Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oooo neler olmuş neler sabahvesen canım şiddetle o adamdan uzak dur arkana bakmadan uzaklaş ordan o adam zıvanadan çıkmış çapkının önde gideni midem bulandı gıcık oldum sersum gibi dövesim geldi canım demirlekenin dediği gibi bu adamın evliliğinde sorun falan yok bacım ben sana diyeyim bunun gönül eğlendiresin var

Oooo neler olmuş neler sabahvesen canım şiddetle o adamdan uzak dur arkana bakmadan uzaklaş ordan o adam zıvanadan çıkmış çapkının önde gideni midem bulandı gıcık oldum sersum gibi dövesim geldi canım demirlekenin dediği gibi bu adamın evliliğinde sorun falan yok bacım ben sana diyeyim bunun gönül eğlendiresin var
evliliği ile ilgli bir fikrim yok cnm kendisi de birşey demedi o konuda ama uzak durmak için sosyal medya hesabımı kapattım zaten

Sen de paylaştım köşeme çekildim dedin ama bu işin pek sonu gelecek gibi görünmüyor kapattığın hesabı açmak veya farklı yerlerden ulaşmak zor değil şimdi kendi içine kurt düşürdün yapma kendine yazık edersin

Sen de paylaştım köşeme çekildim dedin ama bu işin pek sonu gelecek gibi görünmüyor kapattığın hesabı açmak veya farklı yerlerden ulaşmak zor değil şimdi kendi içine kurt düşürdün yapma kendine yazık edersin
istese ulaşabilir zaten cnm numaram onda var instagram hesabımdan da ulaşabilir ama hesabı açarsam da zaten direk silerim onu.ki ulaşmak isteseydi şuana kadr çoktan ulaşırdı o yüzden o defter tamamen kapandı benm için

Arkadaşlığımızın dostluğumuzun sınırını sen belirlersin ne demek yaa düpedüz aldatıyor ve olaya çok masumane yaklaşmış süslemiş püslemiş kılıf uydurmuş kendince

Arkadaşlığımızın dostluğumuzun sınırını sen belirlersin ne demek yaa düpedüz aldatıyor ve olaya çok masumane yaklaşmış süslemiş püslemiş kılıf uydurmuş kendince
orada bence demek istediği sınırı sen belirle ne istersen o olsun hani ben ısrar etsem sevgili olalım desem tamam diyecek adam. güzel bir kızsın diyerekten bile demek ki adamın bir beğenisi olmuş

Az önceki yazdıklarını görmesem unutman zor olur derdim dedim hatta ama bu adamıunutmazsan kendine haksızlık etmiş olursun kendi kendini bitirdi adam yücelttiğin adamın ne mal oluğunu görmüş oldun değmezzz

Az önceki yazdıklarını görmesem unutman zor olur derdim dedim hatta ama bu adamıunutmazsan kendine haksızlık etmiş olursun kendi kendini bitirdi adam yücelttiğin adamın ne mal oluğunu görmüş oldun değmezzz
unuturum cnm yada unutamam farkındayım ama bir geleceğim olmaz bile bile kendmi ateşe atıp yakmam

orada bence demek istediği sınırı sen belirle ne istersen o olsun hani ben ısrar etsem sevgili olalım desem tamam diyecek adam. güzel bir kızsın diyerekten bile demek ki adamın bir beğenisi olmuş
Canım bende aynı senin gibi düşünüyorum amaç sevgili olmak arkadaşlık dostluk işin kılıfı süslü yanı

Ölme de öldürme de değmez bu adama gerçekten bu adam kaç yaş büyük senden hissettiğim kadarıyla tecrübeli bi adam bu konularda çapkın yani şunu da söyleyeyim dedin ya istese arar numaram onda var diye bi şekilde sana ulaşacak birkaç gün geçebilir en fazla çünkü senin zaafını öğrendi boş durmaz ateşle oynama o adamın eşinin yerine koy kendini kimsenin ahını alma kendini de umutlandırıp hayal kırıklığına uğrama

Ölme de öldürme de değmez bu adama gerçekten bu adam kaç yaş büyük senden hissettiğim kadarıyla tecrübeli bi adam bu konularda çapkın yani şunu da söyleyeyim dedin ya istese arar numaram onda var diye bi şekilde sana ulaşacak birkaç gün geçebilir en fazla çünkü senin zaafını öğrendi boş durmaz ateşle oynama o adamın eşinin yerine koy kendini kimsenin ahını alma kendini de umutlandırıp hayal kırıklığına uğrama
10 yaş var aramızda yok sanmam canım iletişime geçeceğini dediğim gibi öyle bir düşüncesi olsaydı yazdığım andan sonra bir iletişime geçmeye çalışma olurdu

Adam seni haremine katmaya çalışıyor daha ne olsun böyle olumsuz yönlerini düşün ve soğumaya çalış ondan yarından itibaren kendine bi uğraş bul iş ilanlarına bak biraz da bu boşlukta olmaktan oluyor

Adam seni haremine katmaya çalışıyor daha ne olsun böyle olumsuz yönlerini düşün ve soğumaya çalış ondan yarından itibaren kendine bi uğraş bul iş ilanlarına bak biraz da bu boşlukta olmaktan oluyor

kendmi yeniden kitaplara vereceğim bir süre en azından düşünmemiş olurum.

İnşallah öyle olur inşallah ben yanılırım

bilmiyorum göreceğiz canım öğlen demet evgardan fark etmeden diye bir şarkıyı attı. hem anlamlı şarkılar atıp hemde sonra başka birini anlatabiliyor adam bana. ay deli olcm

Susamış Sular Akışı Gibi
Çaresiz Gözlerin Bakışı Gibi
Kapının Ansızın Çalışı Gibi
Akrebin Ateşe Yanış ı Gibi
Vazgeçip Uzaktan Senin Yanından
Kendime Cevapsız Soru Sormuşum
Kaybolup Giderken Fırtınalarda
Kendimce Bir ıssız Ada Bulmuşum
Farketmeden, Farketmeden
Farketmeden Senin Olmuşum
Farketmeden, Farketmeden
Farketmeden Senin Olmuşum

Z zeze_35 zaman zaman editörlük yapan biriyim arkadaş listemin %90 ı yazar şair kitap okurları bir sürü sohbet ettiğim yazar arkadaşım var ama hiç birine şarkı atmam ben. çünkü insan anlamlı bir şarkıyı özel düşündüğü insanlara atar. ucunda yanlış anlaşılmak var sonuçta.

Yarın detoks yapsam mı balkabağı ile kızlar bu balkabağını haşlayıp öyle mi yiyorsunuz yoksa çorbası mı hangisi daha iyi olur

Back
X