Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de 165 im.ben 52yi bırak şöyle 55 olsam yeter.

Selam kızlar iyi akşamlar
Bu hafta annemlerde kalıyorum o yüzden pek giremedim.
Kaçamak anne evinde olunca mecburen oluyor

Kahvaltım
1 tereyağlı peynirli omlet
1 domates
3 bardak şekersiz çay
1 tb ekmeği kızarmış

Öğlen
1 portakal
1 tane küçük kurabiye

Akşam
5 tane lahana sarması
2 bardak ayran

Sonrasında çay çay çay

Aynen canim bende yedircem ben 52 olsam ne demek super olur ama imkansiz degil basarcam
En iyisi cardio canm baya yag yakarsin
pek bi kacamak yok canim ya sanki bence gayet basarili:)

Aksam tavuk ayran salata ikindide 7 badem sutlu kahve ictim yag yakimi icin cok iyiymis birazdan elma ins esim cay tatli ve kurabiye keyfi yalarken bende elma keyfi yapcam:))

Ben de 165 im.ben 52yi bırak şöyle 55 olsam yeter.

hahahahah yanlis yazmisim 168 boyum 52 kiloyum aslinda baya zayifim hatta burda insanlar iri oldugu icin kiyafetler 4 ten basliyor bana gore 1 veya 2 beden olcusu kiyafet bulmak zor oluyor. 48 kiloyken cocuk reyonlarina gonderiyolardi.
su anda ust tarafim 2 bazi markalarda 1 alt tarafim 4. pantolon falan bulmakta zorlanmiyorum ama tisort falan zor buluyorum genelde buyuk geliyor.
Bu arada bunlar amerikan beden olculeri Turkiyeye gore nasil oluyor bilmiyorum.

Aksam tavuk ayran salata ikindide 7 badem sutlu kahve ictim yag yakimi icin cok iyiymis birazdan elma ins esim cay tatli ve kurabiye keyfi yalarken bende elma keyfi yapcam:))

Sen bide benim esimin yemek yiyisini gorsen daha sinir olursun. haftanin 5 gunu profesyonel bisiklet suruyor. toplam 15 saat. her seferinde en az 1500 kalori yakiyormus
dolayisiyla yiyo yiyo doymuyo. gerci tatli yemez sevmedigi icin ama onune gelen herseyi siler supurur ve sadece 65 kilo

Hoşgeldin canım aramıza:) normalde kaç kilosun.

Teşekkürler canım.
Genel halim,diyetsiz 62-63 idi.
Gecen sene ekimde ameliyat oldum ve ocaktan sonra kilo almaya başladım.paxartesi 68 dedi tarti ama son bir hafta hamur isi cok tükettim.67oturmus kilo.onun icin bugün sabah 66.6 cıktm tartıda.paxartesiden beri sağlıklı besleniyorum diyelim.
Ekmegi sınırladım.hamur isi ve tatliyi yasakladım kendime en önemlisi aksam 7den sonra su ve bitki çayı sadece.

bende senin boyundayim canm ama senden yaklasik 10 kilo fazlayim ben aslinda sisko degilim sadece iri duruorum hedefim 55 ti aslinda ama vazgectim 50 bile olabirim yada 52 senin gibi cunku bu isi sonsuza dek bitirmek istiorum ins
Benim esim de ole spor yapmio ama ne bulduysa yiyo 2 ogun yer ama arada bisey yemez aksam yatana kadar keyif yapar tatli cay cerez meyve ama gelgelelim benimki de 66 kilo(

Seylanin Gunlugu aslinla seylacim sana bisey danisayim ben hep iri bi kizdim hayatim boyunca dustugum en dusuk kilo 55 ti o da bikac ay durabildim sence 52 ye yeniden dusmemem vucudum izin verir mi

Aynen canim bende yedircem ben 52 olsam ne demek super olur ama imkansiz degil basarcam

