- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
Kizlar baya muhabbet koyu yazdginiz herseyi okudum masallah bugun tlfonu evde unuttum anca grebildim o yuzden izmire kar yagmis evet annemler hemen biton resim gonderdiler :)) diyete devam az once aksam yemegimi yedim sebzeli tavuk guvec salata ve ayran birazdan yururum bu arada din dieytisyene gittim harika bi makine almisti vucudumun tum ayrintilarini gosteren kas yapim azmis malesef genetik gbi cnku yillarsir spor yapiorum birde burda bi alet var gordunuzmz mu bilmem vucuda elektrik akimlari vererek calismayan bolgeleri calisturiosun azcik pahali ama ona girmeyi dusunuorum bolgesel zayiflama calismayan yerleri calistirmak icin bi doktor arkadas gdio 2 beden incelmis bakalim onu da deneyelim ki guzelleselim iyice:))
Gunaydin kizlar doktordan geldim cok sukur testlerim temiz cikmis. bugun biraz daha iyiyim.
Sabah tulum peyniriyle ekmek yedim. oglen icin dun aksam italyan corbasi yapmistim cok guzel oldu onu getirdim. yaninada firinda balik ve tatli patates var.
aksama bende acili bir corba yapmak istyorum muhtemelen sehriye corbasi olur. yanina da kofteli patates yaparim cocuklar seviyolar. ben azar azar herseyden yiyorum ama Elifin dedigi gibi mide kuculmus zaten cok cabuk doyuyorum. yinede dikkat edicem cunku daha spora baslamadim.
herkes karli resimler koyuyor bende plaj resmi mi koysam acaba?
geçmiş olsun canım mideni mi üşüttün acaba. nane limon yapıp içKızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Sabah da ac karnına istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
6catal patatesli yumurta 3dilim ekmek
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
Afiyet olsun canımcumartesinden beri hurma diyordum bizimkilere hurma alın diye :) baktım bugün halam almış birde babam da almış
Geçmiş olsun canım miden mi rahatsızKızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
Yaptım yaptım neler yaptım da hala gecmedigeçmiş olsun canım mideni mi üşüttün acaba. nane limon yapıp iç
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım miden mi rahatsız
Afiyet olsun canım
doktora gitsene canım ilaç içiyordun hatırladğm kadarıyla o mu dokundu acabaYaptım yaptım neler yaptım da hala gecmedi
İlaçları bıraktım 2gun oldusağol canım
doktora gitsene canım ilaç içiyordun hatırladğm kadarıyla o mu dokundu acaba
o yüzden üşütmüş olabilirsin mideni canım. ama başka ihtimal de varsa bir an önce öğren.İlaçları bıraktım 2gun oldu
Sıcak tutuyorum kendimi geçer inşallah
Burası cok soğuk
Yesil mercimek haslayip yoğurtla yeyarın öğlene 2 tane ufak brüksel lahanam var haşlanmış ama yanına ne yapsam bilmiyorum. çorbayı akşam içtim. haşlama tavuktan da akşam yedim. yanına ne yapsam diye düşünüyorum şimdi.
Yesil mercimek haslayip yoğurtla ye
kavitasyon cihazı mı canım :)
iyi akşamlar canım. sevindim testlerinin temiz çıkmasınacidden mide küçülüyor ve çabuk doyuyor insan. birde yalancı açlık hissi var. oda susuzluktan oluyor su içtiği zaman insan o his gidiyor.
italyan çorbasını ilk defa duydum tarifi nasıl canım :) köfteli patates bizim evde de sık sık pişiyor. geçen bende tadımlık yedim patates nişastalı ya uzak duruyorum mümkün olduğunca.
Kızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Mideni üşüttün sanırım aman dikkat et nane limon iç bol sıvı al canım. Allah şifa versin inşallahKızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
evet canım beraber yemek lazım yoksa ben çok rahatsız olurum başkasını rahatsız etmek bana göre deyilBende soganciyim her yemekle yerim eşimi de alistirdim ağız kokusu olmasın diye
geçmiş olsun canım c vitaminine devamSelam kızlar
Dünkü menüler
Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım
Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide
Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure
Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş
Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin
Ara 2 mandalin
Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur
aynen canım biraz devam etsem küçülecekte arada kaçırıyorum düzen bozuluyomide küçülüyor cnm çok yedikçe yiyesi geliyor insanın ne kadr az yersen o kadarına mide tamah etmeye başlıyor.
pratik hatun seni2 tane alıver canım. rendele içine bir tatlı kaşığı da varsa ev salçası koy :) bol limon sık. pul biberde at. ohh mis gibi. ocaktan almadan birazda maydonoz doğra :)
çok geçmiş olsun canım çok kötü oluyor insan çubuk kraker ye boş mide de iyi olmazKızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
canım yemeği azaltınca meto alışıyor ondan oluyordur arada şaşırt bence 1 gün serbes gün yapBen diyeti bırakmaya karar verdim kızlar. Kuş kadar yememe rağmen bırakın kg vermeyi biraz önce tartıda 66.5 çıktım. Demek ki vücudum vermek istemiyor artıkbende diyeti bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?