kız @Seylanin Gunlugu daha niye kırsın . o kırmış kıracağını. vermiş kilolarını. gerisi kendiliğinden gidiyor biliyor musun bi kilodan sonra. ben şimdi 1-2 kilo vermeye başlasam otomatik gider. hemen kanıksıyor beslenmeyi benim mide. başka bi şey yiyemiyor
tabiki canim coj var atarim sana
dunyada tek dayanamadgim sey kurabikGeçen akşam yaptığım kueabiyelerden sadece iki tane yedim komşuları çaya çağırdım ben hiç yemedim hepsi çok güzel olmuş deyip herbiri dört beş tane yedi ben de cay ictim
sakin kacamak yapma odul gununu bekle tartida o rakami gotdun die sevnme cnku bnde bu kez uxun bir aradan snra 64.9 gormustum cok onceleri senin gbi o gun hemen kcamak yapip almistim geri bikac gun veremedim normal devam etGünaydın kızlar :) 64'u ucundan da olsa gördüm bugün normal diyete mı devam etsem yoksa kaçamak mı yapsam bilmiyorum hurma yoğurta devam etmeyeceğim direk ameliyat sonrası kan yapıcı şeyler yemek yerine diyete başlayınca kendimi isitamiyorum bu sene. Akşam dondum erkenden uyuya kalmışım
hırs olmayınca olmuyor zaten.@demirleke gecmis olsun cnm cok masallh cok iradeliymissin sinavi kazanman cok iyi olmus ben univ son siniftayken evlenmeye karar verdik ama benim kayinvlide okul muduru idealist bi tip illa okul bitsin atansin ole dedi tabi ben bi hirs yap hem son sinifta evlendik hemde esimi mahcub etmemek icin biter bitmez atandim Rabbimde nasib etti cok sukur
senin de hayırlı olsun canım@demirleke gecmis olsun cnm cok masallh cok iradeliymissin sinavi kazanman cok iyi olmus ben univ son siniftayken evlenmeye karar verdik ama benim kayinvlide okul muduru idealist bi tip illa okul bitsin atansin ole dedi tabi ben bi hirs yap hem son sinifta evlendik hemde esimi mahcub etmemek icin biter bitmez atandim Rabbimde nasib etti cok sukur
Kadrosuz gelin alması yani ayyy su kahkahalar benim eski ev sahibim kiz bakmaya giderdi oğluna önce kızın kadrosunu sorardı ne güzel kızlar buldu sözleşmeli diye kabul etmedi@demirleke gecmis olsun cnm cok masallh cok iradeliymissin sinavi kazanman cok iyi olmus ben univ son siniftayken evlenmeye karar verdik ama benim kayinvlide okul muduru idealist bi tip illa okul bitsin atansin ole dedi tabi ben bi hirs yap hem son sinifta evlendik hemde esimi mahcub etmemek icin biter bitmez atandim Rabbimde nasib etti cok sukur
Yok anam fıstık gibin hatundum..Aynaya bakıp bi de salak salak benim bacaklarım neden birbirine deymiyor ki derdimbileydim yıllar sonra böyle olacağımı demiydim hiçç
ohh ellerine sağlık çok güzel görünüyor..
canım cuma tartılıyoruz ama sen listeye girmek istiyorsan 1 hafta düzenli menü bildirmelisin sonra listemize girersin..tabii liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen..cumaları listeyi sırayla yapıyoruz..sen de başlangıç kilonu bildirirsin yarın..
sağol canım evet yorucuydu..şiştim bir de..bugün şiştim nedense
güzel gözüküyor..
geçmiş olsun canım...
Çok geçmiş olsun canım
sagol cnm iyiyiz bizler coo gecmis olsun kizinla sana da
leylak84 geçmiş olsun canım sana da kızına da
Seni gördük daha iyi olduk
leylak84 canım çok geçmiş olsun . Allah şifa versin
kaçtın ki şekerimKızlar tartı 69.3 gösteriyor
Aslında 72 kiloydum iki ay önce kadarkaçtın ki şekerim
vermişsin yani . bak ne kadar hızlı vermisni.Aslında 72 kiloydum iki ay önce kadar
Ara ara tartılıyorum 70 dim
Abur cubur yemesem veririm ben çok yiyorumvermişsin yani . bak ne kadar hızlı vermisni.
demek ki kaçamak yapmamışsın arkadaşım. tebrik ederim.
hdi bakalım devam.Selam kızlar
Kilo bildirimim
Rumuz : ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. tarih : 14 kasım 2016
Baş. Kilo : 84 kg
Geçen hafta : 75.5
Bu hafta : 74.9
Fark : 600
% : 0.794
Spor : yürüyüş ama bu hafta hiç yürüyüş yapmadım.
Ilk hedef : 70 kg
abur cubura düşmüştüm bi ara bende.Abur cubur yemesem veririm ben çok yiyorum
Bide porsiyonlarımı azaltsam kilom kendi kendine düşer
İnşallah hakim olmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim canım inşallahhdi bakalım devam.
tebrikler
çok güzel görünüyo eline sağlık canım 1. olursun iinşallahbir kaç çekim dha yaptım canım :) onları da atacağım yarışma topiğine :)
nerdeee canım bizde bende hemen almışımKeşke ben de öyle bir sofraya oturssm yesem yesem kilo almasam
aynen kıs baya bi teleşlıymış kardeşim söylemişti ama çok iyi biri gerçekten çok saygılı ve görgülüafiyet olsun cnm gelin iyi beslemis masallah
geçmiş olsun lleylekçım ikiniz birden olmmanızda kötü olmuşİyi akşamlar kızlar.gelemedim yine.arada okudum ama yazmaya vakit bulamadım.kızım da ben de hastayız.kızım biraz daha iyi bugün.
yarın da misafir gelecek.bu halimle akşama kadar uğraştım.umarım sizler iyisinizdir kızlar....
ahh canım çok zor tabi ben anca 1 tane yaptım bana göre değil çok çocuk belkii önce olsa olurduKızlar ben de okudum ama yazamadım bu aralar çarpıntım var dün fenalaştım bugün de Dr gittim ilaç başlatılan öyle işte eve geldim bi de mantı açtım oğlanı uyuttum kızı yıkadım şimdi de kızı uyutuyorum sonra da işlere kaldığım yerden devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?