- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
Bulgur pilavı na birazda nohut katıyım bari olmazmı
evet . bak 1 tabak yiyormuş zaten.
2 kaşık ile devam eder . birden kesmesin bi şeyleri tabi.
bu 2 kaşık bulgur ile bile baya kilo verir zaten demi
istikrarlı giderse tabi.
bak iki kasış bulgur da yiyebilirsin .Marul maydanoz brokoli turp kırmızı marul
Pilavda rivera zeytinyağlı tavuk suyunda
Bir kaşık yesem
Hoşbuldumzeynep4 hoşgeldin canım aramıza
Ben 1.63 boy 84 kiloydum 14 kasımda başladım diyete ve burda başladım şu ana kadar 8 buçuk kilo verdim canım. Hırsın ve isteğin bitmezse emin ol verirsin sende acelemiz yok. En önemlisi SAĞLIKLI bir şekilde verebilmek. Kendini çok fazla da sıkma canım ben hiç kendime özel ayrı yemek yapmıyorum ama tabağımı küçülttüm porsiyonlarımı azalttım zaten bir zaman sonra alışıyor bünyen az yemeye. Ben günde 12 yada 15 bardak su içiyorum sen 10 bardak da içsen kardır. Yürüyüş de çok önemli hareketlilik. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşacaz.Bulgur pilavı na birazda nohut katıyım bari olmazmı
Anladım kızlar çok teşekkür ediyorum öpüyorum hepinizi
Akşam
İki kaşık az yağlı bulgur pilavı
Bir kase salata
Yoğurt
Teşekkür ederim canım gel beraber olsunzeytinyağını az koy canım tavuk suyu koyacakmışsın madem 1 kaşık yersin
afiyet olsun canım
Tamamhaşlama tavukta yersin canım :)
Allah kabul etsin. ben de inşallah yarın başlıyorum yeniden. daha iyiyim. çocuk hasta evde.Selam güzeller! Bugün okudum ama yazamadım
Sahurum
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
6 tane zeytin
1 domates
1 dilim tb ekmeği
2 bardak şekersiz
2 kuru kayısı
Akşam iftar
Tavuk haşlama bol baharatlı canım böyle istiyor
1 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran
Sonrasında şekersiz çaylarrrrr
Teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun evet bir kişi oldumu herkes hasta oluyor. İnşallah kızında hemen iyileşir.Allah kabul etsin. ben de inşallah yarın başlıyorum yeniden. daha iyiyim. çocuk hasta evde.
kız ateşlendi dün . gece de öyle.
inşallah o da daha iyi olacak.
hastalık geldi mi böyle herkesi geziyor öyle gidyor .
Allah beterinden korusun .
Ben ilk başlarda baya yiyordum ama baktım az tuzlu yemeye alışınca tuzlu gelmeye başladı yiyemiyorum ama arada bazı yemeklerin yanında 1 tane yiyorumkızlar birşey soracağım ev yapımı turşu tüketiyor musunuz diyet yaparken
Ben ilk başlarda baya yiyordum ama baktım baya tuzlu geliyor yiyemiyorum ama arada bazı yemeklerin yanında 1 tane yiyorum
Ye canım iyi oluyor gerçektenarada acı biber falan yiyeyim diye düşündüm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?