- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Yok canım doğru söylüyorsun gitti attım kafamdan vazgeçmek yoktaktığın zaman hiç gitmiyor canım relaks ol
Canım ara ara durmalar olabilir makinalar bile aralıksız çalışmıyor moralini bozmaYok canım doğru söylüyorsun gitti attım kafamdan vazgeçmek yok
Sagolasin canım denedim zencefil tarçın elma nane kekik kaynatıp icyimBal zencefil iyi gelir istersen goolden bir arama yap evdeki malzeme ne göre bişey yaparsin
Bırakma kendini canım vücut direniyordu illaki verirsinKızlar moralim çok bozuldu ya bütün motivasyonum düştü sanki offf yaaa biliyorsunuz sürekli dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama bu hafta hiç verememişim aynı kalmışım üstelik sanki kendimi şiş şiş hissediyorum çok mutsuzum
Huyum kurusun ilaç kullanmama gibi bi huyum vargeçmiş olsun cnm doktora gitmelisin. antibiyotiksiz ne yazık ki atlatılmıyor bazı gripler yada direk iğne
o zaman da atlatamıyor insan canımHuyum kurusun ilaç kullanmama gibi bi huyum var
Yaa inanmiorum.yine biton sey olmus adamin sevgilisi varmis bide yok artik istune bide sana yazio bnce ne capkinmis zavalli esinin yeinde olmak istemezdim.dogrusu bide ne cesaret sana soyluo evliyken sevgilisinin oldgunu cok tehlikeli sular cnm dikkat etA aaadddaaa hakkını yemek istemem canım evliliği hakkında tek kelime etmedi. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi. o kızı ben kuzeni sanmıştım onu gördüğü gün yanındaydı.
zaten kendmi tutamayacak olsam hesabımı kapatmazdım şuan hesabımı kpattım her ne kdr telefonu bende kayıtlı olsa da asla yazmam dediğim gibi pandoranın kutusu açıldı sırlar ortaya çıktı ben kafamı dinlemek için kenara çekildim.
canim oglusunum dogum.gunu kutlu olsun oruclarini da allah kabul etsin yarin devam edersin skinti yapmaYarın tutamam
Bugün durakta dondum.hem hasta olmamak hem de yarın oğlanın anasınıfında pasta yemek için tutamam.
Yarın öğretmene oruçluyum demek istemiyorum.gösteriş yapar gibi.hem oğlunun doğum günü be diye düşünmesin.ertesi gün yine başlarım inşallah
Gecmis olsun cnm herkes hasta bu ara aman dikkatTesekkur ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
Az önce bi tencere tavuklu yoğurt çorbası yaptım
Limonlu karabiberli içtim iyi geldi
Tam bi detoks çorbası da oldu
Öğle
Bi küçük kase ayran asi çorbası
2kucuk kase tavuk çorbası
Yaa inanmiorum.yine biton sey olmus adamin sevgilisi varmis bide yok artik istune bide sana yazio bnce ne capkinmis zavalli esinin yeinde olmak istemezdim.dogrusu bide ne cesaret sana soyluo evliyken sevgilisinin oldgunu cok tehlikeli sular cnm dikkat et
canim oglusunum dogum.gunu kutlu olsun oruclarini da allah kabul etsin yarin devam edersin skinti yapma
Hem öğlen hem akşam yemeğim
1.5 kepçe bol acılı tarhana çorbası
1 tane köfte
1 yemek kaşığı az mayonezli Rus salatası
1 yemek kaşığı patlıcan ezmesi
Marul ile 1 tane çiğ köfte
1 tane içli köfte
Eki Görüntüle 1934744
Nasıl yani canımbana çok gibi geldi ama çok yememişim dimi kızlar dün öğlen yediğim 2 tane çiğ köfte ve marulla duruyordum
izmir adliyesinde patlama olmuşdolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.
Bu arad a normal yediklerine gore çok sanki zamana yayıp da yesenebana çok gibi geldi ama çok yememişim dimi kızlar dün öğlen yediğim 2 tane çiğ köfte ve marulla duruyordum
izmir adliyesinde patlama olmuşdolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.
Nasıl yani canım
Canlı bomba falan mi
Oy oy
Nasıl bi ülke olduk ya
Hayvanlar bizden daha özgür gerçekten nerde bomba patlayacak da ölürüm gibi bi dertleri yok
Yine kınama sonra da yayın yasağı vs vs ...
Verilen kıymet bu maalesef
Bu arad a normal yediklerine gore çok sanki zamana yayıp da yesene
Doğru söylüyorsun canım teşekkür ederimCanım ara ara durmalar olabilir makinalar bile aralıksız çalışmıyor moralini bozma
Bırakmicam canım inşallah veririm teşekkür ederimBırakma kendini canım vücut direniyordu illaki verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?