım. Hergün 1 saat sporumuda yaptım. Kahvaltım hep aynı. Ekmek, peynir, kaymak ve çay.
Öğlenleri çorba yedim. Akşamda hafif şeylerle geçiştirdim.
Dün sabah bahçe bakımını yaptım yetişenleri topladım, bugünde fasulyeleri ayıklayıp dondurucuya koycam.
Geridenn mesajları okuyamadım. İnşallah herkes için herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?