Biraz daha bellemem gerektiğini biliyorum canım ama sabredemiyorum işte offf offfSuan bebeğin çok küçük canım sadece emdiği için azalıyordur. Yani bence biraz daha bekle derim bebeğin ek gıdaya başlayınca daha kolay olur işin. Hem bebisine de yazık sütün olmazsa huysuz olur sürekli. Yine de senin kararın ama 2 ay sonra falan devam et derim. Yine dikkat edersin hamur işlerine şekere falan daha fazla almamaya dikkat edersin. Bol sıvı almaya dikkat et sütün fazlalaşır
Evet canm varÜni de teknikerim
Çakılı kadro diyorlar
Eş durumu var mı sizde
o nasi oluo canm tandirda miKızlar maşallah baya kaynatmışsınız bugün eşim evde değil çocuklarla evdeyim sabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi çay yaptım bol bol içiyorum akşama da tavuk tandır yapıcam
Toplamda 30 dk mi cnmTarifini yazayım çok güzel oluyor arkadaştan aldım düdüklüde yapılıyor tavukları tuz baharat zeytinyağı ile marine ediyorsun düdüklüye koyuyorsun üzerine 1 çay bardağı kadar su 1 2 doğranmamış bütün soğan koyup 30 dk pişiriyorsun suyu içinde kaldığı için ağzı da açılmadığı için çok güzel oluyor aynı şeyi etde de yapılıyor kuzu incik falan ona defne yaprağı ekle biraz daha uzun pişiriyorsun
Senin kararın canım. O zaman sık ama az yiyeceksin bol su iceceksin.Biraz daha bellemem gerektiğini biliyorum canım ama sabredemiyorum işte offf offf
Seylanin Gunlugu cok gecmis olsun cnm gecen yilki gittiginiz ucak firmasini arasaydin bi belki kayip esya bolumleri falsn vardir bi sansini deneseydin
Yaşımdan kaynaklanıyor metabolizma yavaş. Sporu artırmam gerekiyor.Ah. Kuzum artık yemediğin için metabolizman hızlanmıyor mu acaba
eskisi kadr ağır ve sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorum artık :) kalan kilolarımı da yaza kadr yavaş yavaş veririm
yarım saat önce
tereyağlı sucuklu melemen
3 ince dilim beyaz ekmek
peynir zeytin
az şekerli çay
ardından 1 fincan sade kahve :)
akşama daha hafif yerim :)
feci bir mide bulantısı ile uyandım cnm halen devam ediyor ilaç aldm ama biraz yiyim belki geçer dedim ama açlıktan da değil. sanırım midemi üşüttüm karnımda ağrıyor
@demirleke cundaya 2-3 kere gitmiştim o tarihi mistik yapısı hoşuma gitti :) hatta bir tunik almıştım oradan halen giyerim onu :)
Hoşgeldin canım.Slm kizlar bende.zayiflamak istiyorum asiri kiloluyum((
@demirleke
kalemiz :) ben küçükken içinde konserler oluyordu her yaz festival hesabı :) 4-5 gün sürüyordu sanatçılar geliyordu. ancak son 6-7 senedir kale tahribata uğruyor diye futbol sahasına alınmıştı. 2 senedir de küçük beldeler mahalle olunca kalktı festivaldikili belediyesi yetişemiyormuş iki yerin festivaline
Çocukları olan arkadaşlar sütüm azalmadan nasıl zayıflatabilirim fikri olan var mı
Hb canim geldik bakalım araniza adim hatice yas 33 evli bir oğlum var kilomu solemek bile istemiyorumHosgeldin cnm gel sende gel aramiza
Vavv nasil yürü yosun masallahÇocukları camiye götürdükten sonra 8-9 km yürüyüş
10 km ye tamamlamak istiyorum bakalım başarabilecek miyim?
Vavv nasil yürü yosun masallah
Hahaha bende mehter marsina bayilirim hergun illa dinlerim guzel fikir ama bnm rahatsızlıgimdan dolayi pek spor yapamiyorum rahimde polip vardi ani kan bosalmalari yasadim kanim 6 ya düştü kanda ne demir ne b12 ne vitamin kaldi oda haliyle adim atacak derman bırakmadı suan 1 km hizli yürür sem oper basima koyarim yokuş ve hizli yürüyüş yapamıyorum kalbimde carpinti oluyo anemiden ve demir eksiliginden yoksa bayilirim yürüyüşe
Ge mis olsun cnm bnde bi doktor tavsiyesi almani oneririm.belki vitamin falan verir destek olur biz her hafta yazioruz kilomuzu sende sole canm nolvak en azindan baslangicini bilirsek sonra sen verdikce motive ederiz seniHahaha bende mehter marsina bayilirim hergun illa dinlerim guzel fikir ama bnm rahatsızlıgimdan dolayi pek spor yapamiyorum rahimde polip vardi ani kan bosalmalari yasadim kanim 6 ya düştü kanda ne demir ne b12 ne vitamin kaldi oda haliyle adim atacak derman bırakmadı suan 1 km hizli yürür sem oper basima koyarim yokuş ve hizli yürüyüş yapamıyorum kalbimde carpinti oluyo anemiden ve demir eksiliginden yoksa bayilirim yürüyüşe
hoşgeldin aramıza.Hb canim geldik bakalım araniza adim hatice yas 33 evli bir oğlum var kilomu solemek bile istemiyorum
Bu iyiymisKoyuyorum mehter marşını kulaklarıma yürüyorum. Acayip motive ediyor beni. Herkesi motive eden birşey vardır. Kimi yabancı müzik sever, kimi türkü sever, kimi sanat müziği. Benim kide mehter marşı. Kendimi bildim bileli çok seviyorum. Hızlı olanlarda koşuyorum yavaş olanlarda yürüyorum. Sende sevdiğin bir müzikle deneyebilirsin.
Hatice hos geldinHb canim geldik bakalım araniza adim hatice yas 33 evli bir oğlum var kilomu solemek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?