- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
Maşallah canım, bir de guatr çıktı, nodül varmış
Aman Allah korusun canım o zaman dikkat edicen
geçmişler olsun canım
geçmiş olsun canım. aldırdın mı o nodölü.
ne güzel çıkmış .
kartpostal gibi çıktı :) baktım hazır kar var bir kaç tane kitap görseli vs çektimne güzel çıkmış .
afiyet olsun
tamam canım . geçmiş olsun . ne zaman biyopsiYok biyopsi yapılacak sonra alınacak belki
geçmiş olsun canım bende de hashimato tiroidi var nodül çıkmadı allahtan
sağol canm
Teşekkür ederim canım allah razı olsunAllah kabul etsin şekerim.
afiyet olsun
tamam canım . geçmiş olsun . ne zaman biyopsi
ficans aliağa tarafına yağıyor :) merkeze fazla yağmıyor yağdı mı da böyle 100 tane resim çıkıyor ortaya
hepimize geçmiş olsun topikte bir tane sağlam yok
Teşekkür ederim canım. Afiyet olsun şimdiden. Güzel hediye bence en kullanılacak gereç en iyisiözlemcim allah kabul etsin
bana gelince kahvaltım= 1 yumurta +2 tam buğday ekmeği+labne peyniri + 2 ad. zeytin
akşam= salçalı köfte+turp salatası+kereviz salatası +acı turşu
kereviz salatasını ilk kez yapıcam bakalım nasıl bişey
yemeğinide çok severim ama yalnız yenmiyor bekarken annemle yerdik annem çok güzel yapar
bende mahrum kalmıyayım salatasını yapayım dedim
yarın yeni gelinimize davetliyiz seramik tencere alayım diyorum hediye yarın ona bakıcaz
şimdilik bu kadar kızlar
bir ara aşağı indim ee izmir sıcak memleket baktım bütün çizmeler botlar topuklu anam dedim ben bunları giyersem gider benim çanakEvet her yer buz tutmuş orada
Aynen
brüksel kardeş ve ezogelin çorbası var. yanında da yoğurt bana yeter :)aaaşama ne yiyceeniz
bizde nohut yemeği var
Teşekkürler canım evet büyüyor kuzumTriplimelek Megi bebisin cok tatli olmuss masallah canim
alıntılayınca gördüm. seramik tencere alacamış.Teşekkür ederim canım. Afiyet olsun şimdiden. Güzel hediye bence en kullanılacak gereç en iyisi
senin mamalarını görüyorum da minimalize . anacım onlar dişinin kovuğuna yetiyor mu?brüksel kardeş ve ezogelin çorbası var. yanında da yoğurt bana yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?