Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyyy ben dünkü yemeği bugün yesem rahatsız olurum nasıl yaşıyorlar acısız eksisiz cigkoftesiz valla ben dayanamam

Akşamdan beri mutfaktaki kurabiye yaptım üç çeşit hergün ne beslenme koysam diye şaşıyorum haftasonuna kadar gotursunler zaten benimkiler arkadas ve öğretmenlerine de goturmeseler oturup yemezler biraz soğuk almışım hiç istahim yok

Zamanla sende vücudunu daha iyi tanirsin o zaman daha kolay verirsin mesela ben @sabahvesen kadar yesem de spor yapmasam pek fark etmiyor

Allah kabul etsin canım

Kızlar bu arada @sarfansarisi inşallah doğru yazmisimdir
Baygidir yok mu ben mi göremiyorum
sınavı var canım

ellerine sağlık canım. ben de nohut ve kurufasüyle un aldım ama ne yapacağıım bilemiyorum
içinden tarif defteri çıkıyor canım..onları deneyebilirsin ya da krep,ekmek poğaça yapabilirsin..

güzel fikir..bakalım neler yapacak size

Offf ficanss yürüdün buz gibi şişti gene boğazlar..geçmiş olsun..

doktor gülüyor artık o kadar ameliyat oldun ağrın sızın olmasın yoğun bakıma koyayım seni epidural anesteziden gece ağrıdan kıvranma diye sen tut antibiyotikten acillik ol diye bayağı güldü
komik gerçekten Ama Allah korumuş..

ben de almıştım çok tatlı geldi..içemedim..Şekersiz içe içe artık çok tatlı içecekleri içemiyorum..Ama içindekiler çok faydalı..

Maşallah canım, bir de guatr çıktı, nodül varmış

Aman Allah korusun canım o zaman dikkat edicen
Ahh canım geçmiş olsun..
Kar gören masum izmirliler sizi..Benim bucadaki arkadaşlarım da habire resim çekip paylaşıyorlarGüzelmiş ama

@ficans aliağa tarafına yağıyor :) merkeze fazla yağmıyor yağdı mı da böyle 100 tane resim çıkıyor ortaya

hepimize geçmiş olsun topikte bir tane sağlam yok
Vallla çürüğüz hepimiz
kar gören masum izmirli olrk bugün enerjiğim ben bayağı :) hepiciğinize laf yetiştirdim çenem düştü

O alete çok etkili diyorlar onu da dene bakalımkaç kilo çıktın kısss

Plaj resmi çok kıskanırımmmmBen kışı hiç sevmem çünküü

cumartesinden beri hurma diyordum bizimkilere hurma alın diye :) baktım bugün halam almış birde babam da almış
Oh ne güzel işte..sen de hurma diyeti yap bariiBi ara yapmıştık biz..
Kızlar bu gece 3 gibi istifra ettim
Sabah da ac karnına istifra ettim
Midem bulanıyor sabah
6catal patatesli yumurta 3dilim ekmek
Biraz tuzlu peynir

Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
Geçmiş olsun canım

Ben diyeti bırakmaya karar verdim kızlar. Kuş kadar yememe rağmen bırakın kg vermeyi biraz önce tartıda 66.5 çıktım. Demek ki vücudum vermek istemiyor artık bende diyeti bırakıyorum
ok canım ne bırakması
Ben kerevizi kabak ve havuçla beraber yapıyorum sade de güzel tabii..hele ceviz harika yakışıyor..Ellerine sağlık canım
Kaçamak yok yazdım ne çıkmış:)
Android azizliği

24 ekimde başladım vere vere 10 kg gitti sadece ilk ay 5 sonraki ay 4 bu ay resmen bir ayda 1 kg vermiş olacağım
Ya sen nediyon yaaben ekim başından beri 5 kilo verdim seviniyorum..Ayıp ama..Vücudun da arada bekleme süresi var canım..pes edersen geri gelir hepsi

Ayy çok zevksiz bunlar yawww...

geçmiş olsun sana da

selam hatunlar..ne yazmışınız maşallah oku oku bitmedi
ben nöbetlerdeyim..anca geldim..kaldı 3 saat
sabah

1 simit
peynir zeytin

öğlen

arnavut ciğeri
2 kaşık pilav
domates çorba
2 çatal revani

akşam

arnavut ciğeri
2 kaşık pilav
domates çorba
revani yemedim

bu hastanenin yemeklerine gıcık oluyorum..nöbetçilere göre normalde öğlen ve akşam ayrı olmalı ama aynı yapıyorlar..eski hastanemde ne güzeldi..Hiç iş yok buranın yemeklerinde

gece 1 gibi de kepek ekmek arası tost yedik..nöbet olunca ve sabaha kadar olunca aç durulamaz zaten malum biliyorsunuz..eridi ama ..yoğundu
benden şimdilik bu kadar..yarın akşama doğru gelirim..hepiciğinizi öptümmm

Günaydın hepinize kızlar
Sabah sabah kızıma çok güldüm ikinci sınıfa gidiyor kızım diye demiyorum ama çok güzel bir kiz sıra arkadaşının ısrarlarına dayanayip öğretmeni onun yanına oturtmuş dün sıra arkadaşı gelmeyince iki çocuk kavga etmiş ben oturacam diye sonra biri diğerini dövmüş öğretmeni de dayak yiyeni yanına oturtmuş kızım anne insallah ramazan gelir yoksa onlar yine kavga edecekler diyor....ahh şimdikiler çok fena

Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir

Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum
Cok gecmis olsun cnm ins iyilesirsin ama ekmegi yine fazla kacirmissin kuzum
yarın izmirde okullar kar tatilinde. 1 gün kar yağdı 15 sene sonra onda da tatil yaptılar :) şaka bir yana buzlanma fazlaymış ve ulaşımda sıkıntı varmış diye tatil yapmışlar yarını
Ayy annemde nasi mutlu 2 gram yagmis resmen tatil :)
Ben diyeti bırakmaya karar verdim kızlar. Kuş kadar yememe rağmen bırakın kg vermeyi biraz önce tartıda 66.5 çıktım. Demek ki vücudum vermek istemiyor artık bende diyeti bırakıyorum
Sakin birakma canm inanki gdicek bak benim kuzenim senjn kilondaydi izmirde bir doyetisyene gitti 2.5 ayda verdi o 10 kiloyu sen cok az yiuosun meto duru sende yankis besleniosun cnm cidden sakin birakma normal beslen bak nasi gdio
Merhaba kızlar nasılsınız haftasonu yaptığım kaçamakları telafi etmişim bugün tartıldım Cuma günkü kiloma ulaşmışım bi daha kaçamak YÖK diyeti bırakmak da yok kesin kararlıyımm
Aferin cnm asla birakmak yok her dustigumizde kalkcaz
aaadddaaa şuan ki kilon kaç kaç kilo verdin merak ettim
Canim benim 11 kg fazlam vardi bir ay 10 gun oldu suan 6 kilo fazlam kalmis 5 gitti istelik ne kacamaklar yaptim boy 1.68 kilo 64 ideal kilom 59
ayy gercekten fenalar cnim smdikiler sende kurabiye yaptn sanirim cok seviorum kurabiyeyi

günaydın. sen de plaj resmi koy tabi
hava lodos ve ılıdı şükür . karlar erimeye başladı . ama hala var .
ben de sabah tavuk suyuna şehriye çorbası. tavuktu az patatesli yemek yaptım çıktım evden. yanımda nohut yemeği ve kereviz salatası getirdim.

Evet her iki kızım da hem sıra arkadaşlarına hem öğretmenlerine götürdüler onlar yemeyince utaniyorlarmis

geçmiş olsun
ekmeği çok mu kaçırdın acaba. mideni bastırsın diye mi 3 dlim yedin
şimdi n asıl oldun. neden miden bozuldu ki.
Midem bulanıyor sabah
Biraz tuzlu peynir

Öğle yok
Aksam da yok
Sadece cay içe biliyorum

şekerim haftada 1 ile 1.5 kilo hiç azımsanacak bi rakam değil . öyle başını sallama.

nasıl yiyor ki . gerçekten . o yaşlı kadın mı hala sizinle çalışan. hani her şeye karışan .

ay ay kuzum . keşke pilav almasaydın . arnavut ciğeri ve çorbayı fazla alma imkanın yok mu. pilav almayıp da.
afiyet olsun. nöbet olunca aç durulmaz . sürekli koşturuyorsun çünkü. gece boyu otursan neyse.

dur ben de yapayım bu çorbayı. severim böyle kış çorbalarını
Canım bi tarif de benden aşurelik buğdayı haşla yayala çorbası gibi pişir pirinç yerine buğday koyuyorsun piştikten sonra haşlanmış nohut ekle kapat üzerine tereyağlı naneli sos yap ohh mis Büşra ben de buna dadandım bi de yaptığında paketin yarısını haşladım poşetlere ayırsın 5 poşet oldu difrize attım çıkarıp kolayca yapılıyor çalışan kadınlara birebirr

hahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fena
geçen yıl da bizim oğlana bi kız aşık olmuştu. 4. sınıf. ve kız gerçekten brezilya dizisi gibi bizim oğlana neler etmiş . psikolojisi bozuldu oğlanın . bi de ağresif oldu. kızdan nefret ediyormuş . ama kız seni seviyorum diye yüzüne söylüyormuş. sınıf arkadaşları da oğlum ile dalga geçiyormuş . zeynep emir e aşık diye. öyle bunalmıştı ki . öğretmen de farketmiş sıkıntıyı. çok sinirli diyordu. sonunda öğretmen anlamış . çünkü zeynep in velisi öğretmeni aramış ve emir diye bi çocuk varmış . sürekli onu anlatıyor . neler söylüyoruz dinlemiyor demiş. öğretmen beni aradı. sıkıntıyı buldum diye.
neyse bu kız öyle yapıştı kı oğlana . kızın annesi babası kızı özel okula aldı. düşün artık. bu yaşta bu saplantıyı. çok şükür giti.
fakat yıl sonu kızın okuduğu okul fetö olayları yüzünden kapatıldı. yine bizim okula gelmiş . ama başka sınıfa vermişler . nasıl sevindik anlatamam. çok şükür . kız her yerde kendine aşık olacak birini bulabilecek potansiyelde. melankoni halinde yaşıyor her gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…