Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Biraz daha bellemem gerektiğini biliyorum canım ama sabredemiyorum işte offf offf

Tarifini yazayım çok güzel oluyor arkadaştan aldım düdüklüde yapılıyor tavukları tuz baharat zeytinyağı ile marine ediyorsun düdüklüye koyuyorsun üzerine 1 çay bardağı kadar su 1 2 doğranmamış bütün soğan koyup 30 dk pişiriyorsun suyu içinde kaldığı için ağzı da açılmadığı için çok güzel oluyor aynı şeyi etde de yapılıyor kuzu incik falan ona defne yaprağı ekle biraz daha uzun pişiriyorsun

Toplamda 30 dk mi cnm

Bende de bugun kiymali karnibahar var ben de guvecte firinda yapiorum karnibahi boyle seviorum yaninda da ayran var salata yapmicam bugun skildim salata yemekten ikindi de 3 hurma 8 badem kahve istim valla pasta gibi geldi cok lezzetliydi

Seylanin Gunlugu cok gecmis olsun cnm gecen yilki gittiginiz ucak firmasini arasaydin bi belki kayip esya bolumleri falsn vardir bi sansini deneseydin

Sadece 180 gün tutuyorlarmış. Bugün biraz daha iyiyim eşim zaten çocuklarınki küçük gelirdi boşver falan dedi rahatlattı çok şükür. Tek sorun zamanlama. 1 ay önce olsaydı yanlış ölçüleri geri yollardım yenilerinin gelmesi için zamanım olurdu. Kısmet artık. Ölçüler küçük olmadığı sürece sorun değil gerçi büyük olurlarsa katlar uydururuz

Ah. Kuzum artık yemediğin için metabolizman hızlanmıyor mu acaba
Yaşımdan kaynaklanıyor metabolizma yavaş. Sporu artırmam gerekiyor.

Kararını kesinlikle destekliyorum. En ideali haftada yarım kilo vermen. Zaten şu anki kilonunda biraz oturması lazım canım. Ağırdan alırsan zayıfladıkça sonra geri alma riskin azalır.

feci bir mide bulantısı ile uyandım cnm halen devam ediyor ilaç aldm ama biraz yiyim belki geçer dedim ama açlıktan da değil. sanırım midemi üşüttüm karnımda ağrıyor

Geçmiş olsun canım.
@demirleke cundaya 2-3 kere gitmiştim o tarihi mistik yapısı hoşuma gitti :) hatta bir tunik almıştım oradan halen giyerim onu :)

Geçen yaz atladık arabaya oraları turladık. Ünlü lokmacısından lokma bile yedik. Kavunda dondurma yedik. Sahilde yürüdük çok güzeldiiii.

Slm kizlar bende.zayiflamak istiyorum asiri kiloluyum ((
Hoşgeldin canım.

Geçen yaz tepesindeydik bu kalenin. Manzarası süper!

Çocukları olan arkadaşlar sütüm azalmadan nasıl zayıflatabilirim fikri olan var mı

Canım ben 6 Aydan sonra yavaş yavaş diyete başladım. Ama yemeği azaltmadım kalorisi az olan şeylerden bol bol yedim. Kalori hesabı yaparsan hem sütün azalmaz hem de yavaş yavaş kilo verirsin ama şakın acele etme çok vericem diye bebişi aç bırakma olur mu? Bebeğin herşeyden önemli.

Vavv nasil yürü yosun masallah

Koyuyorum mehter marşını kulaklarıma yürüyorum. Acayip motive ediyor beni. Herkesi motive eden birşey vardır. Kimi yabancı müzik sever, kimi türkü sever, kimi sanat müziği. Benim kide mehter marşı. Kendimi bildim bileli çok seviyorum. Hızlı olanlarda koşuyorum yavaş olanlarda yürüyorum. Sende sevdiğin bir müzikle deneyebilirsin.

Hahaha bende mehter marsina bayilirim hergun illa dinlerim guzel fikir ama bnm rahatsızlıgimdan dolayi pek spor yapamiyorum rahimde polip vardi ani kan bosalmalari yasadim kanim 6 ya düştü kanda ne demir ne b12 ne vitamin kaldi oda haliyle adim atacak derman bırakmadı suan 1 km hizli yürür sem oper basima koyarim yokuş ve hizli yürüyüş yapamıyorum kalbimde carpinti oluyo anemiden ve demir eksiliginden yoksa bayilirim yürüyüşe

Bende ilk başladığımda çarpıntı yapıyordu 15 dk ancak yavaş yavaş yürüyebiliyordum. Vitamin takviyesi verdi eşim. Her hafta 5 dk ekleyerek çoğalttım. Şimdi çarpıntı falan kalmadı. Koşmaya bile başladım. Bir doktora danış derim ben. Yürümek en sağlıklı spor. Sadece kilo vermek için değil başka pek çok hastalığın önüne geçen bir spor. Bir doktorla konuşmadan karar verme.

Ge mis olsun cnm bnde bi doktor tavsiyesi almani oneririm.belki vitamin falan verir destek olur biz her hafta yazioruz kilomuzu sende sole canm nolvak en azindan baslangicini bilirsek sonra sen verdikce motive ederiz seni

Bu iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…