Demek inanmıyordu erkeklerin kendini begenmislikleri isra kadınların kafaya bişey koydumu yapacaklarını daha tam bilmiyorlar. Sen de ödülünü al çatır çatır ye ona da bir kahve ismarlaBen yavaş yavaş işe gidicem eşim şaka da olsa tartıyı bozmadın dimi dedi aslında mıralim boZuldu sanki bu kiloları bi günde mi verdim geçenlerde şu kadar gramım kaldı derken nie tartıyı mı bozdun demiyordu da şimdi dio aslında sinirlenip patlardım da bu sefer içtenlikle ödülümü vermez gam getirir isteksiz şeyler be gerek var huzursuz olmaya zaten şaka yaptı tek cümle geçti de taktım işte konunun üzerinde durmucam ben de güldüm geçtim
Afiyetler olsun canim ins agxina iyi gelur sifa da olur40 dk 4km yuruyus
25 dk gym direct
balkabagi cikaracam dondurucuya atmıştım yarin agirlikli onu meyve ve sulu gıdalar yemeyi planliyorum
normalde calusio musun cnm suan dogum falan yaptin ondan mi calismiosun yoksaSelam kızlar anca gelebildim bugün bol bol gezdim iki kapı yaptım :) öğlen arkadaşıma gittim akşam da akraba oturmasına ana sadece öğlen yedim akşam da yemedim bişey karnım zil çalıyooo kaç zamandır oturmaya gitmemiştim çalışmamak ne farklı bir duyguymuş
Dunyanin en iyi detoksudurPerşembe yap balkabağı ve detoks tartı öncesi iyi olur
Oh madallh canim cok da beceriklisin tebrik ediorum sen tabiki tahin pekmez yemelisin canim surda 2 kilocuk kaldi ben yememeliyim :)Öğlen çeyrek sandviç tavuklu, yarım kase çorba ve kocaman bir salata yedim.
Sonra 45 dk GYM de spor yaptım.
Sonra oğlumu kreşten alıp eve geldim. Tarçınlı suyumu içiyorum.
Bahçemizden topladığım domates, yeşil fasulye, patlıcan ve biberle yaz türlüsü yanına pilav ve et suyuna çorba yapıcam. Etleri haşlıyorum şu an. Suyunu çorbaya etlerinide türlüye koyarım. Akşam yemekte hepsinden biraz yerim sonrada kayısılı form çayı içerim.
Şimdi internette çorba tarifi bakıcam. Değişik bir çorba arıyorum. Meksika tariflerine bir bakayım. Geçen mayısta Meksika'da bir otelde kalmıştık çorbalar harikaydı. Bol acılı tam sevdiğim gibi
Ayy gitmeyince ne zor gelio gitmek bnde simdi 15 tatildryim hem dkiliorum hmde gitmek istemiorum havalar karli ondangünaydın güzeller..işe gideceğim günler stresten heralde uykum hep bölük pörçük..5.30 da hortladım..dedim bari çay koyayım da eşimle kahvaltı yapalım..kahvaltı dedimse tost
kahvaltım
çavdar ekmeğinden karışık tost
8-10 adet zeytin
çay çayyy
bugün mesaim var sadece akşam 8 de gelicem..sonrakiler nöbet..arada mesai sonrası eve gelmek iyi oluyor..geç de olsa evde uyumak gibisi yok..
iş yerinde karışık ızgara ve ezogelin varmış..tam benlik..ama yanında sütlaç da varmışöğlen yerim sanırım akşam yemem..
regl tam hız devam..tamponlar olmasa rezil olurum. .mesaide hep tampon kullanıyorum rahat oluyor 2-3 saat rahat ediyorum..en önemlisi kaza tehlikesi yok ..bugün de çok geliyor ..yarına azalır ben de inşallah yürüyüşlerime başlarım..
