Ne kadar cabalasak da sporsuz olmuyor canımGeçmiş olsun kuzum.benim de kociş evdeydi bu hafta.gerçekten diyet olmuyo o zaman.neyse bu hafta toparlarız artık.benim de sorunum spor.dışarda yürüyecek vakit bulamıyorum.bisiklet de sevmiyorum.koşu bandını da bu eve taşınırken getirmedim,boş odaya köşe takımı aldığım için.napıcam bilmiyorum.sporsuz da olmuyo
bende de aynı durumlar..hayr olsun bakalımslm arkadaşlar
iyisinizdir umarım
pek tadım yok bu ara bugünde diyete başlayamadım
ama bırakmak yok tabi
sağol canım..aynen olmuyor kocişlerle olmuyorGeçmiş olsun kuzum.benim de kociş evdeydi bu hafta.gerçekten diyet olmuyo o zaman.neyse bu hafta toparlarız artık.benim de sorunum spor.dışarda yürüyecek vakit bulamıyorum.bisiklet de sevmiyorum.koşu bandını da bu eve taşınırken getirmedim,boş odaya köşe takımı aldığım için.napıcam bilmiyorum.sporsuz da olmuyo
sağol canım..sersum geçmiş olsun
Az önce esim yemege geldi.68 olduğumu duyunca hemen beni spor salonuna yazdırmaya karar verdi.
işe dönerken de yazdırmış.Bakalım yarın spor salonuna başlayacağım.
Benimkide 68 oldgumu duyunca sok gecirmisti o yuzden butun zayiflama girisimlerimi destekledi:)
sabah 2 yumurta üzeri karabiberli yanına 5 zeytin küçük bir tam tahıllı ekmek dilimi yedim.
biraz önce tarçınlı suyunu içtim uyanır uyanmaz da yeşil çay içmiştim Akşama da yeşil mercimek çorbası içeceğim.
Ben hem spor hem dieyt yapiorum canim spor yaptigim icin protein agirlikli besleniorum ozellikle aksamlariGeçen sene 1 ay bi gitmiştim.ama kilo kaybından ziyade incelme olmustu.ben hem incelme hem de kilo kaybı istiyorum.kas ağırlıgından tartı degismeden incelmistim.ama en önemlisi spor yaparken iştahım açılmıstı.
Spor yaparken nasıl beslenmem konusunda bilgisi veya deneyimi olanlar bi akıl verin nolur
Ben gdiorum cok memnunum bu gittigim 4.diyetisyen en sonunda aradgimi buldumBen bişey sormak istiyorum kızlar dietisyen eşliğinde zayıflayan var mı etkili oluyor mu ben de gitmeyi düşünüyorum da
tahin pekmez cok guzel tok tutuo bnde cok severim ama diyey iste yiyemioruz smdiGunaydin kizlar herkes gayet motive ve aktif masallah. Aramiza yeni gelenler var galiba. hosgeldiniz insallah sizlerde sabir ve azimle devam ederseniz kesinlikle istediginiz sonuca ulasirsiniz.
Dun bildirim yapamadim bir Turk arkadasla ve annesiyle butun gun alisveris merkezinde gezdik ve oglen hamburger yedik. aslinda hic guzel degildi ama cok acikmistim mecburen yedim. aksamda camide(ayni zamanda kulliye) yemek verdiler ama ben neredeyse hic yemedim baklava bile vardi ama tadina bile bakmadim. uzun suredir gormeyenler erimis bitmissin daha diyet yapma artik dediler ama gelde sen bunu benim amerikali iskelet sever kocise anlatAdam tutturdu 2-3 kilo daha ver diye. ben de biraz agirdan aliyorum gerci cok ugrasmiyorum ama yinede 2-3 ay icinde beyefendinin! istedigi kiloya duserim sanirim.
Bu sabah namazdan sonra 2 kayisi yedim ve su ictim. kahvaltida tahin pekmez ve 1 dilim ekmek yedim. bugunlerde kahvalti takintim tahin pekmez karisimi baska bisey canim istemiyor. simdi de kayisili form cayimi iciyorum.
oglen icin dun yemek yapmadigim icin bisey yok henuz ne yiyecegime karar vermedim.
borek nefis gorunuo canim ellerine saglikAkşam. Yemeği tava böreği
Kaşar ,ezine peyniri
3 yumurta çırptım.arasına döktüm
Az tadına baktım yemedim
Ama aburcubur yedim bugün ,şeker vs.
Çocuk muyum neyim
İnternetten araştırıyorum işte yaa eşimle iddiaya girdik hatta sekiz on gün kala iki katına çıkardık iddiayı sadece ödül için diil ama ödülün etkisi büyük beşyüz tlydi iki katına çıkardık 1.000 tlye beş kilo veremessem bin tl verecektim verirsem de o bana vercekti senin paran benim param asla yok şükür ihtiyaç da yok ama teşvik amaçlı çok heyecanlıyımAkşam ödem atıcı bireyler icebilirsin canım. Bu arada idda neyeydi kazanmak için çok cabaladin
Off sersum onun tahinlisi cikmis bayilirim tahinle seylere krizim tuttu gecenlerde ara ara bi kald sonunda buldum ama asiri da begenmedi favorim findiklo:)öğlen
dolu bir kase şehriye çorbası
akşam
3 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt
turşu
çayla beraber maalesef 3 tane eti hoşbeş gofret
hoşbeşi beşlemedim allahtanöğlen
dolu bir kase şehriye çorbası
akşam
3 kaşık ıspanak yemeği
yoğurt
turşu
çayla beraber maalesef 3 tane eti hoşbeş gofret
Nie üzgün üye yazıo sen debirazdan form kayısılı erikli çayımı da içerim gün biter benim için :)
hadi bakalımİnternetten araştırıyorum işte yaa eşimle iddiaya girdik hatta sekiz on gün kala iki katına çıkardık iddiayı sadece ödül için diil ama ödülün etkisi büyük beşyüz tlydi iki katına çıkardık 1.000 tlye beş kilo veremessem bin tl verecektim verirsem de o bana vercekti senin paran benim param asla yok şükür ihtiyaç da yok ama teşvik amaçlı çok heyecanlıyım
aynen yeşili dimi..bayılıyorummmmmOff sersum onun tahinlisi cikmis bayilirim tahinle seylere krizim tuttu gecenlerde ara ara bi kald sonunda buldum ama asiri da begenmedi favorim findiklo:)
o yine banlandı canımNie üzgün üye yazıo sen de
Yıllık izin aldımBörek güzel görünüyor çayla da iyi gider pek ugramadin sanırım bugün
Çok komik
Hiç akıllı durmuyorhadi bakalım
aynen yeşili dimi..bayılıyorummmmm
o yine banlandı canım
aynen tutamıyor kendiniHiç akıllı durmuyorbir daha burdan başka yere bakmicam dedi yine dayanamadı
nie banlanıoki seviyorum ben onuhadi bakalım
aynen yeşili dimi..bayılıyorummmmm
o yine banlandı canım
biz de seviyoruz canım..başka forumlardan biri işine gelmeyince şikayet etmiştir ondan..cuma gecesi gelecekN
nie banlanıoki seviyorum ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?