Günaydın mıGunaydin kizlar masallah sohbetinizi oku oku bitiremedim. bu sabah tartildim ve yarim kilo almisim.
Tabi hemen diyete basladim yine.
Sabah 1 dilim tost ekmek ve cok az tulum peyniri.
Simdi bitki cayi iciyorum.
oglen salata ve corba.
aksam salata ve corba olacak ogunlerim. arada bitki cayi icmeye devam.
Pazar gunu sporada basliycam insallah hemen veririrm aldigimi.
Napıyım daha ilk günümde profiterol gösterilirmişuan bende bu durumdayım
Bir tabağı tepeleme doldurma canımKızlar bir tabak yeşil fasulye ve bir tas salata yiyimmi
diyet yaparken nefsine hakim olabilmeli insan canım.Tamamçok acımasızınız
Tamamdiyet yaparken nefsine hakim olabilmeli insan canım.
afiyet olsun cnm gelin iyi beslemis masallahdün yemekteydik tatlılar işi bozdu okadar olur artık davet bu
menüler= şehriye çorbası+ tavuklu patates+nokutllu pilav+kereviz yemeği
garnitürler=brokolii salatası+turp salatası+kereviz salatası+turşu
tatlı =haşhaşlı tatllı +kadayıf sarma
meyve
hepsinden az az yedim
bugün kahvaltım aynı
akşam yemeğim= sebzeli tavuk sote +turşu
Az önce fırından çıktı
Annem geliyor .eşim almaya gitti.akçay dan sabah 11 otobüsüne binmişti
İçinde salam ve kaşar var.sağlıklıdeğil ama. Yarın oğlanın beslenmesine de koyarım
Yok anam fıstık gibin hatundum..Aynaya bakıp bi de salak salak benim bacaklarım neden birbirine deymiyor ki derdimBen oldum olası tombistim :)
ohh ellerine sağlık çok güzel görünüyor..
teşekkür ederim canım tadını bende bilmiyorumkremadan bile tatmadım. parmağıma vs bulaşanları direk peçeteyle sildim
canım cuma tartılıyoruz ama sen listeye girmek istiyorsan 1 hafta düzenli menü bildirmelisin sonra listemize girersin..tabii liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen..cumaları listeyi sırayla yapıyoruz..sen de başlangıç kilonu bildirirsin yarın..Kızlar yarın mı tartılıyoz sabah mı
sağol canım evet yorucuydu..şiştim bir de..bugün şiştim nedensesersum hosgeldin canmcim ya nobet yorucu gecmis anlasilan gecmis olsun
güzel gözüküyor..Abla yoğurtlu çorba yapmış
Ben de yeşil mercimekli erişte
İçine sarımsaklı yoğurt koydum
geçmiş olsun canım...İyi akşamlar kızlar.gelemedim yine.arada okudum ama yazmaya vakit bulamadım.kızım da ben de hastayız.kızım biraz daha iyi bugün.
yarın da misafir gelecek.bu halimle akşama kadar uğraştım.umarım sizler iyisinizdir kızlar....
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar.gelemedim yine.arada okudum ama yazmaya vakit bulamadım.kızım da ben de hastayız.kızım biraz daha iyi bugün.
yarın da misafir gelecek.bu halimle akşama kadar uğraştım.umarım sizler iyisinizdir kızlar....
sagol cnm iyiyiz bizler coo gecmis olsun kizinla sana daİyi akşamlar kızlar.gelemedim yine.arada okudum ama yazmaya vakit bulamadım.kızım da ben de hastayız.kızım biraz daha iyi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?