- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Canim bend3 balkabagi bulmakta zorlanabilirim. Kucuk bir ilcede yasiyoru.Dört kaşık yogurda yarım yemek kaşığı pul biber ve yarım limon koyup yiyecem
Kisa zamanda cok guzel vermissiniz tebriklerSelam hayırlı cumalar!
Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. Tarihi : 14 Kasım 2016
Baş.kilo: 84 kg
Gecen hafta: 76.9
Bu hafta: 76. 0
Fark: 0.900
% : 1.170
İlk hedef: 70 kg
Spor: yürüyüş
Bu hafta sadece 2 gün yürüyüş yaptım yoksa daha fazla olabilirdi neyse buna da şükür.
maşallah . motivasyon şart.Teşekkür ederim... İnşallah herkes verir ben cok fazla hırs yaptım bu konuda eşim de sağolsun çok istiyor zayıflamamı o yüzden fazlaca motivasyonum yüksek. Tabii buranın da etkisi çok bende
Evet aynen öyle canım motivasyon şart istemek çok önemli. En son 72ye düşmüştüm o kadar dinç hissediyordum ki kendimi sonra hamile kalınca geri aldım tabi kiloları. Emzirmemin de avantajını kullanarak vermeye calışıyorum vericemde inşallah.maşallah . motivasyon şart.
tebrik ederim canım.
zayıfladığında enerjik olduğunu , daha hafif ve daha hızlı hareket ettiğini göreceksin .
bebek kaç aylıktı seninEvet aynen öyle canım motivasyon şart istemek çok önemli. En son 72ye düşmüştüm o kadar dinç hissediyordum ki kendimi sonra hamile kalınca geri aldım tabi kiloları. Emzirmemin de avantajını kullanarak vermeye calışıyorum vericemde inşallah.
11 aylık oldubebek kaç aylıktı senin
olabilir canım almamakta marifetRumuz sarfansari
Gecen hafta 56.5
Bu hafta 56.5
Fark 0000
Aslindan iki gundur 56.3 geliyirdum ama bugun 56.5 geldim
Emzirirken kilo vermek daha kolay oluyorEvet aynen öyle canım motivasyon şart istemek çok önemli. En son 72ye düşmüştüm o kadar dinç hissediyordum ki kendimi sonra hamile kalınca geri aldım tabi kiloları. Emzirmemin de avantajını kullanarak vermeye calışıyorum vericemde inşallah.
Tebrikler canım darisi diğer kilolaraGünaydın,
Namaza kalktım tartıldım hemen çok mutluyum
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 54.100
Bu hafta : 53.342
Fark: 758
Yüzde: 1.40
ek gidaya da geçmişsiniz.11 aylık oldu
aaaa. çok şaşırdım .harika vermisinGünaydın,
Namaza kalktım tartıldım hemen çok mutluyum
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 54.100
Bu hafta : 53.342
Fark: 758
Yüzde: 1.40
Evet bende bekledim düzene girince başladım diyeteek gidaya da geçmişsiniz.
diyet yaparak da emzirmeye devam edebilirsin .
hani ilk 6 ay diyet yapmayın . sadece anne sütü verdiğin için diyorlar ya ondan sordum merak ettim canım
Evet bende bekledim düzene girince başladım diyeteek gidaya da geçmişsiniz.
diyet yaparak da emzirmeye devam edebilirsin .
hani ilk 6 ay diyet yapmayın . sadece anne sütü verdiğin için diyorlar ya ondan sordum merak ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?