- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Anammmm bu en bi tehlikelisinden...yine şarkı attı öğlen falan imalı imalı cümleler başka arkdşmda sendn hoşlanıyor bak bu dedi.ama adam sağ gösterip sol bulmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammmm bu en bi tehlikelisinden...yine şarkı attı öğlen falan imalı imalı cümleler başka arkdşmda sendn hoşlanıyor bak bu dedi.ama adam sağ gösterip sol bulmuş
Bu yorumunu hiç sevmedim adamın. Hiç hoş değil.öyle canım zaten devamını isteseydim 2-3 gün uğraşmam yeterdi bana, bak ben sana söyleyyeim biz çok iyi iki arkadaş oluruz oturup sohbet edriz dertleşiriz. bu arkadaşlığın dostuluğun çizgisinii sen belirlersin diye düşünüyorum. çnkü sen ne yaptığını bilen güzel akllı bir kızsın dedi
Anammmm bu en bi tehlikelisinden...![]()
Bu yorumunu hiç sevmedim adamın. Hiç hoş değil.
Eşinin arkasından iş çeviriyor. Ve sen duygularını açtıysan bunu kullanmak isteyecektir sabahvesen.
Herkes geçmişteki aşkını yaşamak isteseydi evlilik diye bişey kalmazdı.
Şu an Ada'm bana sorarsan eşini aldatıyor.
Otobana çıkmış bağırmış vs. Sana anlatacağı bi mevzu mu şimdi bu.
Ben eşime dedim ki. Aldatmadan önce 4 kez düşün, sadece beni değil 3 çocuğunu da aldatmış olacaksın diye.
Varsa derdi eşi ile konuşur. Sana anlatması çok yanlış
Bu Adamı hiç sevmedim.çok sinsi
Üstelik mutsuz dediği evliliği güllük gülistanlık olabilir.dikkat et sen
beraber olup dövsek mi naapsak..ayy sinir oldum..
ben zaten direk o an bir kova kaynar su yemiş gbi oldum pek hatırlamyrm kızları dedimberaber olup dövsek mi naapsak..ayy sinir oldum..![]()
Bence çok cesaretlisin. Bekar dahi olsa ilk adımı ben atmazdım. Hiç bir zaman da atmadım. Senin duygularını kullanabilir.@aaadddaaa hakkını yemek istemem canım evliliği hakkında tek kelime etmedi. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi. o kızı ben kuzeni sanmıştım onu gördüğü gün yanındaydı.
zaten kendmi tutamayacak olsam hesabımı kapatmazdım şuan hesabımı kpattım her ne kdr telefonu bende kayıtlı olsa da asla yazmam dediğim gibi pandoranın kutusu açıldı sırlar ortaya çıktı ben kafamı dinlemek için kenara çekildim.
öyle konuştuk işte canımmesmeser bizim tanıştığımızda yannda 2 kız vardı kuzenleri sandım biri sevgilisymiş
canım ona izin verecek olsam sosyal medya hesabımı kapatmazdımBence çok cesaretlisin. Bekar dahi olsa ilk adımı ben atmazdım. Hiç bir zaman da atmadım. Senin duygularını kullanabilir.
Canımcım ya ne diyorsun. Evli ve sevgilili.karaktersiz afedersin
Bu sen misin. Bu resimde nispet nerede kuzumnispet niyetine instagrama resim attım görür mü bilemicem kopyala yapıştır yapılanlar nasılsa siliniyor buraya da atayım resmi
Eki Görüntüle 1934479
İğğğ. Çok kıl oldum ama akşam akşam .hemde nasıl
ne geçmişi canm biz 5.5 ay önce tanıştık tanştğmz gün yanında 2 kız vardı biri o unutamadığı aşkı
Demek bir ben yanlış anlamamisimben yazdıklarından sana aşık sandıydım
![]()
benm cnm. umrmda değilsn hesabı takılıyorum normalde aşk sözleri paylaşırdımBu sen misin. Bu resimde nispet nerede kuzum
hemde nasıl
ne geçmişi canm biz 5.5 ay önce tanıştık tanştğmz gün yanında 2 kız vardı biri o unutamadığı aşkı
ayyyy bizimkilerinde sebzeyle arası yok çok zorlanıyorum bazenselam kızlar..evi süpürdüm geldim..Akşama ıspanak yaptım..
bizim ahali sebzeyi ve özellikle kış sebzelerini hiiiç sevmediği için çok zorlanıyorum..
