Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın mı

Toplamda 4 hurma 2 sini üzerine dogradm. Bugün sanırım kahve içmedim diye kendimi çok miskin ve uykulu hissediyorum. Yarın tartı ne diyecek bana bakalım ona göre devam edersem De yarın kahve De içeceğim. Çörek otu bir fayda sağlamadi açıkçası 3 öğün tükettm Sanrm yarın tuketmem

afiyet olsun cnm gelin iyi beslemis masallah

Hurma yogurt benim en sevdgim diyetlerden kizlar ben eskiden haftada en az 5 gun degisik degisik sok diyetler yapardim ole inatciydim ki aala bozmadim smdi artik sadece bir gun yapiorum

Az önce fırından çıktı
Annem geliyor .eşim almaya gitti.akçay dan sabah 11 otobüsüne binmişti
İçinde salam ve kaşar var.sağlıklıdeğil ama. Yarın oğlanın beslenmesine de koyarım

Eklentiler

• image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 45
Ben oldum olası tombistim :)
Yok anam fıstık gibin hatundum..Aynaya bakıp bi de salak salak benim bacaklarım neden birbirine deymiyor ki derdimbileydim yıllar sonra böyle olacağımı demiydim hiçç
ohh ellerine sağlık çok güzel görünüyor..

teşekkür ederim canım tadını bende bilmiyorum kremadan bile tatmadım. parmağıma vs bulaşanları direk peçeteyle sildim

Kızlar yarın mı tartılıyoz sabah mı
canım cuma tartılıyoruz ama sen listeye girmek istiyorsan 1 hafta düzenli menü bildirmelisin sonra listemize girersin..tabii liste yapma sırasına girmeyi de kabul edersen..cumaları listeyi sırayla yapıyoruz..sen de başlangıç kilonu bildirirsin yarın..

sersum hosgeldin canmcim ya nobet yorucu gecmis anlasilan gecmis olsun
sağol canım evet yorucuydu..şiştim bir de..bugün şiştim nedense

Abla yoğurtlu çorba yapmış
Ben de yeşil mercimekli erişte
İçine sarımsaklı yoğurt koydum
güzel gözüküyor..

geçmiş olsun canım...

Çok geçmiş olsun canım

sagol cnm iyiyiz bizler coo gecmis olsun kizinla sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…