Iyyy ben dünkü yemeği bugün yesem rahatsız olurum nasıl yaşıyorlar acısız eksisiz cigkoftesiz valla ben dayanamamhurma sevilmez mi yaaa.. burda ben ofise getiriyorum bu ne diye soruyorlar. hayatlarinda gormemisler. zavallilar diyorum bazan bu insanlarin hic damak zevki yok. et ve patates disinda bildikleri fazla bisey yok zaten.
bizim sekreter her oglen hindi kiymasi kavuruyor her aksam tavuk haslama yiyor. her sabah fistik ezmesi. 2 aydir burda calisiyor farkli bisey yedigini gormedim. ustelik baya kilolu. bugun sordum hergun nasil ayni seyi yiyorsun bikmiyor musun dedim. yooo farketmiyo benim icin dedi. ben olsam 2 gun ayni yemegi yemek zorundaysam ikinci gun istahsiz istahsiz yerim sirf bitsin diye.
Zamanla sende vücudunu daha iyi tanirsin o zaman daha kolay verirsin mesela ben @sabahvesen kadar yesem de spor yapmasam pek fark etmiyorÖyle ama 3 sene önce tiroid çıkmadan önce 2.5 ayda 13 kg vermiştim şimdi ise çok yavaş
Bende hurma aldırdım bugün öğleden sonra ile akşam ara olarak 2 tane yedim
Canım spor hiç verdirmiyor bana işte. Denedim gram gitmedi o hafta
Allah kabul etsin canımSelamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.
Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı
4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.
Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt
Sonrasında da çay çay çay
sınavı var canımKızlar bu arada @sarfansarisi inşallah doğru yazmisimdir
Baygidir yok mu ben mi göremiyorum
içinden tarif defteri çıkıyor canım..onları deneyebilirsin ya da krep,ekmek poğaça yapabilirsin..ellerine sağlık canım. ben de nohut ve kurufasüyle un aldım ama ne yapacağıım bilemiyorum
güzel fikir..bakalım neler yapacak sizeözlemcim allah kabul etsin
bana gelince kahvaltım= 1 yumurta +2 tam buğday ekmeği+labne peyniri + 2 ad. zeytin
akşam= salçalı köfte+turp salatası+kereviz salatası +acı turşu
kereviz salatasını ilk kez yapıcam bakalım nasıl bişey
yemeğinide çok severim ama yalnız yenmiyor bekarken annemle yerdik annem çok güzel yapar
bende mahrum kalmıyayım salatasını yapayım dedim
yarın yeni gelinimize davetliyiz seramik tencere alayım diyorum hediye yarın ona bakıcaz
şimdilik bu kadar kızlar
Offf ficanss yürüdün buz gibi şişti gene boğazlar.Selam kızlar
Dünkü menüler
Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım
Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide
Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure
Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş
Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin
Ara 2 mandalin
Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur
doktor gülüyor artıko kadar ameliyat oldun ağrın sızın olmasın yoğun bakıma koyayım seni epidural anesteziden gece ağrıdan kıvranma diye sen tut antibiyotikten acillik ol diye bayağı güldü
ben de almıştım çok tatlı geldi..içemedim..Şekersiz içe içe artık çok tatlı içecekleri içemiyorum..Ama içindekiler çok faydalı..Bunu aldım
Ahh canım geçmiş olsun..Maşallah canım, bir de guatr çıktı, nodül varmış
Aman Allah korusun canım o zaman dikkat edicen
Kar gören masum izmirliler sizi..Benim bucadaki arkadaşlarım da habire resim çekip paylaşıyorlar
Vallla çürüğüz hepimiz@ficans aliağa tarafına yağıyor :) merkeze fazla yağmıyor yağdı mı da böyle 100 tane resim çıkıyor ortaya
hepimize geçmiş olsun topikte bir tane sağlam yok
kar gören masum izmirli olrk bugün enerjiğim ben bayağı :) hepiciğinize laf yetiştirdim çenem düştü
O alete çok etkili diyorlar onu da dene bakalımKizlar baya muhabbet koyu yazdginiz herseyi okudum masallah bugun tlfonu evde unuttum anca grebildim o yuzden izmire kar yagmis evet annemler hemen biton resim gonderdiler :)) diyete devam az once aksam yemegimi yedim sebzeli tavuk guvec salata ve ayran birazdan yururum bu arada din dieytisyene gittim harika bi makine almisti vucudumun tum ayrintilarini gosteren kas yapim azmis malesef genetik gbi cnku yillarsir spor yapiorum birde burda bi alet var gordunuzmz mu bilmem vucuda elektrik akimlari vererek calismayan bolgeleri calisturiosun azcik pahali ama ona girmeyi dusunuorum bolgesel zayiflama calismayan yerleri calistirmak icin bi doktor arkadas gdio 2 beden incelmis bakalim onu da deneyelim ki guzelleselim iyice:))
Plaj resmi çok kıskanırımmmmGunaydin kizlar doktordan geldim cok sukur testlerim temiz cikmis. bugun biraz daha iyiyim.
