Ben de alacaktım o zaman öyle yapayimGaliba cevabimi aldim sizinlede paylasayim. hergun icmek bagirsaklari tembellestiriyormus yani hergun icmek zararliymis. 2-3 haftada bir 2 gun kur yapmak iyi geliyormus bende oyle yapicam.
aynen canim buldgun cvp dogru cnku doktorum da bana kesinlille bilac haftada bir bitki cayi verio hem tembellestirio vucudu hemde yararli bakterileri de disari atio cok lavaboya cikmakKizlar ozellikle dogadan form cayi icenler size bir sorum olacak.
Gecen hafta kabiz olmustum bircok sey denedim fayda vermedi sonra kayisi ve form cayi denememi tavsiye ettiler. Pazar gunu evde oldugum icin butun gun sanirim 4 kupa form caydan ictim. 2 adette kayisi kurusu yedim pazar ve pazartesi icim disim temizlendi super oldu. sonra dun aksama kadar icmedim kayisi yememe ragmen yine problem oldu.
kutunun uzerinde gunde kac kez icilir yada ne zaman icilse daha faydalidir yazmiyor. ben de duzenli olarak icersem sorun olmaz diye dusunuyorum ama miktarini bilemiyorum. aranizda fikri olan var mi?
Seylacım ben de form çayını içtim içmeden lavaboya çıkamıyordum bi içtim şiddetli karın ağrısının ardından ishal oluyordu ilk içtiğimde günde 4 kere lavaboya çıktım ishal olduğu için birden kilo vermiş gibi göründüm hem de baya bi bu ara içmiyorum içince direk ishal ve karın ağrısı oluyor bende kiraz saplısını aldım o öyle değil bağırsaklarımı çalıştırmıyorKizlar ozellikle dogadan form cayi icenler size bir sorum olacak.
Gecen hafta kabiz olmustum bircok sey denedim fayda vermedi sonra kayisi ve form cayi denememi tavsiye ettiler. Pazar gunu evde oldugum icin butun gun sanirim 4 kupa form caydan ictim. 2 adette kayisi kurusu yedim pazar ve pazartesi icim disim temizlendi super oldu. sonra dun aksama kadar icmedim kayisi yememe ragmen yine problem oldu.
kutunun uzerinde gunde kac kez icilir yada ne zaman icilse daha faydalidir yazmiyor. ben de duzenli olarak icersem sorun olmaz diye dusunuyorum ama miktarini bilemiyorum. aranizda fikri olan var mi?
Canim - olanlar oldu- ya giittikaynen canım
sağol canımcım..ben de baharatlı yerim her türlü baharatı da denerim senin gibi..
kimimiz evde oturmak ister kimimiz işe gitmek ister
afiyet olsun1 kupa form kayisili cay ictim simdi kocaman bir bardak tarcinli su var sirada.
oglen icin evden yarim tavuk izgarali sandvic ve 1 kase cilek getirdim.
sonra 1 saat spor yaparim dunku gibi.
aksam menum hazir degil henuz.
ben de sine ma cikisi almak istedim cig koftealışverişe gittim markete evde limon bile kalmamıştı..geldim onları yerleştirdim..
akşama kuru fasulye var..azcık da çiğköfte aldım..kızım yedi ben de 2 tane çiğköfte..
1 küçük elma ve mandalina yedim arada..
Yulaf ile krep yapiyorlarBir de kızlar bugün yulaf ezmesi aldm.sütle ve yogurtla kullanimi haric baska nasil ve nerde kullanabilirim?
Ben yulaf kepeginunden omlet pankek kek kisacasi unla ne yapiosam aynisini yulaf kepeginden yaoidum ama yulaf ezmesi un gbi seninki kepegi biraz daha kaba olur o arkadasim peynirle karistiriodu biri de omlet yapioduBir de kızlar bugün yulaf ezmesi aldm.sütle ve yogurtla kullanimi haric baska nasil ve nerde kullanabilirim?
Bak güzelmiş böyleBen yulaf kepeginunden omlet pankek kek kisacasi unla ne yapiosam aynisini yulaf kepeginden yaoidum ama yulaf ezmesi un gbi seninki kepegi biraz daha kaba olur o arkadasim peynirle karistiriodu biri de omlet yapiodu
Iste onu yulaf kepegnden yapinca daha iyi oluo cnm o un gbi yaBak güzelmiş böyle
Özellikle omlette çok sevmiştim .çocuklara Pankek yaparken içine koymuştum biraz.ama sevmediler
Benim aldığım da yulaf ezmesi miydi kiIste onu yulaf kepegnden yapinca daha iyi oluo cnm o un gbi ya
aynen canim buldgun cvp dogru cnku doktorum da bana kesinlille bilac haftada bir bitki cayi verio hem tembellestirio vucudu hemde yararli bakterileri de disari atio cok lavaboya cikmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?