Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne kadar cabalasak da sporsuz olmuyor canım

slm arkadaşlar
iyisinizdir umarım
pek tadım yok bu ara bugünde diyete başlayamadım
ama bırakmak yok tabi
bende de aynı durumlar..hayr olsun bakalım
sağol canım..aynen olmuyor kocişlerle olmuyorkeşke getirseydin bandını bisikletten daha iyi

sağol canım..

Ben hem spor hem dieyt yapiorum canim spor yaptigim icin protein agirlikli besleniorum ozellikle aksamlari
Ben bişey sormak istiyorum kızlar dietisyen eşliğinde zayıflayan var mı etkili oluyor mu ben de gitmeyi düşünüyorum da
Ben gdiorum cok memnunum bu gittigim 4.diyetisyen en sonunda aradgimi buldum
tahin pekmez cok guzel tok tutuo bnde cok severim ama diyey iste yiyemioruz smdi

Akşam. Yemeği tava böreği
Kaşar ,ezine peyniri
3 yumurta çırptım.arasına döktüm
Az tadına baktım yemedim
Ama aburcubur yedim bugün ,şeker vs.
Çocuk muyum neyim
borek nefis gorunuo canim ellerine saglik

Akşam ödem atıcı bireyler icebilirsin canım. Bu arada idda neyeydi kazanmak için çok cabaladin
İnternetten araştırıyorum işte yaa eşimle iddiaya girdik hatta sekiz on gün kala iki katına çıkardık iddiayı sadece ödül için diil ama ödülün etkisi büyük beşyüz tlydi iki katına çıkardık 1.000 tlye beş kilo veremessem bin tl verecektim verirsem de o bana vercekti senin paran benim param asla yok şükür ihtiyaç da yok ama teşvik amaçlı çok heyecanlıyım

öğlen

dolu bir kase şehriye çorbası

akşam

3 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt
turşu

çayla beraber maalesef 3 tane eti hoşbeş gofret
Off sersum onun tahinlisi cikmis bayilirim tahinle seylere krizim tuttu gecenlerde ara ara bi kald sonunda buldum ama asiri da begenmedi favorim findiklo:)

hadi bakalım
Off sersum onun tahinlisi cikmis bayilirim tahinle seylere krizim tuttu gecenlerde ara ara bi kald sonunda buldum ama asiri da begenmedi favorim findiklo:)
aynen yeşili dimi..bayılıyorummmmm
Nie üzgün üye yazıo sen de
o yine banlandı canım

Börek güzel görünüyor çayla da iyi gider pek ugramadin sanırım bugün
Yıllık izin aldım
Çocuklarla evdeyim
Hava çok soğuk bi yere çıkmadım
Ve 17 aylık kızım öğlen uyuyor
O uyunınca 2 komşumu kahve içmeye çağırdım
Sağ olsun geldiler
Resmen terapi oldu bana
Böyleydi bugün
.bol kaçamak yaptım malesef
Çikolata ve şeker yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…