Aslında sersumcum sende matematik öğretmeni olacak potansiyel varmış teknikerligi hobi olarak yapsaymissinDUYURU!!!
yüzde hesaplama nasıl yapılır
örnek
geçen haftaki kilo:82kg
bu hafta:81.7
fark:-300gr
yüzde=%0.365
(aldığınız veya verdiğiniz kilo gr cinsinden)300*100=30000
30000/(geçen haftaki kilo)82000(gr cinsinden)=0.365
Senin ulaşmak istedigin kilo kaçGünaydın kızlar :) 64'u ucundan da olsa gördüm bugün normal diyete mı devam etsem yoksa kaçamak mı yapsam bilmiyorum hurma yoğurta devam etmeyeceğim direk ameliyat sonrası kan yapıcı şeyler yemek yerine diyete başlayınca kendimi isitamiyorum bu sene. Akşam dondum erkenden uyuya kalmışım
kızSeylanin Gunlugu kırmam gerek canım şu duraklamayı yoksa bende dayanamıyorum artık aç kalmaya
canım oh maşallah. sen kaçamak yapma. o yüzden veriyorsun zaten. aman şeytana uyma.Günaydın kızlar :) 64'u ucundan da olsa gördüm bugün normal diyete mı devam etsem yoksa kaçamak mı yapsam bilmiyorum hurma yoğurta devam etmeyeceğim direk ameliyat sonrası kan yapıcı şeyler yemek yerine diyete başlayınca kendimi isitamiyorum bu sene. Akşam dondum erkenden uyuya kalmışım
Senin ulaşmak istedigin kilo kaç
Kendim için dedim Kirmam gerek diyekızSeylanin Gunlugu daha niye kırsın . o kırmış kıracağını. vermiş kilolarını. gerisi kendiliğinden gidiyor biliyor musun bi kilodan sonra. ben şimdi 1-2 kilo vermeye başlasam otomatik gider. hemen kanıksıyor beslenmeyi benim mide. başka bi şey yiyemiyor
canım oh maşallah. sen kaçamak yapma. o yüzden veriyorsun zaten. aman şeytana uyma.
hahah. vurma kendini duvara.
tamam canım. ben seyla için dedin sandım.Bir 10 kg daha vermem lazım canım 54-55 falan
Kendim için dedim Kirmam gerek diye
Canım da çok sandviç istiyor bakalım duruma göre Takilacgm hafta sonu sınavlarım var yoğun geçecek
Zaten kaçamak yaparsam güne yaymayacagm Cnm 1 öğün şeklinde olacak yarında oradan oraya derken veririm sanırım kaçamağıtamam canım. ben seyla için dedin sandım.
yani bi kaçamak yapacaksın anlaşılan. iyi gidiyorsun . iradeni sahipsin maşallah . onu da yaparsın yine verirsin bence .
canımEline sağlık canım yaş maya mi kullansın kabartma tozu mu ben de haftaya yapayım çocuklar okula götürsün
evet ben de kaçamağı 1 öğün sayıyorum . şimdi değil belki ama kilo vermek istedğimde öyle yapardımZaten kaçamak yaparsam güne yaymayacagm Cnm 1 öğün şeklinde olacak yarında oradan oraya derken veririm sanırım kaçamağı
canım kolay gelsin.İki çocuğu bünye kaldırmadı sanırım :) :) ikisi de hasta oldu havalar derken eve tıkıldım iyice ne bileyim çalışınca kafa dağılıyor biraz ev hanımı olmak bana göre değil kesinlikle takıntı yapıyorum hiç boş durmuyorum
Eline sağlık canım peki çorba kaşığı kuru maya çok olmaz micanım
1 bardak (200ml ) ılık süt
1 bardak '' yoğunt
1 bardak '' su
1 bardak '' sıvı yağ
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı kuru maya
1 kabartma tozu
kuru maya yerine tabi ki yaş maya da kullanabilirsin.
aslında kabartma tozu tarifte kullanmayabilirsin . ama hani garanti olsun diye arada koyuyorum ben . annem geleceği için riske atmak istemedim
1 saat kadar da dinlendiremedim zaten . yarım saatte attım fırına.
bu kadar.
içine arkadaşım. patates ezme , ve kaşar koymuş . ben akşam eve gidince yaptım. haşlamadım patates
o nedenle salam doğradım . kaşar rendesi vardı. onu koydum kapattım.
hamuru 1 saat dinlendir..
ben yapamadım. başka işler vardı. çocuklar vardı mesela ilgi isteyen.
akşam pencerelerden ayrılmadılar babam anneannemi getircek diye arabaların içine kadar baktılar yani.
canım benim . evet aslında az bi kuru maya yeter ama ben seviyorum maya kokusunu. ama yine de olmadı koku içinde.Eline sağlık canım peki çorba kaşığı kuru maya çok olmaz mi
Yeterli olur bence canım sen zaten iradeli bir kizsin hem ne kadar düzenli verirsen alman da o kadar geç olurZaten kaçamak yaparsam güne yaymayacagm Cnm 1 öğün şeklinde olacak yarında oradan oraya derken veririm sanırım kaçamağı
Yaa maya süt mu yapıyor oglumda sutum az diye erken kestim yemek yemiyirducanım benim . evet aslında az bi kuru maya yeter ama ben seviyorum maya kokusunu. ama yine de olmadı koku içinde.
üstelik maya da sağlıklı biliyorsun.
onu emzirme döneminde su ile karıştırıp içiyordum . aşırı süt yapıyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?