Sabah tulum peyniriyle ekmek yedim. oglen icin dun aksam italyan corbasi yapmistim cok guzel oldu onu getirdim. yaninada firinda balik ve tatli patates var.
aksama bende acili bir corba yapmak istyorum muhtemelen sehriye corbasi olur. yanina da kofteli patates yaparim cocuklar seviyolar. ben azar azar herseyden yiyorum ama Elifin dedigi gibi mide kuculmus zaten cok cabuk doyuyorum. yinede dikkat edicem cunku daha spora baslamadim.
herkes karli resimler koyuyor bende plaj resmi mi koysam acaba?
Oh ne güzel işte..sen de hurma diyeti yap bariicumartesinden beri hurma diyordum bizimkilere hurma alın diye :) baktım bugün halam almış birde babam da almış
Geçmiş olsun canımKızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Sabah da ac karnına istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
6catal patatesli yumurta 3dilim ekmek
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
ok canım ne bırakmasıBen diyeti bırakmaya karar verdim kızlar. Kuş kadar yememe rağmen bırakın kg vermeyi biraz önce tartıda 66.5 çıktım. Demek ki vücudum vermek istemiyor artıkbende diyeti bırakıyorum
Ben kerevizi kabak ve havuçla beraber yapıyorum sade de güzel tabii..hele ceviz harika yakışıyor..Ellerine sağlık canımkereviz salatasını denedim süper bişey böyle tat görmedim eşim bile sevdi inanamadım hem diyetede uygun sık sık yaparım artıkbelki yarında yapar götürürüm gelinimizde sebzeci kerevizide çok seviyormuş
görünüşünü keşke çekseydim çok şık görünüşü var içinde ceviz var süs olarakta ceviz kullanım
Android azizliğiKaçamak yok yazdım ne çıkmış:)
Ya sen nediyon yaa24 ekimde başladım vere vere 10 kg gitti sadeceilk ay 5 sonraki ay 4 bu ay resmen bir ayda 1 kg vermiş olacağım
Ayy çok zevksiz bunlar yawww...hurma sevilmez mi yaaa.. burda ben ofise getiriyorum bu ne diye soruyorlar. hayatlarinda gormemisler. zavallilar diyorum bazan bu insanlarin hic damak zevki yok. et ve patates disinda bildikleri fazla bisey yok zaten.
bizim sekreter her oglen hindi kiymasi kavuruyor her aksam tavuk haslama yiyor. her sabah fistik ezmesi. 2 aydir burda calisiyor farkli bisey yedigini gormedim. ustelik baya kilolu. bugun sordum hergun nasil ayni seyi yiyorsun bikmiyor musun dedim. yooo farketmiyo benim icin dedi. ben olsam 2 gun ayni yemegi yemek zorundaysam ikinci gun istahsiz istahsiz yerim sirf bitsin diye.
