Dogru canm memur musun ogretm gorevlisi falan mi ben de ese bagliyim tayinde yoksa ogretmenlerin de zorGel hoş geldin
Tanıtsan ya kendini
Kaç kilosun evli misin
Doğum yaptın mı
ay ne güzel
Biz de tayin için neler yapmıyoruz
Ben üni.personolim
Bizde tayin yok
Üni de teknikerimDogru canm memur musun ogretm gorevlisi falan mi ben de ese bagliyim tayinde yoksa ogretmenlerin de zor
benm dediğim dha canlı bir ev dur bulursam atıcam bulamazsam ilanı bulayım :)Ay ben buldum kendi resmimi
Mavi kapı baya solukmuş
Üstelik tek katmış
Aklımda başka kalmış
Aslında bu dediğin evi hatırlıyorumbenm dediğim dha canlı bir ev dur bulursam atıcam bulamazsam ilanı bulayım :)
buldum :) çektiğimi hatırlıyordum çnküAslında bu dediğin evi hatırlıyorum
Resim bulamadım
Ay hatırladımbuldum :) çektiğimi hatırlıyordum çnkü
satılıkmış burası :) param olsa hiç durmam biraz fazla tuzlu ama 5-6 oda mı neymişAy hatırladım
kilitli canım bazı zamanlar açıyorlar sergi vs oluyor ondan sonra kilitli oluyor. bayağı içi restore edildi. tam gezmelik ancak tahribata uğruyor diye pek açmıyorlar.Bunlarıben çektim
Kapı hep kilitli mi böyle
İçeriyi merak ettik
afiyet olsun canımSelam kızlar
Kahvaltım
2 yumurtalı omlet
3 bardak şekersiz çay
1 buçuk dilim tb ekmeği
Öğlen
2 mandalina
2 ceviz
Akşam
Köfte 3 tane
Salata
1 bardak ayran
Teşekkürler tatlımafiyet olsun canım
Canım senin bebiş kaç aylık?Çocukları olan arkadaşlar sütüm azalmadan nasıl zayıflatabilirim fikri olan var mı
Canım benimki 6 aylık geçen haftalarda 1 kilo verdim bir haftada hemen sütüm azaldı Bağcan bilmiyorum bol su içiyorumCanım senin bebiş kaç aylık?
Benim kızım 1 yaşına girecek hem emiyor hem de herşeyden yiyor artık o yüzden sutum de birikiyor. Bol su içiyorum ben normal yemeklerden yiyorum az porsiyonlu.
Yani bebisinin durumuna bağlı. Bende 6 aylık falan di diyet yaptım hemen azaldı sutum. Bekledim biraz daha o yüzden.
Suan bebeğin çok küçük canım sadece emdiği için azalıyordur. Yani bence biraz daha bekle derim bebeğin ek gıdaya başlayınca daha kolay olur işin. Hem bebisine de yazık sütün olmazsa huysuz olur sürekli. Yine de senin kararın ama 2 ay sonra falan devam et derim. Yine dikkat edersin hamur işlerine şekere falan daha fazla almamaya dikkat edersin. Bol sıvı almaya dikkat et sütün fazlalaşırCanım benimki 6 aylık geçen haftalarda 1 kilo verdim bir haftada hemen sütüm azaldı Bağcan bilmiyorum bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?