Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

DUYURU!!!
yüzde hesaplama nasıl yapılır

örnek
geçen haftaki kilo:82kg
bu hafta:81.7
fark:-300gr
yüzde=%0.365

(aldığınız veya verdiğiniz kilo gr cinsinden)300*100=30000
30000/(geçen haftaki kilo)82000(gr cinsinden)=0.365​

Aslında sersumcum sende matematik öğretmeni olacak potansiyel varmış teknikerligi hobi olarak yapsaymissin

Günaydın kızlar :) 64'u ucundan da olsa gördüm bugün normal diyete mı devam etsem yoksa kaçamak mı yapsam bilmiyorum hurma yoğurta devam etmeyeceğim direk ameliyat sonrası kan yapıcı şeyler yemek yerine diyete başlayınca kendimi isitamiyorum bu sene. Akşam dondum erkenden uyuya kalmışım

Senin ulaşmak istedigin kilo kaç

Seylanin Gunlugu kırmam gerek canım şu duraklamayı yoksa bende dayanamıyorum artık aç kalmaya
kız Seylanin Gunlugu daha niye kırsın . o kırmış kıracağını. vermiş kilolarını. gerisi kendiliğinden gidiyor biliyor musun bi kilodan sonra. ben şimdi 1-2 kilo vermeye başlasam otomatik gider. hemen kanıksıyor beslenmeyi benim mide. başka bi şey yiyemiyor

canım oh maşallah. sen kaçamak yapma. o yüzden veriyorsun zaten. aman şeytana uyma.

Senin ulaşmak istedigin kilo kaç

Bir 10 kg daha vermem lazım canım 54-55 falan

Kendim için dedim Kirmam gerek diye

canım oh maşallah. sen kaçamak yapma. o yüzden veriyorsun zaten. aman şeytana uyma.

Canım da çok sandviç istiyor bakalım duruma göre Takilacgm hafta sonu sınavlarım var yoğun geçecek

hahah. vurma kendini duvara.
ben 1 tane yedim. iftarımdan sonra.
annem malesef tatlı getirmiş. ve 1 küçük de ondan yedim.
bugün yine oruç tutuyorum şükür .
sabah 1 ekşi elma. vazgeçilmezim severim kendisini
2 yumurta
bol peynir
1 ajda bardak taze fındık. sabah kırdım onu da
yarım poğaca
1 limon suyu içtim.
sonra bi türk kahvesi yaptım içtim
sabah erken kalktım. kız öksürdü sık sık sabaha kadar . ve huysuzdu. sahur da uzun uzun oldu

Bir 10 kg daha vermem lazım canım 54-55 falan

Kendim için dedim Kirmam gerek diye

Canım da çok sandviç istiyor bakalım duruma göre Takilacgm hafta sonu sınavlarım var yoğun geçecek
tamam canım. ben seyla için dedin sandım.
yani bi kaçamak yapacaksın anlaşılan. iyi gidiyorsun . iradeni sahipsin maşallah . onu da yaparsın yine verirsin bence .

tamam canım. ben seyla için dedin sandım.
yani bi kaçamak yapacaksın anlaşılan. iyi gidiyorsun . iradeni sahipsin maşallah . onu da yaparsın yine verirsin bence .
Zaten kaçamak yaparsam güne yaymayacagm Cnm 1 öğün şeklinde olacak yarında oradan oraya derken veririm sanırım kaçamağı

Eline sağlık canım yaş maya mi kullansın kabartma tozu mu ben de haftaya yapayım çocuklar okula götürsün
canım
1 bardak (200ml ) ılık süt
1 bardak '' yoğunt
1 bardak '' su
1 bardak '' sıvı yağ
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı kuru maya
1 kabartma tozu

kuru maya yerine tabi ki yaş maya da kullanabilirsin.
aslında kabartma tozu tarifte kullanmayabilirsin . ama hani garanti olsun diye arada koyuyorum ben . annem geleceği için riske atmak istemedim
1 saat kadar da dinlendiremedim zaten . yarım saatte attım fırına.
bu kadar.
içine arkadaşım. patates ezme , ve kaşar koymuş . ben akşam eve gidince yaptım. haşlamadım patates
o nedenle salam doğradım . kaşar rendesi vardı. onu koydum kapattım.
hamuru 1 saat dinlendir..
ben yapamadım. başka işler vardı. çocuklar vardı mesela ilgi isteyen.
akşam pencerelerden ayrılmadılar babam anneannemi getircek diye arabaların içine kadar baktılar yani.

Zaten kaçamak yaparsam güne yaymayacagm Cnm 1 öğün şeklinde olacak yarında oradan oraya derken veririm sanırım kaçamağı
evet ben de kaçamağı 1 öğün sayıyorum . şimdi değil belki ama kilo vermek istedğimde öyle yapardım

canım kolay gelsin.
ben 35 yaşımda iki çocukluyken kpss ye girdim. öyle sıkıldım ki evde . çatlayacaktım. işe gireyim dedim maaşlar belli. bakıcı da şart. bakıcıya çalışacaktım.
o nedenle memur olmak lazım dediler . atama yok dedim. torpil oluyormuş dedim. hayır çalışan atanıyor dediler.
6 ay ya da 7 ay bi sıkı çalıştım.
çocuklar 5 yaşında ve 1 yaşındaydı üstelik. ama hırs yaptım. ve çok bi kıskandım çalışanları.
eşim karşı çıktı . boşver ben çalışıyorum dedi.
1-2 ay uğraştı kitaplarımla dalga geçti. kpss seti almıştım.
neyse ama kimseyi takmadım .ve atanmama yetecek puanı aldım.
2 . atamada atandım. üstelik tekniker olarak kendi bölümümden.
Allah ıma hamd olsun . bin kere şükür Rabbime. o istemese olmazdı.
36 yaşımda üniversite kadrosuna yerleştim.

Eline sağlık canım peki çorba kaşığı kuru maya çok olmaz mi

Eline sağlık canım peki çorba kaşığı kuru maya çok olmaz mi
canım benim . evet aslında az bi kuru maya yeter ama ben seviyorum maya kokusunu. ama yine de olmadı koku içinde.
üstelik maya da sağlıklı biliyorsun.
onu emzirme döneminde su ile karıştırıp içiyordum . aşırı süt yapıyor mesela.

Yeterli olur bence canım sen zaten iradeli bir kizsin hem ne kadar düzenli verirsen alman da o kadar geç olur

Yaa maya süt mu yapıyor oglumda sutum az diye erken kestim yemek yemiyirdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…