dior ya canm esimin takintilari var tartida 55 i gorcek o rakama takintili yaniEee supersin canım keşke bende böyle olsam esin sana boşuna yukleniyor
nefis gorunuo canm valla ustune kir yumurta ye bunu sen mi yaptn sen yaptiysan nasi yaptn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dior ya canm esimin takintilari var tartida 55 i gorcek o rakama takintili yaniEee supersin canım keşke bende böyle olsam esin sana boşuna yukleniyor
nefis gorunuo canm valla ustune kir yumurta ye bunu sen mi yaptn sen yaptiysan nasi yaptn
Ben yaptım canım ayran makinem var yoğurdu yayiyorum ayranı içiyoruz hem light oluyor yaginida yemeklere ve kahvaltıda kullaniyorumdior ya canm esimin takintilari var tartida 55 i gorcek o rakama takintili yani
daha iyi olmuşCanim - olanlar oldu- ya giittik
Ata demirer
afiyet olsun
ben de sine ma cikisi almak istedim cig kofte
Olmadi alamadik. Otobusu kacirmamak icin
Ehliyetim olmadigindan evin onunde ki arabaya binmeyip otobus kullandik
Gecmis olsun cnm temizlenmwsi iyi olmisselam kızlar...
dün akşam kuru fasulye ve 2 çiğköfte yedim
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir eski kaşar
az sonra da akşam yemeği yenecek
karnıyarık(actifry da kızarmış)
3 kaşık bulgur pilavı
cacık salata
kızımı kbb ye götürdük..aile hekimi kulak kiri temizlenmeli demişti..onu temizlediler kızarıklık geçmiş..dr içini banyoda yıkamalısın su kaçmasından korkma dedi.bu da ilginç..neyse bişey çıkmadı ya..napalım..
![]()
Benim geçen gün su kaçmıştı hala konuşurken perdeleniyor sanki nasıl oluyormuş o iş anlamadimselam kızlar...
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir eski kaşar
3 kaşık bulgur pilavı
cacık salata
kızımı kbb ye götürdük..aile hekimi kulak kiri temizlenmeli demişti..onu temizlediler kızarıklık geçmiş..dr içini banyoda yıkamalısın su kaçmasından korkma dedi.bu da ilginç..neyse bişey çıkmadı ya..napalım..
![]()
AynenCanim bazen bana da ole oluodu yeme krizleri kisana kadar yeme ostegi o yankis seyler yiyince ve dengesiz beslenince oluo malesef canim gobek cevresi genislemis kiz
Kesinlikle sevdimdaha iyi olmuş..nasıl komikmiydi bari..tavsiye edermisin
![]()
Gecmis olsunselam kızlar...
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir eski kaşar
3 kaşık bulgur pilavı
cacık salata
![]()
Cok guzel
actifry dan memnun musun?selam kızlar...
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
omlet
peynir eski kaşar
3 kaşık bulgur pilavı
cacık salata
![]()
sağol canım..Gecmis olsun cnm temizlenmwsi iyi olmis
sağol canım..valla özeldi, gittiğimiz iyi bir hastanenin dr u ..banyoda dış kulağını iyice yıka kaçarsa da çıkar dedi..bana da ilginç geldiBenim geçen gün su kaçmıştı hala konuşurken perdeleniyor sanki nasıl oluyormuş o iş anlamadim
iyi barii..biz de izleyelim bakalımKesinlikle sevdim
Ama recep ivedik 5 I Daha Cok Merak ediyorum
sağol canımGecmis olsun
bitki çaylarını taze demlesen daha iyi olmaz mı .etkisini görmek adına.koyduğun bitkileri içinde uzun bırakmaKayisilarimi yedim simdi dun yaptigim yesil cayimi iciyorum. hava 24 derece tam bahar havasi canim hic ofiste olmak istemiyor.![]()
çok memnunum canım..ben de birkaç kere közleyerek yaptım eşim hiç beğenmedi..sonra actifry ın sepeti çıktı onda kızartmaya başladım..aynı kızartma ama az yağlı..fırçayla yağlayıp kızartıyorum..bu şekildeactifry dan memnun musun?
ben patlicanlari firinlayarak karniyarik yaptim esim cok begenmedi. dolayisiyla kizartarak yapiyorum.
64 olmaliyim sanirsam canim bel bolgem yagli evet onu eritmeye calisiorum su eml denen aletle oyle de bi resim gonderim montsuzCok guzel
Montsuz resim isteriz.karin bolgen yagsiz mi.
Kac kiloydun canim
Ayy cok lezzetli gorunuo sersumcum bende mi alsamçok memnunum canım..ben de birkaç kere közleyerek yaptım eşim hiç beğenmedi..sonra actifry ın sepeti çıktı onda kızartmaya başladım..aynı kızartma ama az yağlı..fırçayla yağlayıp kızartıyorum..bu şekilde
Eki Görüntüle 1947744 Eki Görüntüle 1947745 karıyarıkları da fırçayla yağlayıp bu sepette kızartıp içini doldurup fırınlıyorum
çok güzel oluyor..tavsiye ederim..bu aparat çıkmadan patlıcanlar olmuyordu zaten..
tavsiye ederim canım..Ayy cok lezzetli gorunuo sersumcum bende mi alsam