Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Istersen takviye probiyotik al canm hem bairsaklari duzeltio yararli bakteri ekio

Istersen takviye probiyotik al canm hem bairsaklari duzeltio yararli bakteri ekio

Daha once boyle bir problemim yoktu zaten cok nadiren genelde tatildeyken basima gelir. o yuzden gecici bir durum oldugunu dusunuyorum. Probiyotik kutusu 50-60 usd ise yaramaz yada gerek kalmazsa verilen paraya yazik olur. ama 1-2 hafta gecmezse denerim mutlaka.

Ben yulaf kepeginunden omlet pankek kek kisacasi unla ne yapiosam aynisini yulaf kepeginden yaoidum ama yulaf ezmesi un gbi seninki kepegi biraz daha kaba olur o arkadasim peynirle karistiriodu biri de omlet yapiodu

Daha icini acip bakmadim.yarın karar veririm artık.3 sabahtır yumurta yiyorum.yarin kahvalti menüsünü degistirmek istiyorum.hep ayni seyler olmasin diye.

30 dakika cardio 30 dk ağırlık çalıştım oğlumu kreşten aldım şimdi eve geldim zayıflatan çayımı yapıyorum. Bunlar kaynadıktan sonra yeşil çay poşetlerini ekleyip biraz beklettikten sonra süzüp buzdolabına koycam. Yarın akşama kadar yeter.
Ağırlık çalışmak çok acıktırıyor. İçim kıyıldı ama bişey yemiycem.
Akşam yemeği balık ve bol salata.

Eklentiler

• IMG_0548.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 37
Seylanin Gunlugu ben de aksam yatmadan acikiorum canm bisey yemiorum tabi ama aclik uyutmuo o drrece yada bu ara evdeyim yorulmadigim icin uyuyamiorum bilemedim

Ben de gidicem diyetisyene bu ilk deneyimim İnşallah bana da faydası olur :)

Sabah kalkar kalkmaz sıcak su ictim içine limon sıktım birkaç yaprak da sinameki attim.kahvaltim
Iki cay bir dilim ekmek Zeytin Peynir
Maydanoz acı biber üç kaşık yogurt iki lokma da yumurta yedim reglim yaklaşıyor bu aralar hem gerginim hem de tartı aynı aslında spordan fark ediyorum vücudum sıkılasmis ama tartida fark yok

Canım bana biraz ayrıntılı anlatirmisin kirpmayi nereden yapıyorsun
Canım çektiğim fotoğraf üzerinden telefonun üzerindeki simgelerden faydalanarak köşelerinden tutup küçülttüm dosya yüklesen o fotoğrafı seçtim yükledi o kadar telefonun markasına göre yeri değişir ama her telefonda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…