Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Demek inanmıyordu erkeklerin kendini begenmislikleri isra kadınların kafaya bişey koydumu yapacaklarını daha tam bilmiyorlar. Sen de ödülünü al çatır çatır ye ona da bir kahve ismarla

40 dk 4km yuruyus
25 dk gym direct
balkabagi cikaracam dondurucuya atmıştım yarin agirlikli onu meyve ve sulu gıdalar yemeyi planliyorum
Afiyetler olsun canim ins agxina iyi gelur sifa da olur
normalde calusio musun cnm suan dogum falan yaptin ondan mi calismiosun yoksa

Perşembe yap balkabağı ve detoks tartı öncesi iyi olur
Dunyanin en iyi detoksudur
Oh madallh canim cok da beceriklisin tebrik ediorum sen tabiki tahin pekmez yemelisin canim surda 2 kilocuk kaldi ben yememeliyim :)
Ayy gitmeyince ne zor gelio gitmek bnde simdi 15 tatildryim hem dkiliorum hmde gitmek istemiorum havalar karli ondan
bosver canim takilma sen ona benimkide neler dio bilemezsin

Kahvaltim yesil cay bir yumurta peynir 2 ceviz bir dilim ekmek
Oglen corca ayran ve yogurdum var bu hafta ankarada kacirdiklarimi kismam icin diyt boyle verdi:))

Normalde çalışıyorum canım 6 aylık oğlum var ücretsiz izin aldım evdeyim bir süre

Afiyet olsun
Dün yazında külliyeden bahsetmişsin
Oralarda böyle yerlere. Bakış Nasıl.
Kalabalık oluyor mu cami
Florida da cami olacağını düşünmemiştim gerçekten

Normalde çalışıyorum canım 6 aylık oğlum var ücretsiz izin aldım evdeyim bir süre
Acaba çocuk 2 yaşına 1 ay kala da alınır mı üretsin izin
Ben de istiyorum
17 aylık kızım
Eşim veteriner
Arkadaşının yanında klinikte
Çalıştığı klinik kapandi
Benim izin olayım suya düştü o nedenle

Allah kolaylık versin esin çalışmıyor mu o zaman

A
aynen verdim işte daha napim hihi

Bugun su vucida elektrik vererek kas calistiran alete girdim cok hos ya resmen tum vucudum titrio :) 5 yildir spor yapiorum bacaklar yuzde yuz kasliymis da ust govde hic calismio esimle anlastik 10 seans gitcem:) ama tek bir lokma bile kacamak yok diyette dio yemin ettirdi bide benimki de tam takintili ole zayif falan olmicaksin kemik yigini olcaksin gorcek ama o yaza kadar(

Ne kadar cabalasak da sporsuz olmuyor canım

Kesinlikle öyle canım...

bende de aynı durumlar..hayr olsun bakalım
sağol canım..aynen olmuyor kocişlerle olmuyorkeşke getirseydin bandını bisikletten daha iyi

sağol canım..

Bandımı yine getirtebilirim de yer sıkıntısı var sersumum.ama bi yer açıp koymam gerek artık,yoksa gitmiyo kilolar...

Gunaydin kizlar
Sabah tarcinli suyumu ictim 3 adet kayisi yedim. kahvaltida istahim yoktu 1 dilim ekmegi zeytin ezmesi ve pekmeze banarak zorla yedim. cocuklari okula birakip ofise geldim midem kaziniyor. ama su icecem sadece bisey yemiycem.
oglen icin aksamdan lana turlu ve corbadan getirdim. pilav sevmiyorum zaten o yuzden getirmedim aksamda esime eslik etmek icin 2 kasik zorla yemistim.
bu aksam esim bisiklet surmeye gidiyor cok gec gelir o yuzden cok yemek yapmama gerek yok cocuklara yogurtlu makarna yaparim ben de yerim. cok severim yogurtlu makarnayi

Afiyet olsun
Dün yazında külliyeden bahsetmişsin
Oralarda böyle yerlere. Bakış Nasıl.
Kalabalık oluyor mu cami
Florida da cami olacağını düşünmemiştim gerçekten

Her sehirde mutlaka var. Burdakini biz Turk aileler birlesip mustakil bahceli bir ev aldik ve icini cami ve kulliyeye cevirdik. ibadet alanlari kutuphane okul hersey var. gelen gidende oldukca fazla. sadece Turkler degil, diger ulke muslumanlarida geliyorlar ve cocuklarini okula gonderiyorlar. okulda Turkce, Turk Tarihi, Kurani Kerim ve din dersleri veriliyor. zaten diger ulke muslumanlari Turklere (osmanlilara) hayranlar. cok saygi duyuyorlar ve Turkce ogrenmeye calisiyorlar.
Miami'de Araplarin yaptirdigi cok guzel bir cami var internetten bakarsan bulursun mutlaka. Ama ben 1 kere gittim kulturleri cok degisik ben kapali giyinmedigim icin tuhaf davrandilar rahat edemedim. yemekleride farkli geldi.
Turkler bambaska. bizim camiye isteyen herkes gidiyor. pazar aksamki yemekte hiristiyan amerikalilar bile vardi. acik kapali namaz kilan kilmayan bir arada gayet keyifliydi. kimse kimseye kiyafetinden yada inancindan dolayi tuhaf davranmaz kesinlikle. Aslinda araplar bile bizim kulliyeye geldiklerinde bizim gibi olmaya calisiyorlar. kendi camilerindeki gibi tuhaf davranmiyorlar. diyorumya hepsi Turklere hayran idolleriyiz resmen.

Ayyyy ayni benim esim. 165 boyum 52 kiloyum ve bana hala siskosun diyor hemde Turkceee zaten 5-10 tane kelime var bildigi onlardan bitanesi de sisko. habire sisko diyor cocuklarin bile diline dusurdu beni onlarda sisko diyor. 7 yasindaki kizim annecim bol bol spor yapman lazim zayiflaman lazim diye bana akil veriyor.
48 kilo olmam lazimmis kemiklerim cikmaliymis oyle seviyormus beyefendi.
bir suru cocuk hamilelik dogum emzirme sonrasi 52 kiloya dustum ve hala siskoyum.
sinir oluyorum ama azmettim sisko lafini yedircem ona ben

Kızlar saat 2 gibi spora gittim.kardiyo yapacakmısım 2 hafta.ama öldüm yoruldum.vücut spora alışkın degil ki.Bugün yediklerim
Uyanınca:1 muz
1çay bard. ballı süt.

Saat 12'de:yumurta
6 zeytin
Roka
1 dlm tam ekmek

Spora gitmeden önce Adıyaman kahvesi(33 kl olunca yazdm)

Saat 2-3 arasi spor

Spordan dönerken yarım elma

Saat 4bucukta:yesil mercimek yemeği
Yogurt
Biraz turp

Birazdan da cacık icip bugünü kapatmayı planliyorum.

Yalniz sabah tartildigimda 66.6 idim.
-1.4 görünce iyi geldi. Sabaha kaç çıkarım bilmem.dayababilsem cumaya kadar tartilmak istemiyorum aslinda ama.sabredemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…