Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben de okudum ama yazamadım bu aralar çarpıntım var dün fenalaştım bugün de Dr gittim ilaç başlatılan öyle işte eve geldim bi de mantı açtım oğlanı uyuttum kızı yıkadım şimdi de kızı uyutuyorum sonra da işlere kaldığım yerden devamm

Bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum psikolojik olarak tükenmişlik sendromuna girdim sanırım kendime vakit ayıramıyorum işler bitmiyor yap et yine aynı ev ne ara dağılıyor anlamıyorum oyuncak toplamaktan gına geldi yeterrrr diye bağırasım var ev kuşu oldum böyle miydim halbuki

Bende cok ama cok guzel profiteroller yaparim kizlar pastalar kurabiyeler ama yemem bende yaotiklarimdan esim yer sadece
Geçen akşam yaptığım kueabiyelerden sadece iki tane yedim komşuları çaya çağırdım ben hiç yemedim hepsi çok güzel olmuş deyip herbiri dört beş tane yedi ben de cay ictim

Az önce fırından çıktı
Annem geliyor .eşim almaya gitti.akçay dan sabah 11 otobüsüne binmişti
İçinde salam ve kaşar var.sağlıklıdeğil ama. Yarın oğlanın beslenmesine de koyarım
Eline sağlık canım yaş maya mi kullansın kabartma tozu mu ben de haftaya yapayım çocuklar okula götürsün

Seni gördük daha iyi olduk

Canım geçmiş olsun kendini fazla yormamaya dikkat et küçük çocuklar olunca böyle oluyor ne yazıkki ee havalarda soğuk biyere gidemiyoruz haliyle sıkılıyor insan kendine dikkat et moralini bozmamaya çalış havalar duzelince herşey yoluna girer canim

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı

mesmeser :13 Ocak 2017

filiztoprak:20 Ocak 2017

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

mesmeser liste sırası sende canım bu sefer unutma. kolay gelsin
kızlar umarım yarın tartı yüzümüzü güldürür

Inan ki bende bekliyordum ne zaman unutma diye haber vereceğini yarin kağıt kalem bildirimleri bekler listeyi yaparım ortmenim

Çok sağol canım inşallah geçer ben benden geçmeden

İki çocuğu bünye kaldırmadı sanırım :) :) ikisi de hasta oldu havalar derken eve tıkıldım iyice ne bileyim çalışınca kafa dağılıyor biraz ev hanımı olmak bana göre değil kesinlikle takıntı yapıyorum hiç boş durmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…