Seraumcum senin kiloya bakmistim ama unittum 7 leri gordun mu canm yoksa bu yadgin guncel kilo muhoşgeldin aramıza..bizde de kiloları benim gibi fena olanlar var(81 kg) utanmana gerek yok yani ..başarılar geçmiş olsun bu arada..azar azar kendini zorlamadan yürürsün sen de canım..
79 u gördüm canım ama eşim gelince 1.5 kilo geri aldım..Seraumcum senin kiloya bakmistim ama unittum 7 leri gordun mu canm yoksa bu yadgin guncel kilo mu
Insallah canim yarindan itibarwn basliyorum ilk neleri kesiyosunuz hayatinizdanHatice hos geldin
Olsun kilondan utanma
Verirsin burda bizimle
Ah bende gorebilirmiuim acaba 70 leri :)))79 u gördüm canım ama eşim gelince 1.5 kilo geri aldım..
Olsun cnm ins yerlesmeden gder o kilolar da bnde bir iki hafta gecsin listeye girmeye baslicam ins79 u gördüm canım ama eşim gelince 1.5 kilo geri aldım..
gorursun tabiki inan yeter ki bide kendine ilk olarak az az hedef koy her hedefe basamak basamak ulascaz herkesin diyeti kendine gore canm burda sen de uygun ola isec zaten yardimci oluriz sormak istedgin olursa bide gunluk menu paylasimi yapioruz ne yediysekAh bende gorebilirmiuim acaba 70 leri :)))
Karnibahari fırında hiç pişirmedimBende de bugun kiymali karnibahar var ben de guvecte firinda yapiorum karnibahi boyle seviorum yaninda da ayran var salata yapmicam bugun skildim salata yemekten ikindi de 3 hurma 8 badem kahve istim valla pasta gibi geldi cok lezzetliydi
Neden görmeyesinAh bende gorebilirmiuim acaba 70 leri :)))
Nereye gidiyorsunuz tatildeSadece 180 gün tutuyorlarmış. Bugün biraz daha iyiyim eşim zaten çocuklarınki küçük gelirdi boşver falan dedi rahatlattı çok şükür. Tek sorun zamanlama. 1 ay önce olsaydı yanlış ölçüleri geri yollardım yenilerinin gelmesi için zamanım olurdu. Kısmet artık. Ölçüler küçük olmadığı sürece sorun değil gerçi büyük olurlarsa katlar uydururuz
Yaşımdan kaynaklanıyor metabolizma yavaş. Sporu artırmam gerekiyor.
Kararını kesinlikle destekliyorum. En ideali haftada yarım kilo vermen. Zaten şu anki kilonunda biraz oturması lazım canım. Ağırdan alırsan zayıfladıkça sonra geri alma riskin azalır.
Geçmiş olsun canım.
Geçen yaz atladık arabaya oraları turladık. Ünlü lokmacısından lokma bile yedik. Kavunda dondurma yedik. Sahilde yürüdük çok güzeldiiii.
Hoşgeldin canım.
Geçen yaz tepesindeydik bu kalenin. Manzarası süper!
Canım ben 6 Aydan sonra yavaş yavaş diyete başladım. Ama yemeği azaltmadım kalorisi az olan şeylerden bol bol yedim. Kalori hesabı yaparsan hem sütün azalmaz hem de yavaş yavaş kilo verirsin ama şakın acele etme çok vericem diye bebişi aç bırakma olur mu? Bebeğin herşeyden önemli.
ŞekerimInsallah canim yarindan itibarwn basliyorum ilk neleri kesiyosunuz hayatinizdan
aynen dilekcim cok lezzetliydi belki de hurmadandir bu aksam ne tatki krizo ne aclik hissetmedim bilemicem neysem ben karnibahari guvecte kiymali baharatli iyice pismis seviorum dger turlu bnde yemiorum cok lezzetli bnce deneyebilirsinKarnibahari fırında hiç pişirmedim
Güzel mi
Evdekiler yemiyor.acaba o Zaman yerler mi
Hurma badem kahve .misss
Ya kıyma ıle aram iyi değilaynen dilekcim cok lezzetliydi belki de hurmadandir bu aksam ne tatki krizo ne aclik hissetmedim bilemicem neysem ben karnibahari guvecte kiymali baharatli iyice pismis seviorum dger turlu bnde yemiorum cok lezzetli bnce deneyebilirsin
Hurma mucize bi şeyaynen dilekcim cok lezzetliydi belki de hurmadandir bu aksam ne tatki krizo ne aclik hissetmedim bilemicem neysem ben karnibahari guvecte kiymali baharatli iyice pismis seviorum dger turlu bnde yemiorum cok lezzetli bnce deneyebilirsin
Hurmayı aktardan değilde kuruyemişçiden al daha iyi olur benceHurma mucize bi şey
Haklısın
Ben de alsam .aktarlarda bulurum demi
Hee aklıma hiç gelmediydi HeeHurmayı aktardan değilde kuruyemişçiden al daha iyi olur bence
heh bnde onu dicektim kuruyemisci diye yanina da cig badem bide kahve ekledin mi en guzel ikindi ogunu bazen de hurma yerine 3 kayisi koyuyorum bu arada kiymasiz da yapabilirsin cnm o zamanHurma mucize bi şey
Haklısın
Ben de alsam .aktarlarda bulurum demi
Insallah canim yarindan itibarwn basliyorum ilk neleri kesiyosunuz hayatinizdan
Karnibahari fırında hiç pişirmedim
Güzel mi
Evdekiler yemiyor.acaba o Zaman yerler mi
Hurma badem kahve .misss
Nereye gidiyorsunuz tatilde
3 hafta çok değil mi .hastalar nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?