Dene canım çok güzel oluyorben domates koydm canım zeytin kekik karabiber o şeklde denedim bir dahakine lorlu maydanozlu denerim :)
Canım ben en çok çıtır üstü bol pekmezli kaygan kaygan olanları seviyorum..simit sarayındakiler öyle değil..ama onlar da güzel tabii..bizim mahallenin simitçisi benim sevdiklerimden satıyor tam bizlik..afiyet olsun sana da hakettin ödülüayyy resmen cocuklugumu hatirladim cnm
bende simit saraylarini cok seviorum bugun bnimde odul gunumdu bulundugum sehirde cankaya simitcisi var ordan simit aldim ben ankaraya geldgimde sersumcum mutlaka cankaya simidi yerim cok lezzetli gercekten
maşllah canım ..tebrik ederim..Kizlar 1.100 kg da bu hafta gitti 100gram da kas arttirmisim.cok sukur
yok canım biz dışarda arkadaşız zaten onunla o şekilde görüşüyoruz...aaaa yok muydu. ben vardı sanıyorum büyük bi oğlu. 15 yaşında falandı diye hatırlıyorum.
güle güle büyütsün .
burhaniye ye gidiyor mu ki.
kk ya geliyor mu peki
ay güzel ankara. güzel kalır inşallah .
İnşallah olur bir gün canım..Şu meşhur kızılay simidini yemek kismet olmadı daha
ohh afiyet olsun canım menü harikaYediklerimi yazayım:
Sabah:1 dilim ekmek,tereyağında yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık
Öğlen canım meyve istedi.yarım portakal yarım da kivi yedim 1 avuç leblebiyle.
Akşam da balık salata ve şalgam suyu...
1 saat de yürüyüş
Nice mutlu yaşlara canım..güle güle kullankitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
Allah bereketini arttırsın..çok güzeller...Günaydın şekerler kaç gündür giremedim ama merak etmeyin kaçamak falan yapmadım. Hergün 1 saat sporumuda yaptım. Kahvaltım hep aynı. Ekmek, peynir, kaymak ve çay.
Öğlenleri çorba yedim. Akşamda hafif şeylerle geçiştirdim.
Dün sabah bahçe bakımını yaptım yetişenleri topladım, bugünde fasulyeleri ayıklayıp dondurucuya koycam.
Geridenn mesajları okuyamadım. İnşallah herkes için herşey yolundadır.
Allah kabul etsin canımIftar
2tabak pirasa yemegi
Yogurt biraz
Bi dilim ekmek
Simdi de sade kahve
Günaydın şekerler kaç gündür giremedim ama merak etmeyin kaçamak falan yapmadım. Hergün 1 saat sporumuda yaptım. Kahvaltım hep aynı. Ekmek, peynir, kaymak ve çay.
Dün sabah bahçe bakımını yaptım yetişenleri topladım, bugünde fasulyeleri ayıklayıp dondurucuya koycam.
sersumcum hatırlıyorum kıs çocuğu olduğuna o kadar sevindimkiOhh canım güle güle kullansın cicilerini..
sağol canım..Güzeldi ama kaçamaklıydı..telafiye başladım
Kızlar kabak tatlısını ben tatlandırıcıyla yapıyorum ve hiç korkmadan yiyorum..Kalorisi çok az kabağın çünkü..Şekeri yoksa süper karataylık..üstüne soğuk süt ve cevizle yeme de yanında yat
Ayvalık a da bayılırım
Canım birdy di o..Biz hala görüşüyoruz..onun bebeği oldu çanakkaleye yerleşti..Ve hala otları dolduruyor dolaba
bende çok severim ölçülü yerim öbür makarnaları hiç sevmiyom ben bide tam buğdaylısını alıyorum bazen dahada güzel afiyet olsun canımevet canım çocukken vardı :) bakkalda görünce dayanamayıp aldım :)
dün kaçamak yaptım ama pazar günü sadece 1 kepçe çorba ile durdum tüm gün dudağımın içindeki yara yüzünden bugünde telafi ediyorum işte. kepekli makarnayı öneririm canım. beyaz makarnadan daha lezzetli :) hemde diyete uygun ekmek yerine akşam yemelik. resim atıyorum çnkü en azından fikir olsun diyet yaparken diyetisyenlerin verdiği tek tip yeme düzeni o zaman da insan sıkılıp diyeti çabuk bırakıyor ama en azından insan kendi bedenini tanıyıp menüsünü ona göre oluşturunca sorun olmuyor :)
çok güzeller tazecik sağlıklı günlerde ye canımGünaydın şekerler kaç gündür giremedim ama merak etmeyin kaçamak falan yapmadım. Hergün 1 saat sporumuda yaptım. Kahvaltım hep aynı. Ekmek, peynir, kaymak ve çay.
