- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Bende kahvaltidan sikiliyorum canim hep ayni seyleri yapiyorumSıkıldım artık benzer şeyleri yemekten farkettim ki ne zamandır bakliyat yemiyorum mesela ben. İlk ayda falan çılbır yapıp yiyordum onu da yemiyorum artık. Bu haftadan itibaren cuma dışında tartılmamaya Da çalışacagim haftada bir tartılacagm. Öğümu De çeşitlendirecegm artık benzer şeyler yemek yerine
Bende kahvaltidan sikiliyorum canim hep ayni seyleri yapiyorum
Yunurta peynir zeytin
Domatesin tadi yok diye almiyorum, salatalik ise kilosu 5 tl lezzetsiz diye almiyorum.
benim de geçen canım acayip sandviç istedi ama evde sandviç ekmeği yoktu yapamadımönce sade türk kahvemi içtim ardından hamburger ekmeğine karışık sandeviç yaptım 3 tane ev yapımı acı uzun biber turşusu ile yedim. 1 tane minik profiterol şimdi de sade sodamı içiyorum. akşam da nohut yerim artık. yanına salata yaparım 1 kase. yoğurtla
Yine öncesi sonrası ile geldim ben şöyle resme baktığımda meğerse cidden güzel bir yol kat etmişim evdekilerin hadi be ne zayıflaması aynısın demesine rağmen
Eki Görüntüle 1938960
biz öyleyiz işte benim de belim ince basenler geniş..belim 38 basenlerim 40 olmuş alakaya maydanozbasenler biraz daha eriseydi 10 numara olacaktı ama basenlerim için tam oturmasın diye kurban bayramında 44 beden pantolon almıştım
Yemekler içinde domates yediğinde yine alerji oluyomudomatesler lezzetsiz canım birde benim domatese alerjim de var. bazen yiyorum bir şey olmuyor bazen de kaşıntı tutuyor. diyet olunca yapılacak başka birşey olmuyor. diyet olmasa sigara böreği poğaça simit vs olur ama bazı fırınlar kepekli açma, kepekli simit poğaça vs satıyor aslında bulduk mu alıp değişiklik olması açısından buzluğa atmak gerek
Baya baya gitmiş beldeki simitYine öncesi sonrası ile geldim ben şöyle resme baktığımda meğerse cidden güzel bir yol kat etmişim evdekilerin hadi be ne zayıflaması aynısın demesine rağmen
Eki Görüntüle 1938960
benim de geçen canım acayip sandviç istedi ama evde sandviç ekmeği yoktu yapamadım..reklamlarda gördüm annesi çocuklara hazırlıyor şööle salamlı marullu amanınnn
afiyet olsunhakettin yanii
biz öyleyiz işte benim de belim ince basenler geniş..
Yemekler içinde domates yediğinde yine alerji oluyomu
Evet bayağı gitti canımBaya baya gitmiş beldeki simit
Boyun kilon kaçdı seninTeşekkür ederim canım :)
Evet bende De öyle bel ince basenler var :)
Pişmiş de sorun yok canım :) çiğ domates
Boyun kilon kaçdı senin
Aynen canim bel ile basen arası iki beden fark varbiz öyleyiz işte benim de belim ince basenler geniş..
Islık çaldım farz et supersin canimYine öncesi sonrası ile geldim ben şöyle resme baktığımda meğerse cidden güzel bir yol kat etmişim evdekilerin hadi be ne zayıflaması aynısın demesine rağmen
Eki Görüntüle 1938960
sağol canımIslık çaldım farz et supersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?