Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben domates koydm canım zeytin kekik karabiber o şeklde denedim bir dahakine lorlu maydanozlu denerim :)
Dene canım çok güzel oluyor

ayyy resmen cocuklugumu hatirladim cnm

bende simit saraylarini cok seviorum bugun bnimde odul gunumdu bulundugum sehirde cankaya simitcisi var ordan simit aldim ben ankaraya geldgimde sersumcum mutlaka cankaya simidi yerim cok lezzetli gercekten
Canım ben en çok çıtır üstü bol pekmezli kaygan kaygan olanları seviyorum..simit sarayındakiler öyle değil..ama onlar da güzel tabii..bizim mahallenin simitçisi benim sevdiklerimden satıyor tam bizlik..afiyet olsun sana da hakettin ödülü
Kizlar 1.100 kg da bu hafta gitti 100gram da kas arttirmisim.cok sukur
maşllah canım ..tebrik ederim..
yok canım biz dışarda arkadaşız zaten onunla o şekilde görüşüyoruz...

Şu meşhur kızılay simidini yemek kismet olmadı daha
İnşallah olur bir gün canım..

ohh afiyet olsun canım menü harika

kitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
Nice mutlu yaşlara canım..güle güle kullan
Allah bereketini arttırsın..çok güzeller...
Iftar
2tabak pirasa yemegi
Yogurt biraz
Bi dilim ekmek

Simdi de sade kahve
Allah kabul etsin canım

Süper,afiyet olsun şimdiden

sersumcum hatırlıyorum kıs çocuğu olduğuna o kadar sevindimki kızmı erkekmi olmuş
hatırlarsa selam söyle canım inanamadım ne kadar sevinmiştir allahım güle güle büyütsün hayat onun için yeni başlamış ne güzel

bende çok severim ölçülü yerim öbür makarnaları hiç sevmiyom ben bide tam buğdaylısını alıyorum bazen dahada güzel afiyet olsun canım

çok güzeller tazecik sağlıklı günlerde ye canım

selam arkadaşlar
kahvaltım=2 dilim diyet ekmeğim kendim yapıyorum+1 yumurta labne peynir+fındık ezmesi haşhaş sürüyorum üstüne+2 ceviz +çay
akşam=2 kase tarhana çorbası
kahvaltımı sağlam yapıyorum hiç acıkmıyorum iyi oluyo
yarın için ekmeğim pişiyor makinede bugün dışardaydık eşimle biraz dolaştık ihtiyaçlarımızı aldık birdebeğendiğim bir çanta vardı onu aldım çantaya doymuyoruz biz hanımlar

öğlen makarna yedim

akşam üzeri
sade türk kahvesi

2 yumurta büyüklüğünde kurabiye yedim bomba imiş adı dışı incecik zar gibi hamur dışı çikolatalı.kardeşim almış getirmiş.

ardından bir tane soda içtim sade.

1.5 kepçeden 2 kaşık fazla pul biberli tarhana çorbası

şimdi de günlük suyumu içiyorum bu saatten sonra başka bir şey yemem.

Dalından koparıp yemek kadar güzel bişey yok valla biz de yazin domatesten aycekirdegine kadar ekeriz o yüzden şimdiki hiç bir yazlık sebze bana güzel gelmiyor

Kızlar eşimle yürüyüşe gittik bu akşam..O da yürüyelim beraber benim de spor yapmam lazım dedi..
5 km cepte

akşam yemeği yemedim..Acıkırsam ayran..bugün tek öğün oldu

Güle güle kullan tatlım çantanı

Hayırlı olsun canım...ayy bende ayakkabıcıyım

Ayyy küçükken bayılırdım buna:)tadı hâlâ damağımda...

Tebrikler canım harika gidiyorsun
Sagol canim benim ilk defa bole duzenli oluo cok sukur
kitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
Gule gule kullan cnm benim de evde kutuphanem var
Kızlar eşimle yürüyüşe gittik bu akşam..O da yürüyelim beraber benim de spor yapmam lazım dedi..
5 km cepte

akşam yemeği yemedim..Acıkırsam ayran..bugün tek öğün oldu
sersumcum aynisi ben yaptim.dun tempolu yuruyus yapinca canim yemek istemedi bende aksam yemedim gece saat 2 gbi bir uyandim acliktan uyuyamiorum midem agzimda cok fena oldim dayan dedim kendime sabah yiceksin dedim:)

Dalından koparıp yemek kadar güzel bişey yok valla biz de yazin domatesten aycekirdegine kadar ekeriz o yüzden şimdiki hiç bir yazlık sebze bana güzel gelmiyor

Aynen bende marketten aldığım fazulyeyi yiyemiyorum aylardır kendi bahçeminkini bekledim. Aslında dondurucuya atıyorum ama yetmedi. Bu defa biraz daha fazla stoklucam inşallah. Bence sizde yazın yetiştirdiklerinizden dondurucuya stoklayabilirsiniz. Hem ayıklanmış oluyo pişirirken çok pratik oluyor. Ben domatesi biberi bile stokluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…