geçmiş olsun sana daAkşamdan beri mutfaktaki kurabiye yaptım üç çeşit hergün ne beslenme koysam diye şaşıyorum haftasonuna kadar gotursunler zaten benimkiler arkadas ve öğretmenlerine de goturmeseler oturup yemezler biraz soğuk almışım hiç istahim yok
Cok gecmis olsun cnm ins iyilesirsin ama ekmegi yine fazla kacirmissin kuzumKızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
Ayy annemde nasi mutlu 2 gram yagmis resmen tatil :)yarın izmirde okullar kar tatilinde. 1 gün kar yağdı 15 sene sonra onda da tatil yaptılar :) şaka bir yana buzlanma fazlaymış ve ulaşımda sıkıntı varmış diye tatil yapmışlar yarını
Sakin birakma canm inanki gdicek bak benim kuzenim senjn kilondaydi izmirde bir doyetisyene gitti 2.5 ayda verdi o 10 kiloyu sen cok az yiuosun meto duru sende yankis besleniosun cnm cidden sakin birakma normal beslen bak nasi gdioBen diyeti bırakmaya karar verdim kızlar. Kuş kadar yememe rağmen bırakın kg vermeyi biraz önce tartıda 66.5 çıktım. Demek ki vücudum vermek istemiyor artıkbende diyeti bırakıyorum
Aferin cnm asla birakmak yok her dustigumizde kalkcazMerhaba kızlar nasılsınız haftasonu yaptığım kaçamakları telafi etmişim bugün tartıldım Cuma günkü kiloma ulaşmışım bi daha kaçamak YÖK diyeti bırakmak da yok kesin kararlıyımm
Canim benim 11 kg fazlam vardi bir ay 10 gun oldu suan 6 kilo fazlam kalmis 5 gitti istelik ne kacamaklar yaptim boy 1.68 kilo 64 ideal kilom 59aaadddaaa şuan ki kilon kaç kaç kilo verdin merak ettim
ayy gercekten fenalar cnim smdikiler sende kurabiye yaptn sanirim cok seviorum kurabiyeyiGünaydın hepinize kızlar
Sabah sabah kızıma çok güldüm ikinci sınıfa gidiyor kızım diye demiyorum ama çok güzel bir kizsıra arkadaşının ısrarlarına dayanayip öğretmeni onun yanına oturtmuş dün sıra arkadaşı gelmeyince iki çocuk kavga etmiş ben oturacam diye sonra biri diğerini dövmüş öğretmeni de dayak yiyeni yanına oturtmuş kızım anne insallah ramazan gelir yoksa onlar yine kavga edecekler diyor.... ahh şimdikiler çok fena
günaydın. sen de plaj resmi koy tabiGunaydin kizlar doktordan geldim cok sukur testlerim temiz cikmis. bugun biraz daha iyiyim.
Sabah tulum peyniriyle ekmek yedim. oglen icin dun aksam italyan corbasi yapmistim cok guzel oldu onu getirdim. yaninada firinda balik ve tatli patates var.
aksama bende acili bir corba yapmak istyorum muhtemelen sehriye corbasi olur. yanina da kofteli patates yaparim cocuklar seviyolar. ben azar azar herseyden yiyorum ama Elifin dedigi gibi mide kuculmus zaten cok cabuk doyuyorum. yinede dikkat edicem cunku daha spora baslamadim.
herkes karli resimler koyuyor bende plaj resmi mi koysam acaba?
