Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aksam yemegimden sonra az once kivi yedim bitane yemekten snraki meyve hakkim cok isime geldi bu hafta resmen tatli yiyo gbiyim inat ettim ya tutcam kendimi die bide yemegimi meyveleeimi bi guzel hazirliorum ki sormayin kendimi degerli hissedeyim die:):)

hoşgeldin aramıza..bizde de kiloları benim gibi fena olanlar var(81 kg) utanmana gerek yok yani..başarılargeçmiş olsun bu arada..azar azar kendini zorlamadan yürürsün sen de canım..
Seraumcum senin kiloya bakmistim ama unittum 7 leri gordun mu canm yoksa bu yadgin guncel kilo mu

79 u gördüm canım ama eşim gelince 1.5 kilo geri aldım..
Olsun cnm ins yerlesmeden gder o kilolar da bnde bir iki hafta gecsin listeye girmeye baslicam ins
Ah bende gorebilirmiuim acaba 70 leri :)))
gorursun tabiki inan yeter ki bide kendine ilk olarak az az hedef koy her hedefe basamak basamak ulascaz herkesin diyeti kendine gore canm burda sen de uygun ola isec zaten yardimci oluriz sormak istedgin olursa bide gunluk menu paylasimi yapioruz ne yediysek

Bende de bugun kiymali karnibahar var ben de guvecte firinda yapiorum karnibahi boyle seviorum yaninda da ayran var salata yapmicam bugun skildim salata yemekten ikindi de 3 hurma 8 badem kahve istim valla pasta gibi geldi cok lezzetliydi
Karnibahari fırında hiç pişirmedim
Güzel mi
Evdekiler yemiyor.acaba o Zaman yerler mi
Hurma badem kahve .misss

Nereye gidiyorsunuz tatilde
3 hafta çok değil mi .hastalar nolcak

Insallah canim yarindan itibarwn basliyorum ilk neleri kesiyosunuz hayatinizdan
Şekerim
Ben dilek

Kahvaltıda ne yiyordun
Biz genelde 2 yumurta ya haşlama ya omlet
2 kibrit kutlusu peynir
1 Ajda bardak taze çerez ( fındık.badem .ceviz vs.) bu tok tutuyor kesinlikle
Ekmek yenmiyor çerez yiyeceksen
Hıyar.domates.maydonz.roka vs de yerim ben. Ama mevsimi değil .dom.ve hıyar yemiyorum şu an

Güzel mi
Hurma badem kahve .misss
aynen dilekcim cok lezzetliydi belki de hurmadandir bu aksam ne tatki krizo ne aclik hissetmedim bilemicem neysem ben karnibahari guvecte kiymali baharatli iyice pismis seviorum dger turlu bnde yemiorum cok lezzetli bnce deneyebilirsin

aynen dilekcim cok lezzetliydi belki de hurmadandir bu aksam ne tatki krizo ne aclik hissetmedim bilemicem neysem ben karnibahari guvecte kiymali baharatli iyice pismis seviorum dger turlu bnde yemiorum cok lezzetli bnce deneyebilirsin
Ya kıyma ıle aram iyi değil
Ama güzel de olabilir. Çok duydum güzel oluyor öyle diye
Pen de çok pişmiş severim
Bugün vardı bende de

Hurma mucize bi şey
Haklısın
Ben de alsam .aktarlarda bulurum demi

Insallah canim yarindan itibarwn basliyorum ilk neleri kesiyosunuz hayatinizdan

Şekerli içecekler, tatlı, unlu yiyecekler, kızartmalar tamamen azaltıyoruz.

Güzel mi
Hurma badem kahve .misss

Karnabaharı yemek yanında garnitür olarak yapıyorum ana yemek olarak hiç yapmadım ama çok sevdiğim bir sebze.Fırında yapıyorum genelde.

Nereye gidiyorsunuz tatilde
3 hafta çok değil mi .hastalar nolcak

3 haftalığıma gitmiyoruz 3 hafta sonra gidiyoruz 1 hafta kalıcaz. Son 3 senedir Park City/Utah gidiyoruz. Önceleri Colorado ya gidiyorduk ama havaalanından dağa bir kaç saat araba kullanmak gerekiyor bidaha gitmedik. Orasında güzeldi. Yine de benim favorim Uludağ Zirvede sucuk ekmek gibisi yok.
Burda kayak güzel ama yemekler berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…