yumirta kaç tane yedin .Gunaydin kizlar sabak 2 kasik yogurtla ceviz once snra kahvaltim
1 dilim ekmek
Yumirta
Peynir
Biber
Benimki de isminin geçmesini hiç önemsemiyor öğretmen karsilastirmalari öğretmiş birisi kalkıp isra sınıfın en güzel kizi demiş Benimki de hiç takmamais bana bile anlatmadı öğretmeni anlattihahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fena
geçen yıl da bizim oğlana bi kız aşık olmuştu. 4. sınıf. ve kız gerçekten brezilya dizisi gibi bizim oğlana neler etmiş . psikolojisi bozuldu oğlanın . bi de ağresif oldu. kızdan nefret ediyormuş . ama kız seni seviyorum diye yüzüne söylüyormuş. sınıf arkadaşları da oğlum ile dalga geçiyormuş . zeynep emir e aşık diye. öyle bunalmıştı ki . öğretmen de farketmiş sıkıntıyı. çok sinirli diyordu. sonunda öğretmen anlamış . çünkü zeynep in velisi öğretmeni aramış ve emir diye bi çocuk varmış . sürekli onu anlatıyor . neler söylüyoruz dinlemiyor demiş. öğretmen beni aradı. sıkıntıyı buldum diye.
neyse bu kız öyle yapıştı kı oğlana . kızın annesi babası kızı özel okula aldı. düşün artık. bu yaşta bu saplantıyı. çok şükür giti.
fakat yıl sonu kızın okuduğu okul fetö olayları yüzünden kapatıldı. yine bizim okula gelmiş . ama başka sınıfa vermişler . nasıl sevindik anlatamam. çok şükür . kız her yerde kendine aşık olacak birini bulabilecek potansiyelde. melankoni halinde yaşıyor her gününü
Çorba çok güzel görünüyor eline sağlık tarif verir misin bide yeşil sogan koymadan olurmu kalırsa koku yapar yada işitince mi eklense
bu da benim yaptığım etli çorba.
bununla kk da yarışmaya katılmıştım.
havuç taze soğan et , et suyu ile yapmıştım
Evet yani zamanla verilen kilo miktarı azalacak o zaman ne yapacanşekerim haftada 1 ile 1.5 kilo hiç azımsanacak bi rakam değil . öyle başını sallama.
bir tane yumurta canm evet senin menuye bakiorum cidden biraktin abut cuburu aferin sana sonucta bu yasam boyu yapilcak bisey corban da cok hos gorunuo ellerine saglikyumirta kaç tane yedin .yumirta.
ben de kilo verdim faked iyorum. karnım küçüldü. tartımın pili bitmiş . tartılamıyorum ama merak ediyorum kendimi. aburcuburu bıraktım . hiç ağzıma koymuyorum . meyveye ağırlık verdim . ondan galiba.
evet şükür . bugün nohut yemeğim ve kereviz salatam var. leblebim var . hibiskus çayı yaptım onu içiyorum.bir tane yumurta canm evet senin menuye bakiorum cidden biraktin abut cuburu aferin sana sonucta bu yasam boyu yapilcak bisey corban da cok hos gorunuo ellerine saglik
Ya ogrencin yanlış anlarsa bence al yemesen de alBirazdan arada bir elma yicem ogrencim nefis pogaca yapio getirmis bna burnumun dibinde kokuo mis gbi ama arkadasima vercem onu
al tabi . yani ben olsam yerdim sanırım. 1 taneden bi şey olmaz diyerekbir tane yumurta canm evet senin menuye bakiorum cidden biraktin abut cuburu aferin sana sonucta bu yasam boyu yapilcak bisey corban da cok hos gorunuo ellerine saglik
Evet bastirsin diye yedim.geçmiş olsun
ekmeği çok mu kaçırdın acaba. mideni bastırsın diye mi 3 dlim yedin
şimdi n asıl oldun. neden miden bozuldu ki.
önceden 1 haftada 1 kg giderken şimdi 2 haftada gram veremedim canım kişekerim haftada 1 ile 1.5 kilo hiç azımsanacak bi rakam değil . öyle başını sallama.
hahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fena
geçen yıl da bizim oğlana bi kız aşık olmuştu. 4. sınıf. ve kız gerçekten brezilya dizisi gibi bizim oğlana neler etmiş . psikolojisi bozuldu oğlanın . bi de ağresif oldu. kızdan nefret ediyormuş . ama kız seni seviyorum diye yüzüne söylüyormuş. sınıf arkadaşları da oğlum ile dalga geçiyormuş . zeynep emir e aşık diye. öyle bunalmıştı ki . öğretmen de farketmiş sıkıntıyı. çok sinirli diyordu. sonunda öğretmen anlamış . çünkü zeynep in velisi öğretmeni aramış ve emir diye bi çocuk varmış . sürekli onu anlatıyor . neler söylüyoruz dinlemiyor demiş. öğretmen beni aradı. sıkıntıyı buldum diye.
neyse bu kız öyle yapıştı kı oğlana . kızın annesi babası kızı özel okula aldı. düşün artık. bu yaşta bu saplantıyı. çok şükür giti.
fakat yıl sonu kızın okuduğu okul fetö olayları yüzünden kapatıldı. yine bizim okula gelmiş . ama başka sınıfa vermişler . nasıl sevindik anlatamam. çok şükür . kız her yerde kendine aşık olacak birini bulabilecek potansiyelde. melankoni halinde yaşıyor her gününü
çeviriyim bakayım damak zevkime uygunsa denerim canım :)burda italyan restorantlarda veriyorlar cok seviyodum tarifini internetten buldum yaptim cok guzel oldu.
http://www.copykat.com/2010/02/28/olive-garden-chicken-and-gnocchi-soup/
gecmis olsun Allah sifa versin.
Aldim zaten canim hic kiramam onlari aldim da o gormeden arkadssima verdimYa ogrencin yanlış anlarsa bence al yemesen de al
ben bi ara hurma yogurt diyeti yapmistim ender saracin cok lezzetli ve guzel bir diyetti istersen onu dene kafana gore yaptigimiz yiyecekler iyi gelmiodur belkiuyandığımda tartıldım 65.5 kg çıktım. ödem atıcı elma çayından da içiyorum dün akşam yatmadan kiraz sapı çayı da içtim üstelik dün 3 litre su içtim bir kaç gün su miktarımı 3'e çıkartacağım. ara öğünlere de hurma ekleyeceğim.
canım o dönem oğlan çok tersti. ne desen azarlıyorduayy kıyamam oğluşuna. yakışıklıyı bezdirmiş kız desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?