• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah kalkar kalkmaz sıcak su ictim içine limon sıktım birkaç yaprak da sinameki attim.kahvaltim
Iki cay bir dilim ekmek Zeytin Peynir
Maydanoz acı biber üç kaşık yogurt iki lokma da yumurta yedim reglim yaklaşıyor bu aralar hem gerginim hem de tartı aynı aslında spordan fark ediyorum vücudum sıkılasmis ama tartida fark yok
Benimde regl yaklasmayi birak 4 gun oldu geceli karnimda sislik var agri var tik yok ama acikiorum ama tutuorum kendimi
Battı balık yan gider modundayım
Ye bakalım
Nereye kadar
canim kilo vermekten cok korumak onemli verdim.die salma sakin bak smdiye 3 kilo aldin bile sinsi sinsi gelir bu kilolar ben kendimden biliorum

20170130_152302-1-1-1-1.webp

Canım çektiğim fotoğraf üzerinden telefonun üzerindeki simgelerden faydalanarak köşelerinden tutup küçülttüm dosya yüklesen o fotoğrafı seçtim yükledi o kadar telefonun markasına göre yeri değişir ama her telefonda vardır

Dun tartildim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 44
Yas cikolata ve3 packet cisp
Arkasindan form cayi iccem

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 36
Simdi cektim
Midem bulaniyor ama yiyesim var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 35
Canim bazen bana da ole oluodu yeme krizleri kisana kadar yeme ostegi o yankis seyler yiyince ve dengesiz beslenince oluo malesef canim gobek cevresi genislemis kiz

Baya küçültmek gerekiyormuş denemek için bu resmi yaptım oldu sabah yumurta yaparken almıştım üstünden diğer tam fotoğrafı silmiş çocuklar. En son yaptığım tereyagim

Back
X