Evet her iki kızım da hem sıra arkadaşlarına hem öğretmenlerine götürdüler onlar yemeyince utaniyorlarmisCok gecmis olsun cnm ins iyilesirsin ama ekmegi yine fazla kacirmissin kuzum
Ayy annemde nasi mutlu 2 gram yagmis resmen tatil :)
Sakin birakma canm inanki gdicek bak benim kuzenim senjn kilondaydi izmirde bir doyetisyene gitti 2.5 ayda verdi o 10 kiloyu sen cok az yiuosun meto duru sende yankis besleniosun cnm cidden sakin birakma normal beslen bak nasi gdio
Aferin cnm asla birakmak yok her dustigumizde kalkcaz
Canim benim 11 kg fazlam vardi bir ay 10 gun oldu suan 6 kilo fazlam kalmis 5 gitti istelik ne kacamaklar yaptim boy 1.68 kilo 64 ideal kilom 59
ayy gercekten fenalar cnim smdikiler sende kurabiye yaptn sanirim cok seviorum kurabiyeyi
Kızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir
Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
aslında mercimeği limon sıkarak yerse daha faydalı olur sankim.Yesil mercimek haslayip yoğurtla ye
dur ben de yapayım bu çorbayı. severim böyle kış çorbalarınıburda italyan restorantlarda veriyorlar cok seviyodum tarifini internetten buldum yaptim cok guzel oldu.
http://www.copykat.com/2010/02/28/olive-garden-chicken-and-gnocchi-soup/
gecmis olsun Allah sifa versin.
şekerim haftada 1 ile 1.5 kilo hiç azımsanacak bi rakam değil . öyle başını sallama.
nasıl yiyor ki . gerçekten . o yaşlı kadın mı hala sizinle çalışan. hani her şeye karışan .hurma sevilmez mi yaaa.. burda ben ofise getiriyorum bu ne diye soruyorlar. hayatlarinda gormemisler. zavallilar diyorum bazan bu insanlarin hic damak zevki yok. et ve patates disinda bildikleri fazla bisey yok zaten.
ay ay kuzum . keşke pilav almasaydın . arnavut ciğeri ve çorbayı fazla alma imkanın yok mu. pilav almayıp da.selam hatunlar..ne yazmışınız maşallah oku oku bitmedi
ben nöbetlerdeyim..anca geldim..kaldı 3 saat
sabah
1 simit
peynir zeytin
öğlen
arnavut ciğeri
2 kaşık pilav
domates çorba
2 çatal revani
akşam
arnavut ciğeri
2 kaşık pilav
domates çorba
revani yemedim
bu hastanenin yemeklerine gıcık oluyorum..nöbetçilere göre normalde öğlen ve akşam ayrı olmalı ama aynı yapıyorlar..eski hastanemde ne güzeldi..Hiç iş yok buranın yemeklerinde
gece 1 gibi de kepek ekmek arası tost yedik..nöbet olunca ve sabaha kadar olunca aç durulamaz zaten malum biliyorsunuz..eridi ama ..yoğundu
benden şimdilik bu kadar..yarın akşama doğru gelirim..hepiciğinizi öptümmm
Canım bi tarif de benden aşurelik buğdayı haşla yayala çorbası gibi pişir pirinç yerine buğday koyuyorsun piştikten sonra haşlanmış nohut ekle kapat üzerine tereyağlı naneli sos yap ohh mis Büşra ben de buna dadandım bi de yaptığında paketin yarısını haşladım poşetlere ayırsın 5 poşet oldu difrize attım çıkarıp kolayca yapılıyor çalışan kadınlara birebirrdur ben de yapayım bu çorbayı. severim böyle kış çorbalarını
hahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fenaGünaydın hepinize kızlar
Sabah sabah kızıma çok güldüm ikinci sınıfa gidiyor kızım diye demiyorum ama çok güzel bir kizsıra arkadaşının ısrarlarına dayanayip öğretmeni onun yanına oturtmuş dün sıra arkadaşı gelmeyince iki çocuk kavga etmiş ben oturacam diye sonra biri diğerini dövmüş öğretmeni de dayak yiyeni yanına oturtmuş kızım anne insallah ramazan gelir yoksa onlar yine kavga edecekler diyor.... ahh şimdikiler çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?