çayımı içeyim de accuk haber izleyeyim barii
bosver canim takilma sen ona benimkide neler dio bilemezsinBen yavaş yavaş işe gidicem eşim şaka da olsa tartıyı bozmadın dimi dedi aslında mıralim boZuldu sanki bu kiloları bi günde mi verdim geçenlerde şu kadar gramım kaldı derken nie tartıyı mı bozdun demiyordu da şimdi dio aslında sinirlenip patlardım da bu sefer içtenlikle ödülümü vermez gam getirir isteksiz şeyler be gerek var huzursuz olmaya zaten şaka yaptı tek cümle geçti de taktım işte konunun üzerinde durmucam ben de güldüm geçtim
Normalde çalışıyorum canım 6 aylık oğlum var ücretsiz izin aldım evdeyim bir süreAfiyetler olsun canim ins agxina iyi gelur sifa da olur
normalde calusio musun cnm suan dogum falan yaptin ondan mi calismiosun yoksa
Dunyanin en iyi detoksudur
Oh madallh canim cok da beceriklisin tebrik ediorum sen tabiki tahin pekmez yemelisin canim surda 2 kilocuk kaldi ben yememeliyim :)
Ayy gitmeyince ne zor gelio gitmek bnde simdi 15 tatildryim hem dkiliorum hmde gitmek istemiorum havalar karli ondan
bosver canim takilma sen ona benimkide neler dio bilemezsin
Afiyet olsunÖğlen çeyrek sandviç tavuklu, yarım kase çorba ve kocaman bir salata yedim.
Sonra 45 dk GYM de spor yaptım.
Sonra oğlumu kreşten alıp eve geldim. Tarçınlı suyumu içiyorum.
Bahçemizden topladığım domates, yeşil fasulye, patlıcan ve biberle yaz türlüsü yanına pilav ve et suyuna çorba yapıcam. Etleri haşlıyorum şu an. Suyunu çorbaya etlerinide türlüye koyarım. Akşam yemekte hepsinden biraz yerim sonrada kayısılı form çayı içerim.
Şimdi internette çorba tarifi bakıcam. Değişik bir çorba arıyorum. Meksika tariflerine bir bakayım. Geçen mayısta Meksika'da bir otelde kalmıştık çorbalar harikaydı. Bol acılı tam sevdiğim gibi
Acaba çocuk 2 yaşına 1 ay kala da alınır mı üretsin izinNormalde çalışıyorum canım 6 aylık oğlum var ücretsiz izin aldım evdeyim bir süre
Günaydın arkadaşlar
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu
Allah kolaylık versin esin çalışmıyor mu o zamanAcaba çocuk 2 yaşına 1 ay kala da alınır mı üretsin izin
Ben de istiyorum
17 aylık kızım
Eşim veteriner
Arkadaşının yanında klinikte
Çalıştığı klinik kapandi
Benim izin olayım suya düştü o nedenle
Sağolasın :)Tebrikler canim
aynen k kadar çalıştım aç kaldım ne zor anlayamaz bunu boşver moralimi bozamamDemek inanmıyordu erkeklerin kendini begenmislikleri isra kadınların kafaya bişey koydumu yapacaklarını daha tam bilmiyorlar. Sen de ödülünü al çatır çatır ye ona da bir kahve ismarla
aynen verdim işte daha napim hihiAfiyetler olsun canim ins agxina iyi gelur sifa da olur
normalde calusio musun cnm suan dogum falan yaptin ondan mi calismiosun yoksa
Dunyanin en iyi detoksudur
Oh madallh canim cok da beceriklisin tebrik ediorum sen tabiki tahin pekmez yemelisin canim surda 2 kilocuk kaldi ben yememeliyim :)
Ayy gitmeyince ne zor gelio gitmek bnde simdi 15 tatildryim hem dkiliorum hmde gitmek istemiorum havalar karli ondan
bosver canim takilma sen ona benimkide neler dio bilemezsin
Ne kadar cabalasak da sporsuz olmuyor canım
bende de aynı durumlar..hayr olsun bakalım
sağol canım..aynen olmuyor kocişlerle olmuyorkeşke getirseydin bandını bisikletten daha iyi
sağol canım..
Afiyet olsun
Dün yazında külliyeden bahsetmişsin
Oralarda böyle yerlere. Bakış Nasıl.
Kalabalık oluyor mu cami
Florida da cami olacağını düşünmemiştim gerçekten
Bugun su vucida elektrik vererek kas calistiran alete girdim cok hos ya resmen tum vucudum titrio :) 5 yildir spor yapiorum bacaklar yuzde yuz kasliymis da ust govde hic calismio esimle anlastik 10 seans gitcem:) ama tek bir lokma bile kacamak yok diyette dio yemin ettirdi bide benimki de tam takintili ole zayif falan olmicaksin kemik yigini olcaksin gorcek ama o yaza kadar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?