- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Sopalıksın resmensanırım azbuçuk psikolojik cnm birde çok geç yattım 7ye geliyordu sabah 3 saat uyudum uyumadım bölük pörçük sonra tamamen uyandım gece boş mideme nescafe içtim. zift gibi seviyorum ya kahveyi de nescafeyi de :)
Ah sorma@demirleke cundaya 2-3 kere gitmiştim o tarihi mistik yapısı hoşuma gitti :) hatta bir tunik almıştım oradan halen giyerim onu :)
yağmur ciseliyordu canım aldım kahvemi elime düşündüm düşündüm durdum :) sessizdi de bir yandan bir kaç şiir yazdım :)Sopalıksın resmen
7 de neye uyursun ki
Arada benim tartım da yapıyor öyle.Tartim dün banaihanet etti bugün 500 gr eksik çıktım 72.5
hiç gitmedim bak oraya canım :) bayramda foçaya gittim eski foça. oranın eski tarihi yapısı da büyüledi beni. havalar ısınsın sırada yeni foça var :) gerçi bir ara çandarlıya eve gitmek istiyorum ama 2 katlı ev. soba kurulu değil üşütürüz diye gidemiyoruz.Ah sorma
Bu ata Demirer in filminde İzmir sığacık ta çekilmiş
Oralar da şahaneymiş.
Şair mi olcen kız yoksayağmur ciseliyordu canım aldım kahvemi elime düşündüm düşündüm durdum :) sessizdi de bir yandan bir kaç şiir yazdım :)
ayy inşallah nerede o günler canım :) öyle kendimce yazıyorum işte. aşk yaş farkı yada fiziksel engel dinler mi bunu düşündüm durdum canımŞair mi olcen kız yoksa
Ne düşündün
İçini ferah tut...
O zaman gitmehiç gitmedim bak oraya canım :) bayramda foçaya gittim eski foça. oranın eski tarihi yapısı da büyüledi beni. havalar ısınsın sırada yeni foça var :) gerçi bir ara çandarlıya eve gitmek istiyorum ama 2 katlı ev. soba kurulu değil üşütürüz diye gidemiyoruz.
bayağı güzel canım. hele o eski evler annemle dibimiz düştü :) hani çandarlıda görmüştürsün belki taş ev var bir tane mavi kapısı var cumbalı ev :) o ev satılıkmış. 600 binlerde falan param olsa hiç durmamO zaman gitme
Yazı bekleyin
Foça ya hiç gitmedim
Güzeldir eminim
Kim kız ooooayy inşallah nerede o günler canım :) öyle kendimce yazıyorum işte. aşk yaş farkı yada fiziksel engel dinler mi bunu düşündüm durdum canım
evet canm izmirliyim bnim de bi ayagim orda cnku butun ailem orda ama burda bir senemiz kaldi snra biz egeyi dusunuoruz yine resmen asigim oralaraAllah tan hala bi ayağımız orada
Karadeniz E geldik oraları bırakıp .
Eşim çok pişman oldu
Çünkü Karadeniz tercihi yap diyen oydu.sandı kı buralar onun seveceği gibi,ama yanıldı
Annem Akçay da. Kayınvalidem hala Ayvalik ta şükür
Sen İzmir lisin demi
Hahaha o evin resmini çekmiştimbayağı güzel canım. hele o eski evler annemle dibimiz düştü :) hani çandarlıda görmüştürsün belki taş ev var bir tane mavi kapısı var cumbalı ev :) o ev satılıkmış. 600 binlerde falan param olsa hiç durmam
Hosgeldin cnm gel sende gel aramizaSlm kizlar bende.zayiflamak istiyorum asiri kiloluyum((
çok uzun zamandır ismen de olsa tanıdığım biriyle bir etkileşim yaşıyoruz ama beyfendi katır inatlı çıktı. aradaki yaş farkını sorun edip duruyor. birde en başında kendinde bulanan fiziksel engeliKim kız oooo
Yaş fiziksel engel aşk
Noldu sana yine
Hahaha o evin resmini çekmiştim
Aynı ev mi ki
Ama 2 katlı değildi galiba ya
Gel hoş geldinSlm kizlar bende.zayiflamak istiyorum asiri kiloluyum((
ay ne güzelevet canm izmirliyim bnim de bi ayagim orda cnku butun ailem orda ama burda bir senemiz kaldi snra biz egeyi dusunuoruz yine resmen asigim oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?