- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
tereyağını mümkün oldğunca çıkar cnm tuzsuz poğaça ve aynı şekilde balı da onun yerine 2 yumurta haşla. peynir yasak ise lor yasak değilse lor tüket. yada lorda yasaksa marul domates salatalık şeklinde 1 kase salata yap sabah 1 yumurta 2-3 yeşil zeytinle onu tüketAnladım canım
Ekmek yemiyorum sabah yarım tuzsuz poğaça yiyorum bir haşlama yumurta peynirde yasak zaten iki tane yeşil zeytin tereyağı bal bir bardak çay
Galiba tereyağı çıkar diyeceksiniz
Bana acıda yasak
Tamam süper inşallahzeynep4 akşam da
1 porsiyon meyve koyabilirsin mesela 1 adet elma yda 1 adet portakal yada 2 ufak mandalina.
muz tüketme elinden geldiğince kalorisi çok yüksek muzun.
sabah kahvaltıdan sonra da ara öğün olarak
1 çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi yada aynı şekilde sütlü nescafe koyabilirsin yanında 2kuru kayısı yada 2 kuru incir veya hurma şeklinde
Tamam süper inşallah
Evet peynir türlerinin hepsi yasak bir müddettereyağını mümkün oldğunca çıkar cnm tuzsuz poğaça ve aynı şekilde balı da onun yerine 2 yumurta haşla. peynir yasak ise lor yasak değilse lor tüket. yada lorda yasaksa marul domates salatalık şeklinde 1 kase salata yap sabah 1 yumurta 2-3 yeşil zeytinle onu tüket
Bende sızma kullanıyorum salatalardamesela karatay diyetinde ekmek yerine 1 ince belli çay bardağı ceviz diyor sabah kahvaltısında.
ben tereyağ tüketmiyorum ama genelde salatalarımda sızma zetinyağ kullanıyorum hakikisinden. öyle aşırı derecede tuzu vs de kısmadım ama pul biberle aşk yaşıyorum :)
ekmek yemeyeceksen tok tutsun diye 2 yumurta ye canım. haşlanmış yada azıcık zeytin yağında sahanda yada omlet şeklinde.Evet peynir türlerinin hepsi yasak bir müddet
Ama ekmeksiz bir yumurta zeytin salatalık yerim
salatada abartmamak koşuluyla büyük bir kase yiyebilirsin canım. bulgur pilavı da 2 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe denk geliyor.Bende sızma kullanıyorum salatalarda
Akşama bulgur pilavı tavuk haşlama ve salata var ne kadar yemeliyim
Süpersin ya Allah razı olsun sendenekmek yemeyeceksen tok tutsun diye 2 yumurta ye canım. haşlanmış yada azıcık zeytin yağında sahanda yada omlet şeklinde.
haşlamanın zararı yokBende sızma kullanıyorum salatalarda
Akşama bulgur pilavı tavuk haşlama ve salata var ne kadar yemeliyim
Oooo bir tabak yerdim ben bulgurusalatada abartmamak koşuluyla büyük bir kase yiyebilirsin canım. bulgur pilavı da 2 yemek kaşığı 1 dilim ekmeğe denk geliyor.
but şeklinde haşlama ise derisini yemeden 1 tane but yiyebilirsin.
2-3 kaşık da yoğurt al yanına
Süpersin ya Allah razı olsun senden
haşlamanın zararı yok
salata ne salatası
havuç ise az yemelisin
bulgur pilavı yağlı mı . onu yemeden durabilir misin
Marul maydanoz brokoli turp kırmızı marulhaşlamanın zararı yok
salata ne salatası
havuç ise az yemelisin
bulgur pilavı yağlı mı . onu yemeden durabilir misin
evet . bak 1 tabak yiyormuş zaten.amin canım cümlemizden.
havucun kalorisi yüksek. en güzeli marul roka domates salatalık soğan salatası. ilk anda kısmaya başlarsa bulguru vs daha cazip gelmez mi canım. 2 kaşık = 1 dilim ekmek zaten ekmek yemiyormuş
Marul maydanoz brokoli turp kırmızı marul
Pilavda rivera zeytinyağlı tavuk suyunda
Bir kaşık yesem
Selam güzeller! Bugün okudum ama yazamadım
Sahurum
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
6 tane zeytin
1 domates
1 dilim tb ekmeği
2 bardak şekersiz
2 kuru kayısı
Akşam iftar
Tavuk haşlama bol baharatlı canım böyle istiyor
1 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 bardak ayran
Sonrasında şekersiz çaylarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?