En iyisi cardio canm baya yag yakarsin
pek bi kacamak yok canim ya sanki bence gayet basarili:)
Öğünlere çok dikkat ediyorum canım ama aralarda tatlı da yedim bir dilim. O da anne kaçamağı: ))

Çok güzel bir düzen ayarlamişsin kendine canım. Böyle yaparsan ve kararlı olursan herşey istediğin gibi ilerler inşallah.
Bende 84 kiloydum 14 kasım da diyete başladım şu an 73.8 kiloyum. Bende şekeri hayatımdan çıkardım yeme düzeni oluşturdum 2 öğün yemek yiyorum. Bol su içiyorum her akşam düzenli yürüyüş yapıyorum. Verelim şu kiloları da kurtulalım

Gerçekten Türkiye aslında dinimizin en güzel yaşandığı ülke .kapalısı açığı ,hoşgörüsü vs.
Ne güzel ki siz orada imrenilmişsiniz
Gittiğin yerlerde tuhaf bakışlara maruz kalmışsınız bak.
Bizim dinimiz hoşgörü dini .
Yadırgar bakışlar çok çirkin gerçekten
Benim koca da zayıf sever ama şu an tek iyi olayım istiyor
Yaşadığım güçsüzlük yüzünden endişelendi
Kılo verme sakin ,kış mevsimi vermeye çalışma
Yaza verirsin diyor
Vitamin almış dün
İçiyorum
Magnezyum da her gün içiyorum canım

Iyi yapiosun canm dikkat et kendine bende d vitamini aliorum bugun de probiyotik takviyesine basladim bir ay kadar bakmamiz lazim kendimize

Seylanin Gunlugu aslinla seylacim sana bisey danisayim ben hep iri bi kizdim hayatim boyunca dustugum en dusuk kilo 55 ti o da bikac ay durabildim sence 52 ye yeniden dusmemem vucudum izin verir mi

Eger iri kemikliysen (iri bir kizdim yazmissin ama ne acidan iriydin yazmamissin) cok zayif olursan cirkin olabilir. yani kendi vucudunu sen daha iyi bilirsin gerci ama iri kemiklilere asiri zayiflik yakismiyor. ben cok ince kemikliyim o yuzden azicik kilo alsam sisko gorunuyorum. 30 yasima kadar 45-48 arasiydim bende guzel gorunuyordu. manken gibiydim ama benimle ayni boyda olan iri kemikli tanidiklarim var 55in altina dusunce kemik yigini gibi oluyorlar cok cirkin oluyor. ayni boydayiz ama onlarin ideal kilosu 55-57 benimki 48-52 sadece boy degil vucut sekli ve yapisi da onemli. bence sen en guzel hangi kiloda oldugunu dusunuyorsan idealin o kilo olmali.
ben esimle ilk tanistigimda 48 kiloydum haftanin her gunu spor yapiyordum ve 48 kilo olmak benim vucut seklime cok yakisiyordu. o yuzden esim tekrar 48 kilo ol diye tutturuyor. ama arada 3 cocuk dogurdum haliyle biraz kilo aldim onu anlamiyor. gerci bende hirs yaptim 48 olmasa da 50 ye dusecem insallah.

Bnde hep tlfondan griorum atamiorum bilen varsa tlden bana da ogretsin
Canım ve mesmeser msj yazdığınız bölümde dosya ekle yazıyor ya oraya tıklayın zaten karşınıza seçenekler çıkar telefon hafızası yada dosyalarım die oradan seçerek yuklersiniz. Sonra altta çıkar msj bölümünde tam resim küçük resim die seçeneği tıklayıp yüklenir. Umarım anlatabildim bu arada bende tel.den giriyorum hep...

oglen yemegimi az once yedim.
yarim kase meksika sebze corbasi ve yarim tabak etli yaz turlusu. ustunede 1 kupa cappuccino ictim.
simdi 1 saatligine GYM'e gidiyorum. 30 dk cardio 30 dk agirlik calisicam.
aksama yogurtlu makarna planim hala degismedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…