- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.939
- 798
Ye canım iyi oluyor gerçekten
Ben de acı severim canım acı olmazsa asla çorba içemem ama oğlum da yediği için hep sonradan ekliyorum tabağımapulbiberle aşk yaşıyorum zaten canım birde dedim acı turşu ekleyeym yanlarına :)
Ben de acı severim canım acı olmazsa asla çorba içemem ama oğlum da yediği için hep sonradan ekliyorum tabağıma
yarım kase cacık 1 kase salata şeklinde yiyebilirsin canımSalata yerine cacık yiycem
Süpersinbende sonradan kendi tabağıma kadar ekliyorum acıyı.
yarım kase cacık 1 kase salata şeklinde yiyebilirsin canım
cacık yoğurt yerine geçiyor canımSüpersin
Ben salatasız sofraya oturmam ana yemek olmasın salata olsun yeter bana. Ayy kötü olmuştur bozulunca ıyyyakşama çorbam ve pırasam var zeytin yağlı yanına salata mı yapsam yoğurt mu yesem diye düşünüyorum. pancar turşusu yiyeyim dedim oda bozulmuştadına baktım midem bulandı.
ekşi ekşi kokuyor ıyyBen salatasız sofraya oturmam ana yemek olmasın salata olsun yeter bana. Ayy kötü olmuştur bozulunca ıyyy
nasıl yiyor ki . gerçekten . o yaşlı kadın mı hala sizinle çalışan. hani her şeye karışan .
bu da benim yaptığım etli çorba.
bununla kk da yarışmaya katılmıştım.
havuç taze soğan et , et suyu ile yapmıştım
sersum bir ara hurma diyeti yapayım dedim ama kalorisi çok fazla hurmanın
@aaadddaaa çok az yemiyorum ki ben doyuyorum aslında. fazla yedim mi vicdanım rahat etmiyor o zamanda
heeee onu yapamayabilirim. yani uğraştırıcı olabilir . sadece bunu yapıp bi yemek yapmış olsam tamam ama çorba için zoruma gider .
canim sen yoga denedinmi hic?şu hurma diyeti 1 haftada nasıl 5 kg verdiriyor ki hurmanın kalorisi bir çok yemekten daha fazla. 3 gün deneyeyim bakalım ama 7 tane yiyemem ben çok gelir. 3-4 tane falan olarak ayarlayayım öğün başına. cuma-cumartesi-pazar olarak deneyeyim ben. pazartesi tartıda kaç çıkacağım o zaman acaba :)
Hosgeldin canim insallah veirsin kendine hedef belirle ve basla gerisi gelir.Merhaba arkadaşlar kilo veremiyorum yardımcı olun
ilk bir kac hafta zor ama sonra bunye alisiyor cabucak doyuyorsun. bol su ic.İnşallah nefsime dur diyebilirsem
Siz biliyorsunuz galiba ne kaç kalorı
Ben yedikten sonramı yemeden sonramı size diyim
kızlar birşey soracağım ev yapımı turşu tüketiyor musunuz diyet yaparken
Afiyet olsun canımekşi ekşi kokuyor ıyy
bende severim salatayı canım. salata yapayım bari yanına en azından pırasanın doyurucu :) 2 kepçe çorba ile kalan pırasamı da yerim.
12 dk sonra ezan oyuncak burda ben mikemmel menümümasaya hazırlayayım artık görüşürüz öpüldünüzzzzzz
iyileştikten sonra başlarsın canmKahvaltida 1 dilim tereyagli ekmek uzerine tulum peyniri koyup yedim. oglen dun yaptigim sehriye corbasini getirdim ondan yerim. aksam ne yemek yapacagima karar vermedim henuz ama yazdiklarinizdan bazilari ilgimi cekti aksama yaparim belki.
ben de iyilesir iyilesmez oruclarima baslamak istiyorum kaldigim yerden. cok borcum var. ama bas agrilarim gecmedigi icin korkuyorum ilac alamam diye.
Seylanin Gunlugu 42 kalori canım orta boy bir adet hurma 1 meyveye denk geliyor hemen hemen. bizim evde de genelde ev yapımı oluyor turşular. o yüzden sordum.
yoga yapmadım canım hiç
yoganın kg verdireceğini düşünmüyorum canım nasıl yapılacağını da bilmiyorum açıkçası :)Yogayi tavsiye ederim.
Hurmadaki kaloriye cok takilma derim. ben diyetim boyunca yedim ve kilo vermeye devam ettim. ayrica 1-2 hafta veremeyebilirsin bana da oldu. hatta bi defasinda geri bile aldim biraz. boyle inis cikislar oluyor cok takmamak lazim. hem yaza cok var illa her hafta 1 kilo vermende gerekmiyor. ben 200-300 gr verdim cogu haftalar. kendine haksizlik ediyorsun bence cok guzel verdin 1-2 aydir. vucut biraz duraksadi cok normal. durmak yok yola devam edicez birakmana izin vermeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?