Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bulgur pilavı na birazda nohut katıyım bari olmazmı

nohut kalorisini katlar canım

evet . bak 1 tabak yiyormuş zaten.
2 kaşık ile devam eder . birden kesmesin bi şeyleri tabi.
bu 2 kaşık bulgur ile bile baya kilo verir zaten demi
istikrarlı giderse tabi.

istikrarlı giderse canım zaten porsiyonları azaltarak bile kg verebilir. ama azim ve irade önemli :)

Marul maydanoz brokoli turp kırmızı marul
Pilavda rivera zeytinyağlı tavuk suyunda
Bir kaşık yesem
bak iki kasış bulgur da yiyebilirsin .
ama sonrasında kacçamak vs yapma akşam yemeğinden sonra kapanışı yap
yemeklerini de acele ile değil güzelce ciğneyerek yavaşça ye.

Bulgur pilavı na birazda nohut katıyım bari olmazmı
Ben 1.63 boy 84 kiloydum 14 kasımda başladım diyete ve burda başladım şu ana kadar 8 buçuk kilo verdim canım. Hırsın ve isteğin bitmezse emin ol verirsin sende acelemiz yok. En önemlisi SAĞLIKLI bir şekilde verebilmek. Kendini çok fazla da sıkma canım ben hiç kendime özel ayrı yemek yapmıyorum ama tabağımı küçülttüm porsiyonlarımı azalttım zaten bir zaman sonra alışıyor bünyen az yemeye. Ben günde 12 yada 15 bardak su içiyorum sen 10 bardak da içsen kardır. Yürüyüş de çok önemli hareketlilik. İnşallah hepimiz hedefimize ulaşacaz.

Allah kabul etsin. ben de inşallah yarın başlıyorum yeniden. daha iyiyim. çocuk hasta evde.
kız ateşlendi dün . gece de öyle.
inşallah o da daha iyi olacak.
hastalık geldi mi böyle herkesi geziyor öyle gidyor .
Allah beterinden korusun .

Teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun evet bir kişi oldumu herkes hasta oluyor. İnşallah kızında hemen iyileşir.

kızlar birşey soracağım ev yapımı turşu tüketiyor musunuz diyet yaparken
Ben ilk başlarda baya yiyordum ama baktım az tuzlu yemeye alışınca tuzlu gelmeye başladı yiyemiyorum ama arada bazı yemeklerin yanında 1 tane yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…