Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah

Müzmin hasta geldi.
Gece doğru düzgün uyuyamadım nefes alamıyorum burnum tıkalı. Diyete çok dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum ama kafama da takmıyorum. Herşey sağlıklıyken güzel.

aynen öyle canım nasıl güvenip anlatıyor aklım almıyor iki de minik çocuğu var biri daha 2 yaşında değil

Çok yazık. Özellikle o yaşlarda çocuklar babalarına çok düşkün oluyorlar. Benim eşimin babası eşim çok küçükken annesini aldatmış ve boşanmışlar, hayatı boyunca affetmedi ve babası küs öldü. Cenazesine bizim zorumuzla gitti ve cenazede bile lanet okudu. Aklına her geldiğinde hala lanet okur arkasından.

Malesef iki hafta daha Türkiye çok yoğun bir saldırı altında olabilir? Şu obama defolup gidene kadar Çok dikkatli olun ve kalabalık yerlerden uzak durun. Allah yardımcınız olsun.

biri daha kreş yaşında 5 en fazla diğeri de 2015 doğumlu canım daha 1.5 yaşında maalesef . ama beyfendinin umrnda değil baksana otobanda son sürat hız yaptığına göre bir gün kaza yapsa ölse hadi neyse de sakat kalsa felç kalsa o kadın değil eşi bakar

Benim eşim bütün tehlikeli şeyleri çok seviyordu. İlk kızımız doğduğu günden itibaren hepsini bıraktı. Baba olmak sorumluluk ister. Allah yavrularının hatırına ıslah etsin bu adamı.

En son yazın feribotla İstanbuldan Bursa'ya giderken yemiştim sucuklu kaşarlı tostu. Akşam akşam canım istedi hem kendime hem çocuklara yaptım. Meğer özleyen sadece ben değilmişim. 3 yaşındaki Ömer'im bile hepsini yedi. Normalde yemeklerini benim zorumla bitirirler. Diyette değilim kızlar bir kaç gün beni affedin.

Bugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.

Son düzenleme:
Ayy maşallah canım gözlerim doldu inan bir insanın hidayetine vesile olmak çok mühim sen zaten eşine vesile olmuşsun bu da ikincisi önemli olan dış görünüş değil buna çok inanıyorum önemli olan dirayetli olmak Allah yardimcin olsun

Afiyet olsun canım zaten vermen gereken 2-3 kg kaldi senin dert etme :)

Ne güzel :) gerçekten De başka tanıdığı müslüman yoktur

Rumuz:sabahvesen
Diyet:karışık
Başlangıç tarihi:24 ekim 2015
Başlangıç kg:75.5
Geçen hafta :65.5
Bu hafta:65.5
Fark:0
Yüzde:0

Günaydın kızlar ne eksideyim ne artıda bu hafta zaten 10 kg verdim duraklama yaşamam normal. Cumartesi akşamı ve salı akşamı kaçamaklarm oldu. En azından vücudum onları tolere etmis. Bu hafta veremesem De haftaya kırılma yaşarım diye düşünüyorum. Oysa 2 gündür fazlasıyla tuvalete De çıktım ama demek ki bana bir artısı olmadı. Kırılmami yasarsam insallah haftaya 64 u görürüm :) bir 8 kg daha versem benim için yeterli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…