Dosya yükleden yüklüyorumYaptığım tereyagin görüşünü ve balkabagini atacaktim dondurucuya atmıştım belki size de fikir olur da atarsınız diye malum diyet için iyi bir besim
Oy yavrucumoglen yemegimi az once yedim.
yarim kase meksika sebze corbasi ve yarim tabak etli yaz turlusu. ustunede 1 kupa cappuccino ictim.
simdi 1 saatligine GYM'e gidiyorum. 30 dk cardio 30 dk agirlik calisicam.
aksama yogurtlu makarna planim hala degismedi.
Amerikalılar iri yapılı kı çocuk reyonundan giyinmişsinEger iri kemikliysen (iri bir kizdim yazmissin ama ne acidan iriydin yazmamissin) cok zayif olursan cirkin olabilir. yani kendi vucudunu sen daha iyi bilirsin gerci ama iri kemiklilere asiri zayiflik yakismiyor. ben cok ince kemikliyim o yuzden azicik kilo alsam sisko gorunuyorum. 30 yasima kadar 45-48 arasiydim bende guzel gorunuyordu. manken gibiydim ama benimle ayni boyda olan iri kemikli tanidiklarim var 55in altina dusunce kemik yigini gibi oluyorlar cok cirkin oluyor. ayni boydayiz ama onlarin ideal kilosu 55-57 benimki 48-52 sadece boy degil vucut sekli ve yapisi da onemli. bence sen en guzel hangi kiloda oldugunu dusunuyorsan idealin o kilo olmali.
ben esimle ilk tanistigimda 48 kiloydum haftanin her gunu spor yapiyordum ve 48 kilo olmak benim vucut seklime cok yakisiyordu. o yuzden esim tekrar 48 kilo ol diye tutturuyor. ama arada 3 cocuk dogurdum haliyle biraz kilo aldim onu anlamiyor. gerci bende hirs yaptim 48 olmasa da 50 ye dusecem insallah.
Atabilirsen memnun oluruzYaptığım tereyagin görüşünü ve balkabagini atacaktim dondurucuya atmıştım belki size de fikir olur da atarsınız diye malum diyet için iyi bir besim
Bu akşam et suyuna nohut vardı
Et kemikliydi ve nohuta verdiği aromadan dolayı yiyemedim
Ev halkı seviyor
Soğan sarımsak yedim ekmeğe sarıp
Eşim yiyordu nohutun yanında , dayanamadım yedim
O kadar uğraştım atamadım resmî offf
kemik olarak iriyim canm sagol verdigin bilgiler icin bnde 55 dusunuodum esim 55 olsan yeter fazlasiyla dedi ama bu kez biraz daha dusmek istiorumEger iri kemikliysen (iri bir kizdim yazmissin ama ne acidan iriydin yazmamissin) cok zayif olursan cirkin olabilir. yani kendi vucudunu sen daha iyi bilirsin gerci ama iri kemiklilere asiri zayiflik yakismiyor. ben cok ince kemikliyim o yuzden azicik kilo alsam sisko gorunuyorum. 30 yasima kadar 45-48 arasiydim bende guzel gorunuyordu. manken gibiydim ama benimle ayni boyda olan iri kemikli tanidiklarim var 55in altina dusunce kemik yigini gibi oluyorlar cok cirkin oluyor. ayni boydayiz ama onlarin ideal kilosu 55-57 benimki 48-52 sadece boy degil vucut sekli ve yapisi da onemli. bence sen en guzel hangi kiloda oldugunu dusunuyorsan idealin o kilo olmali.
ben esimle ilk tanistigimda 48 kiloydum haftanin her gunu spor yapiyordum ve 48 kilo olmak benim vucut seklime cok yakisiyordu. o yuzden esim tekrar 48 kilo ol diye tutturuyor. ama arada 3 cocuk dogurdum haliyle biraz kilo aldim onu anlamiyor. gerci bende hirs yaptim 48 olmasa da 50 ye dusecem insallah.
Sagol canim ya bi denim bnceCanım vemesmeser msj yazdığınız bölümde dosya ekle yazıyor ya oraya tıklayın zaten karşınıza seçenekler çıkar telefon hafızası yada dosyalarım die oradan seçerek yuklersiniz. Sonra altta çıkar msj bölümünde tam resim küçük resim die seçeneği tıklayıp yüklenir. Umarım anlatabildim bu arada bende tel.den giriyorum hep...
ahh ahh nasil ozluorum yazi nasilYazın yapmıştım
Resimleri karıştırırken buldum
Erikle pişirmiştim
Ahhhh yazzzz
Ömür boyu mutluluklar canimMinik oğlum ve eşimin en çok sevdiğim resimlerinden biri..
Bende deniyorum akşamdan beri olmuyor yaYok yuklenmio sanirim aeylanin dedigi gbi kesmek falan lazim hata verio
Sabah kahvaltim
Yumurta peynir 2 ceviz bir dilim ekmek yesillik
Neden kiBende deniyorum akşamdan beri olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?