Mesela pırasayı bir tek ben yerim..onu eşim de kızımda annemin usulü çiğ yiyiyorlar..Ptates kızartıp üstüne çiğ olarak doğruyorum ve tuz serpiyorum bayılıyorlar..Çocukluğumdan beri biz de annem öyle yedirir sevmeyenlere..
kabak kızartma yeniyor sadece.
karnabahar kızartma
ıspanak eh işte olmasa daha iyi![]()
amannnn leylakcım haklısın bende sevmedim bal kabağını yarına yapmayı düşünmüyorum bugün akşam zorla yedim zaten sende ananas işe yarar inşallahFicanscım tebrikler canım iyi vermişsincumaya daha da iyi sonuç alırsın inşallah.filiztoprak umarım sende eksileri görürsün yarın.ben yapamam gibi geliyor detoks.yapsam da ananas düşünüyorum çünkü balkabağını sevmem pek.bakalım belki haftaya yaparım çünkü haftaya cumaya 79.9 da olsa görmek istiyorum
![]()
bir gün zor dayandım canım fazla fark etmez diye düşünüyorumSana da tebrikler canım senin kiloya göre 1000 gr çok çok iyi
Yap canım sende inşallah
Sağol canım
Sağol filizim senin sonuçları da bekliyoruz
Hasta olmazsın inşallah canım
Sağol canım sen de görürsün inşallah 70 leri
ayran için ayran çok fena kabakİnşallah göreceksin canımben de balkabağı yapıcam bakalım ama güne karar veremedim
![]()
ooooooooo gözün aydın sersumcum bol bol yürüyüşler hızlı gitsin kilolarYürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..![]()
geçmiş olsun seyla inşallah atlatırsınGunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
Canim bisey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek yedim kaymakli.
Alışverişi hiç sevmiyorum. Türkiyedeyken de sevmezdim markete telefon eder liste verirdim eve getirirlerdi
Öğlen yemeğim hazır, dünden kalan mantılı çorbadan yiycem.
Akşama ise karnıyarık yapıyorum eşim çok seviyor. Aslında diyet yemeği değil ama hergün diyet yemeği yaparsam adam alıp başını gidecek diye korkuyorum![]()
ben 1 saat zor dayanıyorum canım 30 dakika da fazla kalori yakmıyo ben bu ara merdiven inip çıkıyorum 10 dakika ile başladım çok kalori verdiriyormuş araştırdım çok yorucu ama işe yarıyormuş denicem bakalım 15 dakika yaparsan 1 saat yürüyüşe bedelmiş imkanım var nasıl olsa1 saat 5 km cepte..Alışmışım açık havaya bu tuhaf geldi tabee
..Alışıcaz napalım
![]()
Geçmiş derken ,geçmişte yaşadığımız aşklarımız demek istedim.herkesin yaşamında unutamadığı birileri vardır
canım dikkat et üşütme. yani yarın tutmazsın sonraki gün tutarsın hemde yarın o koşturmada halsiz düşmeYarın tutamam
Bugün durakta dondum.hem hasta olmamak hem de yarın oğlanın anasınıfında pasta yemek için tutamam.
Yarın öğretmene oruçluyum demek istemiyorum.gösteriş yapar gibi.hem oğlunun doğum günü be diye düşünmesin.ertesi gün yine başlarım inşallah