sağol canımAfiyet olsun canım.
Kulak ağrısı çok kötü yaaa geçmiş olsun
evet canım o..küçüktü seninkiler diye biliyorum..yani onların beklediği gibi uzaylı savaşlı falan değilAvvvv olmadı
Evet vizyonda
140 yıl uyumaları gerekirken uyanıyorlar hani
Aynı film mi
sağol canım..1 lavaştan canım klasik boyu zaten..Gecmis olsun canim kızına
Tost biraz büyük geldi yoksa resimde mi oyle
sağol canım..Sersum
Geçmiş olsun kızına
Zordur kulak ağrısı
kendimizi kaptırdık ortama uyduk diyorsunuzDünden beri burada acayip fırtına var gece resmen çatı uçtu şansım bizde uyuyamiyorum diye film izledik 'dalga' tv de ilk tusunami ile ilgili bir film SI inanın o fırtına da o film acayip oldu kendimi o kadar kaptirdimki bir ara dusecem sandim
Evet 10 has ve 6 yassağol canım
evet canım o..küçüktü seninkiler diye biliyorum..yani onların beklediği gibi uzaylı savaşlı falan değil
sağol canım..1 lavaştan canım klasik boyu zaten..
sağol canım..
kendimizi kaptırdık ortama uyduk diyorsunuz
Kimyon tarcinTarhana corbasi iciyorum .bol baharatli
Siz hangi baharatlari seversiniz
Neden ki
Kırpmayı deneyin bi
Seyla oğlun inat mı
Saçları dik
Öyle der eski kadınlar
Kahvaltım
Hamur kızarması
Kendime yağsız tavada yaptım
İçine
2 yumurta
Yarım çay bardağı süt
1 bardak un
Yarım paket kabartma tozu
150 gr ezine peyniri
Cook lwzzetli gorunuo mamalarin canm afiyet olsunselam canlar..dün yoğun bir mesaiydi gene..regl de olunca belim baya ağrıdı..saat 8 de geldim akşam yemekte 2 köfte ve 1 tavuk sote vardı yanında az patates salatası ezogelin yedim..kızım piliç çevirme sipariş etmişti ,eşimde börek söyledi..8 bucukta onlarla da sofraya oturdum ama 1 parça tavuk yedim sadece çay içtim..
bu sabah
Eki Görüntüle 1947079
ev sucuğu
tam buğday lavaşından tost
1 yumurta
zeytin peynir
kızımın kulağı gene ağrıdı gece..yarına randevu aldım gideceğiz..bugün evi silip süpürmeyi planlıyorum halim olursa..halsizlik hala devam ediyor
ben butun hepsini severim hatta her baharati denemek gibi hobim vardir sebzelere bile butun baharatlardan atar ole yerim:))Tarhana corbasi iciyorum .bol baharatli
aynen canımEvet 10 has ve 6 yas
Bize uyumaz o. Film
sağol canımcım..ben de baharatlı yerim her türlü baharatı da denerim senin gibi..Cook lwzzetli gorunuo mamalarin canm afiyet olsun
ben butun hepsini severim hatta her baharati denemek gibi hobim vardir sebzelere bile butun baharatlardan atar ole yerim:))
kimimiz evde oturmak ister kimimiz işe gitmek isterKizlar evde hamladim valla seminerimi yaziorum bi yandan iyi oldu gerci ama okullar acilsin demeden de edemiorum
Bende seninle aynı düşünüyorum gerçi hava soğuk amaKizlar evde hamladim valla seminerimi yaziorum bi yandan iyi oldu gerci ama okullar acilsin demeden de edemiorum
aynen canım
sağol canımcım..ben de baharatlı yerim her türlü baharatı da denerim senin gibi..
kimimiz evde oturmak ister kimimiz işe gitmek ister
Tarhana corbasi iciyorum .bol baharatli
evet soguk canm tek sorun o bahar olsa beni zaten kimse eve sokamaz okulda ogrencilerle top oynarim ip atlarimBende seninle aynı düşünüyorum gerçi hava soğuk ama
Butun baharatlari seviyorum. Dunya mutfaklarini denemeyi onlarin farkli baharatlarini kullanmayi da seviyorum. mesela meksikalilar karpuz, kavun gibi meyvelere eksili acili hafif tuzlu bir baharat serpip oyle yiyorlar. cok hosuma gitti baharattan bende aldim ben de oyle yemeye basladim.bende hindistan baharatlarini merak ediorum cok meshur oldgunu duydum
evet soguk canm tek sorun o bahar olsa beni zaten kimse eve sokamaz okulda ogrencilerle top oynarim ip atlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?