Ben de aşağı yukarı nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım buradaki tecrübeli arkadaşlarımız biz e yardci olacaklarBen hayatımda hiç detoks yapmadım aç kalıyor muyuz açlığa dayanamam balkabağı çorbası nasıl yapılıyor Halit Ergenç de çiğ sebze ve sularını yiyip içerek 1.5 ayda 14 kilo vermiş balkabağı da vardı arasında çim suyu falan
Geçmiş olsun canım çocukların her dönemi ayrı zahmetli gazı dişi tuvaleti hastalığı .... Allah yardimcin olsunKızlar merhaba kaç gündür gelemedim.Oğluşum diş çıkarıyor demiştim hatırlarsanız çok huysuz yavrum bi de öksürük tuttu iki gündür o öksürdükçe benim içim parçalanıyor benden başkasında durmuyor uykuya dalamıyor kucağımdan bırakamıyorum mahvetti beni de kendini de...
Ne demek cnm cok iyi yaptin bilmioda olabilirdimTamam canım..Kusura kalma hatırlatayım dedim insan boş bulunabilir..ben de yarın oruç tutayım diyince yalnız 1 gün tutucan zannettim..
Auran yapip kuru nane atiorum cnmNaneli ayran nasıl hazirliyorsun
Afiyet olsn cnmEve erken gelince hemen çıktım 7 km yürüyüş yaptım şimdi yarım kase sütlaç yicem.
Canm kafamiza gore malesef koyamioruz sebze ama su detoks da var ananas var bide 2 dilim ananasa bir kasik yulaf koyup sabah ole aksam bu sekilde tuketioruz o uyar mi ananasin balkabaginin odem attirici etkiso var ondan
bir gun ac kalcaz cnm ama ertesi gune 1 kg eksik uyancazBen hayatımda hiç detoks yapmadım aç kalıyor muyuz açlığa dayanamam balkabağı çorbası nasıl yapılıyor Halit Ergenç de çiğ sebze ve sularını yiyip içerek 1.5 ayda 14 kilo vermiş balkabağı da vardı arasında çim suyu falan
Bravo cnm ya basladin vermeyeIlk kilo bildirimi benden
Rumuz : mesmeser
Başlangıç kilo : 74
Başlangıç tarihi : 3 aralık
Geçen haftaki kilo : 73.2
Bu haftaki kilo : 72.6
Fark : 600 gr
Yüzde : 1.23
Spor yürüyüş var
Aksam 4 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki canimcimHayirli gunler kizlar
Bugun esim evde ise gitmedi
Burda hava asiri soguk ve cok yagmur yagiyor
kahvalti
Bi hasl patates bi yumurta bi dilim ekmek iki catal peynir
Ogle
Az mercimek corba 4dilim ekmek
Aksam
4dilim ekmek
Bezelye patates yemegi 5kasik
Bogazim cok agriyor aksam yemeyecektim ilac almak icin yedim
Bu dunun menusu
Dun burda elektrik internet su hepsi gitti
Evet yedikten sonra anladim bide o arada ogluma da yemek yedirmeye calisiyordumAksam 4 dilim ekmek biraz fazla olmus sanki canimcim
AdddaacimNe demek cnm cok iyi yaptin bilmioda olabilirdim
Auran yapip kuru nane atiorum cnm
Afiyet olsn cnm
Canm kafamiza gore malesef koyamioruz sebze ama su detoks da var ananas var bide 2 dilim ananasa bir kasik yulaf koyup sabah ole aksam bu sekilde tuketioruz o uyar mi ananasin balkabaginin odem attirici etkiso var ondan
bir gun ac kalcaz cnm ama ertesi gune 1 kg eksik uyancaz
oğlun kaç yaşındaydı. benim kız 16 aylık .Kızlar merhaba kaç gündür gelemedim.Oğluşum diş çıkarıyor demiştim hatırlarsanız çok huysuz yavrum bi de öksürük tuttu iki gündür o öksürdükçe benim içim parçalanıyor benden başkasında durmuyor uykuya dalamıyor kucağımdan bırakamıyorum mahvetti beni de kendini de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?