Geçen akşam yaptığım kueabiyelerden sadece iki tane yedim komşuları çaya çağırdım ben hiç yemedim hepsi çok güzel olmuş deyip herbiri dört beş tane yedi ben de cay ictimBende cok ama cok guzel profiteroller yaparim kizlar pastalar kurabiyeler ama yemem bende yaotiklarimdan esim yer sadece
Eline sağlık canım yaş maya mi kullansın kabartma tozu mu ben de haftaya yapayım çocuklar okula götürsünAz önce fırından çıktı
Annem geliyor .eşim almaya gitti.akçay dan sabah 11 otobüsüne binmişti
İçinde salam ve kaşar var.sağlıklıdeğil ama. Yarın oğlanın beslenmesine de koyarım
Seni gördük daha iyi oldukİyi akşamlar kızlar.gelemedim yine.arada okudum ama yazmaya vakit bulamadım.kızım da ben de hastayız.kızım biraz daha iyi bugün.
yarın da misafir gelecek.bu halimle akşama kadar uğraştım.umarım sizler iyisinizdir kızlar....
Canım seyla yurt dışında yaşıyor aramızda saat farkı varGünaydın mı
Zafiyet geçiriyorum şaftım kaydıCanım seyla yurt dışında yaşıyor aramızda saat farkı var
Alışıyor insan ya ben akşam pilav yapmıştım normal yedigimden çok az yedim bol salata şimdi açlığa yakınım ama uyuyunca sabaha kadar gecerZafiyet geçiriyorum şaftım kaydı
Aç aç nasıl uyuyacağımı düşünüyorum kara karaAlışıyor insan ya ben akşam pilav yapmıştım normal yedigimden çok az yedim bol salata şimdi açlığa yakınım ama uyuyunca sabaha kadar gecer
Canım geçmiş olsun kendini fazla yormamaya dikkat et küçük çocuklar olunca böyle oluyor ne yazıkki ee havalarda soğuk biyere gidemiyoruz haliyle sıkılıyor insan kendine dikkat et moralini bozmamaya çalış havalar duzelince herşey yoluna girer canimBu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum psikolojik olarak tükenmişlik sendromuna girdim sanırım kendime vakit ayıramıyorum işler bitmiyor yap et yine aynı ev ne ara dağılıyor anlamıyorum oyuncak toplamaktan gına geldi yeterrrr diye bağırasım var ev kuşu oldum böyle miydim halbuki
Bir hafta bilemedin 10 güne alışırsın suan bünyen alışmadı az yemeye sabret canımAç aç nasıl uyuyacağımı düşünüyorum kara kara
Inan ki bende bekliyordum ne zaman unutma diye haber vereceğini yarin kağıt kalem bildirimleri bekler listeyi yaparım ortmenimliste sıramız...
sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı
mesmeser :13 Ocak 2017
filiztoprak:20 Ocak 2017
seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017
özlemm1990:3 Şubat 2017
ficans:10 Şubat 2017
sabahvesen:17 Şubat 2017
sarfansarı:24 Şubat 2017
zeze_35:3 Mart 2017
leylak84:10 Mart 2017
mesmeser:17 Mart 2017
mesmeser liste sırası sende canım bu sefer unutma. kolay gelsin
kızlar umarım yarın tartı yüzümüzü güldürür
Inan ki bende bekliyordum ne zaman unutma diye haber vereceğini yarin kağıt kalem bildirimleri bekler listeyi yaparım ortmenim
Kolay gelsin canım inşallah hepimiz vermişizdirInan ki bende bekliyordum ne zaman unutma diye haber vereceğini yarin kağıt kalem bildirimleri bekler listeyi yaparım ortmenim
Çok sağol canım inşallah geçer ben benden geçmedenCanım geçmiş olsun kendini fazla yormamaya dikkat et küçük çocuklar olunca böyle oluyor ne yazıkki ee havalarda soğuk biyere gidemiyoruz haliyle sıkılıyor insan kendine dikkat et moralini bozmamaya çalış havalar duzelince herşey yoluna girer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?