Dalından koparıp yemek kadar güzel bişey yok valla biz de yazin domatesten aycekirdegine kadar ekeriz o yüzden şimdiki hiç bir yazlık sebze bana güzel gelmiyorGünaydın şekerler kaç gündür giremedim ama merak etmeyin kaçamak falan yapmadım. Hergün 1 saat sporumuda yaptım. Kahvaltım hep aynı. Ekmek, peynir, kaymak ve çay.
Nice mutlu sağlıklı yaşlara canımkitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
Bu cinolar ettik sadece mahalle bakkallarinda var sanırım görünce çocukluğum geldi aklıma koşarak giderdim gözüme takilanlardan ilki bu olurdu zaten kilonun temellerini o zaman atmaya basladimBulsam bende alırım
teşekkür ederim canımNice mutlu sağlıklı yaşlara canım
Gule gule kullan bayanlara yas sorulmaz ama kaç olacaksin
Kızlar eşimle yürüyüşe gittik bu akşam..O da yürüyelim beraber benim de spor yapmam lazım dedi..
5 km cepte
akşam yemeği yemedim..Acıkırsam ayran..bugün tek öğün oldu
selam arkadaşlar
kahvaltım=2 dilim diyet ekmeğim kendim yapıyorum+1 yumurta labne peynir+fındık ezmesi haşhaş sürüyorum üstüne+2 ceviz +çay
akşam=2 kase tarhana çorbası
kahvaltımı sağlam yapıyorum hiç acıkmıyorum iyi oluyo
yarın için ekmeğim pişiyor makinede bugün dışardaydık eşimle biraz dolaştık ihtiyaçlarımızı aldık birdebeğendiğim bir çanta vardı onu aldım çantaya doymuyoruz biz hanımlar
Hayırlı olsun canım...ayy bende ayakkabıcıyımselam arkadaşlar
kahvaltım=2 dilim diyet ekmeğim kendim yapıyorum+1 yumurta labne peynir+fındık ezmesi haşhaş sürüyorum üstüne+2 ceviz +çay
akşam=2 kase tarhana çorbası
kahvaltımı sağlam yapıyorum hiç acıkmıyorum iyi oluyo
yarın için ekmeğim pişiyor makinede bugün dışardaydık eşimle biraz dolaştık ihtiyaçlarımızı aldık birdebeğendiğim bir çanta vardı onu aldım çantaya doymuyoruz biz hanımlar
Sagol canim benim ilk defa bole duzenli oluo cok sukurAyyy küçükken bayılırdım buna:)tadı hâlâ damağımda...
Tebrikler canım harika gidiyorsun
Gule gule kullan cnm benim de evde kutuphanem varkitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
sersumcum aynisi ben yaptim.dun tempolu yuruyus yapinca canim yemek istemedi bende aksam yemedim gece saat 2 gbi bir uyandim acliktan uyuyamiorum midem agzimda cok fena oldim dayan dedim kendime sabah yiceksin dedim:)Kızlar eşimle yürüyüşe gittik bu akşam..O da yürüyelim beraber benim de spor yapmam lazım dedi..
5 km cepte
akşam yemeği yemedim..Acıkırsam ayran..bugün tek öğün oldu
Dalından koparıp yemek kadar güzel bişey yok valla biz de yazin domatesten aycekirdegine kadar ekeriz o yüzden şimdiki hiç bir yazlık sebze bana güzel gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?