Canım hastadan dinlen biraz vücuduna yazıkArada kocaman bir kase salata yedim.
Sonra mantılı çorba yapıp ondan yedim birazdan çıkıp yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok.
Ah cnim kiyamam sana ise gec mi kaldin peki yetistin misabah 7.30 dan beri duraktaydım. 8 otobüsüne binebildim. kaçırmışım otobusu ki durağa da erken geldim . 31 geçe duraktaydım. ama arkadaş diyor ki 34 gece sizin oradan geçti otobus .üstelik eşim ile birlikteydim. nasıl görmeyiz anlamadım. toki den çıkıp merkeze aracımızla gidiyoruz. otobus gelmeden ben inmiyorum araçtan . hava soğuk diye. karşıdan geldi ği zaman iniyorum arabadan.
31 gece duraktaydık. ama binemedim . anlamadım . hiç böyle bi şey de başımıza gelmemişti 3,5 yılda.
dondum ama resmen . buz tuttum sabahın ayazında
Aynen canim benimki de sonuc verdi 1 kg bravos bize yaaaGünaydın
Sabah 5 km yürüyüş yaptım geldim
Detoks sonuç verdi kızlar sabah tartıldım yürüyüş öncesi
Dün 71.9 dum bu sabah 70.9 tam 1000 gr gitmiş tabi önemli olan bunu korumak
Bende yapacam artık haftaya kaldiGünaydın
Günaydın
güzel menü sevdim.Günaydın herkese
Kahvaltım
Peynir
1 dilim tb ekmeği
2 bardak şekersiz çay
6 tane zeytin
2 kuru kayısı
Öğlen
2 ceviz
Bir avuç leblebi
2 mandalina
Akşam
Ispanaklı börek yapacam ama ben yemem yanında domates çorbası yaparım 1 kase ondan içerim
Biraz da haşlanmış tavuk yerim
Sonrasında da çay çay çay
Aynen o canım yoksa yrt i.. iki günde onlara teslim etti
Ben de kızım da oğlak keçisiyiz didişip dururuz..Demirleke ve Seyla çocuklarınıza da mutlu yıllar güzel yaşları kaderleri olsun kuzuların...
Bu arada benim kızın da Cumartesi Doğum günü tam bi oğlak burcu keçigillerden olur kendisi daha 3 yaşında böyleyse yandımmm
Hadi bakalım merakla bekliyozHerkese selam
yazarhanim35 nice yaşlara canım
@demirleke veSeylanin Gunlugu sizin de yavrularınızın doğum günleri kutlu olsun
Bugünkü menümü yazayım detoks yaptım bugün biraz zor geçti ama dayandım gece uykudan uyanıp bozmam inşallah
Sabah 1 kase balkabağı
Ara 5 i bir yerde çay
Öğlen 1 kase balkabağı
Ara 5 i bir yerde çay
Akşam 1 kase balkabağı bu sefer pekmezle yedim yoksa yiyemeyecektim
Bakalım sonucu yarın bildiririm ,işe yaramıştır inşallah ama çok başım ağrıyor şu anda, hemen yatıcam
Canım babam maşallah konuşkan bir adam sıra bana gelmediği için o konuşuyor ben dinliyorum o arada da gidiyor lokmalar
sağol canımseniçok iyi anlıyorum seyla benimde teyzemler 23 yıl hollanda da kaldılar onlarda hep bahsederlerdi siz çok modern giyiniyorsunuz biz böyle bilmiyorduk diyorlarmış onlardan biliyorum daha birçok şey anlatırlardı ama ne güzel yetiştiriyorsun çocuklarını herkez senin gibi deyil senin gibi anneleri olduğu için çok şanslılar
geçmiş olsun canım
önemli olan devamını getirmemek canım toparlarsın
hayırlı olsun sersumcum
Evet canım lise 2 inşallah devamı gelir bakalımkızın da başlıyor anlaşılan spora
kaçıncı sınıf sersum. lise 2 mi . büyüttün kızı maşallah
sabah 7.30 dan beri duraktaydım. 8 otobüsüne binebildim. kaçırmışım otobusu ki durağa da erken geldim . 31 geçe duraktaydım. ama arkadaş diyor ki 34 gece sizin oradan geçti otobus .üstelik eşim ile birlikteydim. nasıl görmeyiz anlamadım. toki den çıkıp merkeze aracımızla gidiyoruz. otobus gelmeden ben inmiyorum araçtan . hava soğuk diye. karşıdan geldi ği zaman iniyorum arabadan.
31 gece duraktaydık. ama binemedim . anlamadım . hiç böyle bi şey de başımıza gelmemişti 3,5 yılda.
dondum ama resmen . buz tuttum sabahın ayazında
Günaydın
sana da bravossAh cnim kiyamam sana ise gec mi kaldin peki yetistin mi
Aynen canim benimki de sonuc verdi 1 kg bravos bize yaaa
Annem yazın buzluğa koymuş direk doğrayıp bana da getirdi denicem bende nasıl olacak bakalım. Yoksa bende şuan ki domateslerle asla yapmamgüzel menü sevdim.
domates çorbasını ne ile yapıyorsun. domates kalmadı lezzetli. ben de severim ama yapmıyorum .
güzeldi canım :)oh afiyet olsun .güzel mi pastan nasıldı
geçmiş o lsun seyla . sen daha yeni iyi olmadın mı arkadaşım. neden üst üste oldu böyle.
mevye ye canım. kivi limon .
canım yorum yapma gereği duymadım o adamın yazdığına tüm arkadaşlar yazmış zaten, hepsine de ayrı ayrı katılıyorum..Sen zaten doğruyu biliyorsun en kısa sürede de uygula ve uzaklaş..Aman kendini tehlikeli sulara atma değmez..güzeldi canım :)
biliyorum canım değmez. sadece dün aklımı fazlasıyla karıştırdı ama bugün daha iyiyim şükür :)canım yorum yapma gereği duymadım o adamın yazdığına tüm arkadaşlar yazmış zaten, hepsine de ayrı ayrı katılıyorum..Sen zaten doğruyu biliyorsun en kısa sürede de uygula ve uzaklaş..Aman kendini tehlikeli sulara atma değmez..
Tamam canım insallahYeni liste sıramız...
sersum:6 Ocak 2017
mesmeser :13 Ocak 2017
filiztoprak :20 Ocak 2017
Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017
Triplimelek Megi :3 Şubat 2017
ficans :10 Şubat 2017
yazarhanim35 :17 Şubat 2017
@sarfansari :24 Şubat 2017
Z zeze_35 :3 Mart 2017
leylak84 :10 Mart 2017
mesmeser :17 Mart 2017
Evet kızlar yeni listemiz herkes gününü kaydetsin ben gene her perşembe hatırlatırım ..Unutan ilk sayfaya da bakabilir,oraya da kaydettim.. mesmeser senin 2 kere canım ilk listeni yapamadığın için ..Umarım bu listenin sonunda hepimiz hedeflerimize biraz daha yaklaşmış ya da ulaşmış oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?