canım bari ayranı tam içeydin kuzum .Akşam yemeğim
Bir ufak gül böreğinin yarısı (börek avuç içimden küçüktu)
Tam buğday ekmeklik sandviç :) ekmeğini kendim yaptım
Yarım bardak ayran
Eki Görüntüle 1940977
ay inşallah demezzzzzzzzzzzzEvet yaaa. gecen gun biraz daha ver ben seni tanidigimdaki gibi ol dedi. o zaman 48 kiloydum cok kemikliydim asiri zayiftim dedim. ben oyle seviyorum dedi. hatta hatirliyorum Turkiye'de zayifligimla hep dalga gecerlerdi insanlar. buraya geldim 48 kiloydum herkes iltifat etmeye basladi cok sasirmistim. Amerikalilar kendileri cok iri olduklari icin belkide zayf insanlara hayranlar. Bilmiyorum ama diyete devam edicem cunku esim mutlu olunca bende mutlu oluyorum o yuzden biraz daha vermem lazim. insallah 50 olunca buda yetmez 48 olsun demez. o kadar zayif olmayi istemiyorum cunku.
afiyet olsun canim salata tam benlik olmus. mecbur kalsam sadece salatayla yasayabilirim.
ben gecen hafta bozmustum bakalim dedigin etkiyi gorecekmiyim?
canım ekmak yapma makinan vardı senin demi. fırında böyle yumuşak olmuyor çünkü.Açıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 1940983 Eki Görüntüle 1940982 Eki Görüntüle 1940984
geçmiş olsun canım . salgın var burda da. domuz gribi diyorlar . her yıl salgından kırılıyor millet . Allah korusunSağol canım ne kadar dikkat etsemde oluyor canım ben de anlamadım yürürken hiç üşümüyordum oysaki, çok terlemiyordum da,eşim kızıyor o yüzden hasta oldun diye, bir de direncim düştü galiba d vitaminim 4 çıktı
Sağol adacım ben de özledim, 2 haftadır yürümüyorum, hasta olunca menü de bildirmek pek olmuyor, diyet dışı oluyor çünkü
Önce iyi olalım sonra dikkat ederiz inşallah canım
Geçmiş olsun leylakım
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
hoş geldin ve geçmiş olsun . atlattın sınavlarınıMerhaba hanimlar
50 sf ilerlemis hepsini okumadim herkes iyidir insallah.
Sinavi arlattim cok sukur yarindan itibaren menu bildirimlerimi yaparim.
ben de dün akşam büyük boy hamburger ekmeğine hamburger yaptım. köfteleri sabahtan yoğurmuştum. içine halka soğan marul turşu koydum . 1 tane tam yedim .çüş banaBu aralar bi sandwich furyası başladı sırayla tüm topik yicez herhalde benim de canım çekti kaç gündür zor tutuyorum kendimi lütfen olmuyo böyleeee:) :)
ay igne vermiş . canım kim bilir ne haldesin. hastalıktan dolayı kendine de bakamaz insan. gelemiyordun da buralara. belliydi hastalık . bu kez işe yarar inşallah . kendin nasılsın . kırgınlık ağrı var mı.Selam kızlar
Bugün tekrar dr a gittim 10 gündür içtiğim antibiyotik boşa gitti,şimdi de 15 tane antibiyotik iğne verdi bu sefer işe yarar inşallah
Sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir zeytin gün kurusu kayısıceviz 1 ekler pasta
Akşam zeytinyağlı barbunya az lazanya
iyi olun da sonra yürürsün kızçeni pusete koyupSelam kızlar,geçmişi okuyabildim sonunda:)ben ve kızım bugün biraz daha iyiyiz.ama pek nazlı oldu kızım.o yüzden yürüyüşe çıkamıyorum hâlâ.o iyi olsun da önemli değil.
Yediklerime gelince:
Sabah:2 küçük pankek,1 haşlanmış yumurtanın sarısı,peynir,zeytin
Akşam:küçük bir tabak bulgur pilavı,ayran
canm sende saglikli ekmeklerle peynirli sandvic yesillik yap benm de her oglen tostum var cok seviorumBu aralar bi sandwich furyası başladı sırayla tüm topik yicez herhalde benim de canım çekti kaç gündür zor tutuyorum kendimi lütfen olmuyo böyleeee:) :)
Her öğlen tost mu hem de diyetteykenncanm sende saglikli ekmeklerle peynirli sandvic yesillik yap benm de her oglen tostum var cok seviorum
Rabbim sağlık huzur içinde birlikte yaşamayı nasip etsin Cnm. MutluluklarKızlar bugün evlilik yıldönümümüz8.ci senemiz hem sevinçliyim hem duygusal
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayimbir ömür boyu da onunla olurum insallah
Allahım 8 senemizi 2 melekle taçlandırdıkalan yarımız tamamlandı
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu
Aynen canm okulda pratik oluo 2 dilim kepek ekmegi arasina yaoiorum gayet iyi diyetisyen verdi zatenHer öğlen tost mu hem de diyetteykenn
ne guzel ifade etmissin cnm allah bir omir ayirmasin bugun ins cok guzel bir gun olsunKızlar bugün evlilik yıldönümümüz8.ci senemiz hem sevinçliyim hem duygusal
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayimbir ömür boyu da onunla olurum insallah
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim sağlık huzur içinde birlikte yaşamayı nasip etsin Cnm. Mutluluklar
Inşallah canım teşekkür ederimAynen canm okulda pratik oluo 2 dilim kepek ekmegi arasina yaoiorum gayet iyi diyetisyen verdi zaten
ne guzel ifade etmissin cnm allah bir omir ayirmasin bugun ins cok guzel bir gun olsun
Canim nice yillara insallahAmin canım çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım inşallahCanim nice yillara insallah
Leylakcim gecmis olsun canim cok
Sağol canım ne kadar dikkat etsemde oluyor canım ben de anlamadım yürürken hiç üşümüyordum oysaki, çok terlemiyordum da,eşim kızıyor o yüzden hasta oldun diye, bir de direncim düştü galiba d vitaminim 4 çıktı
Sağol adacım ben de özledim, 2 haftadır yürümüyorum, hasta olunca menü de bildirmek pek olmuyor, diyet dışı oluyor çünkü
Önce iyi olalım sonra dikkat ederiz inşallah canım
Geçmiş olsun leylakım
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
Çocuklar hasta olunca huyları da değişiyor canım malesef. Tekrar çok geçmiş olsun.
Tekrar geçmiş olsun canımleylak84
geçmiş olsun canım . salgın var burda da. domuz gribi diyorlar . her yıl salgından kırılıyor millet . Allah korusun
leylak84 canım geçmiş olsun . düzelmediniz mi hala. iyi değil misiniz ?
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz8.ci senemiz hem sevinçliyim hem duygusal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?