Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saliolur cnm sanirim herkese uygun ananas vey armut varsa sabah oglen ve aksam birer armut veya 2 dilim ananasa bir kasik yulaf at uc ogun tuket cnm
Adddaacim
Yulafli detoks yapsam nasil yapabilirim
Nette tarif var bi kac tane ama
Senin bildigun varsa kolay cok iyi olur
Canim sana da anlatim hemen ananas veya armut sabah oglen aksam 2 dilim ananas veya birer armuta 1 kasik yulaf koyup yiyosun
Ben yapmistim bunu ayran corbasi diyetiydi aabah normal.kahvalti snra da 2 saate bir bi kase bu corbadan iciosun
Canim bend3 balkabagi bulmakta zorlanabilirim. Kucuk bir ilcede yasiyoru.
anans veya armut canim bulabilor misin

52 kiloya inmeyi hedefliyorum sonrada orda kalmaya calisicam. gidecek cok fazla kilom olmadigi icin Zaten kendiliginden yavasliyor. simdi bu hafta guzel verdimya onumuzdeki bir kac hafta ya vermem ya cok az veririm. bu kilo iyice sabitlenince yeniden verebiliyorum. yani son 1300 gr mi vermek 1 aydan fazla surebilir.

kizlar bugun sabah esim cok zayifladin kiyafetlerin cuval gibi duruyor git kendine kiyafet al dedi para verdi.
soyleyis sekli biraz gicik oldugu icin once kizdim ama sonra dusundum zaten benim istedigimde bu degilmiydi ne kiziyon dedim kendi kendime. simdi alisverise gidiyorum kendime ciciler alcam.

Dunden beri cok hasta sabaha kadar ateside vardi sonunda ilaca ikna ettim. yarina kadar iyiles yoksa Miami'ye havai fisek izlemeye tek basima gidecem dedim ise yaradi hemen recete yazdi kendine.

Normalde cuma calismiyoruz ama az once arkadsimiz aradi acil ofise geldik esimle ona bakmak icin. sonra esimi eve goturup Miromar Outlet'e gidecem.

Kar yağmaya devam ediyor

Masallah kar berekettir.

öncelikle oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin
sabahseven= kocişine geçmiş olsun
ne güzel canım zayıflatın yeni kıyafetler alıyosun ne mutlu darısı başımıza
detoksa mı başlıcaz kızlar hangi gün yapıcaz bende alayım balkabağı 1 günlük uyar banada
nikaha gelince güzel geçti sadeydi çok şükür evlendiler çok mutlular akşamında annemlere gittik
kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek+ labne +2 ceviz+zeytin+
öğlen =çayla bisküi
akşam= sebzeli tavuk sote
ara=1 meyve
yarın çok işim olacak herkez bizde toplanacak evi süpürüp silicem,tozalınacak,lavaboları temizlicem ,balkon yıkanacak pasta börek yapıcam çerezler ayarlanacak masa düzeni falan akşam yemeği fırında tavuk yapıcam işm çok yani o yüzden yarına gelemem şimdiden yeni yıl sağlık mutluluk huzur getirsin hepimize

Aksama cellat köfte yapacam bulgurlu islattim
filizcim galiba acele yazmizsin kocisi hasta olan seyla nin günlüğü

Filizcim cok sevndim guzel gecmesine nikahin sende benim gbi yarin yogunsun bize de arkadaslar gelcek bnde toplancaz ayni islemlerin hepsini yapcam temizlik pasta bizde tavuk yapcaz bigun sarma sardik ama ben diyetin disina cikmayi ins hic dusunmuorum herseyi dieytime gore ayarladim cnku :)

Evet ben de onu demek istedim

Cicilerini aldın mı.üstünde görelim

Allah mesut etsin Can'ım.
Yarın yoğunsun
Gelenler mama getirir mi.yorulacaksın
Nikah oldu .düğün olacak mı.

Geçmiş olsun
İyi bari yalnız gitme diye bakmış kendine

Ofis yakın herhalde seyla

Herkese merhabalar
Bugün oğlanı hastaneye götürdük grip olmuş giremedim ama sabah tartılmıştım.
Geçen haftaki kilom: 58.5
Bu haftaki kilom: 57.9
Fark: 600
Haftaiçi 57.7 idim Cumaya daha da az olurum diyodum halbuki bizim hesap tutmadı ama olsun vermişim ya o da güzel
Kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…